צלחת 1.2 לקליטת hotbird

נדב53

New member
צלחת 1.2 לקליטת hotbird

היי חברים היום הגדול הגיעה והחלפתי את הצלחת שלי מ 1 מטר ל1.2 שינוי קטן אבל הבדל גדול . השיבושים שהיו נעלמו הקליטה בעוצמה גבוהה וכמובן שנוספו ערוצים שלא קלטתי קודם . נכון שאני מרגיש קצת לא נוח בפורום כי כולם כאן מדברים על צלחות ענק עם מנועים אבל הצעידה הארוכה ביותר מתחילה עם הצעד הראשון . עכשיו נשאר לי רק לפתור את בעיית הערוצים המקודדים .אם תוכלו לעזור בתחום אשמח ואודה. ביי

משה גמ

New member
מברוק אחי,אני התחלתי עם צלחת 60 ,

לאט לאט תלמד גם להחליף את האלאנבי ליותר רגיש ,שאל מה שתרצה לדעת ונשתדל לעזור.

sfjamovich

New member
אלאמבי

שלום לך משה!!! האם אלאמבי שרשום עליו 0.5dB יותר טוב מזה שרשום 0.7dB תודה רבה מראש

אים זה נכון מה שכתוב . כי

הנייר סובל הכול . יש הרבה יצרנים שכותבים סתם מיספרים , ולד תאמין להם

haiben

New member
לאדון ט. קרמר

אדם שאל שאלה אם אתה יודע לענות תענה ואם לא אז אל תענה ולא מענין אותי מה יצרנים כותבים או מה הנייר סובל חיים

נדב53

New member
החלפתי את ה LNB

על הצלחת של ה 1 מטר הייה מותקן איזה LNBשנראה לי מתקופת המהפכה התעשיתית הייה רשום עליו DIGIREADY UNIVRSAL LNBF INPUT;10.7-12.75GHZ OUTPUT;950-1950MHZ GAIN;60DB NOISE;0.7DB MAX החלפתי ל: UNIVERSAL KU BAND LNBF DIGITAL READY INPUT;10.7-11.7GHZ 11.7-12.7 LOSC.FREQENCY;9.750 GHZ-10.600GHZ אמרו לי לסובב את ה ה LNB לכוון שעה 14.00 מה העיניין הזה יש לזה חשיבות הראות עכשיו ממש טובה

haiben

New member
לאדון ט. קרמר

שוב פעם... אנשים באים לכאן כדי להתחלק בידע שלהם בנושא לוינים ולא בשעות התפילות שוב אם אתה יודע את התשובה לשאלה ואתה רוצה להתחלק איתה עם אנשי הקהילה פה מה טוב אם אתה רוצה להשאיר את הידע אצלך בלבד גם טוב רק תפסיק לבלבל את האנשים תודה חיים

ליאורש

New member
כיוונון עדין

סיבוב ה LNB יכול לחולל שיפור משמעותי בקליטה. חשוב לא להסתמך רק על "שעון" אלא להשתמש במד קליטה כלשהו, אפילו לקחת את המקלט לגג ולבדוק בעזרת הרסיבר עצמו את עוצמת הקליטה, אם יש באר או אחוזים וכד´. זכור : הכיוונון העדין יכול להכניס לך אולי תחנות נוספות שקודם לא נקלטו או נקלטו עם פריזים חזקים, אך בייחוד יעזור לך בחורף, בתנאי קליטה קשים.

כיוון עדין . של הLNB

יש לעלות טליוזיה לגג וממיר אנלוגי . כאטשר רואים תחנה מסוימית ב14V יש להפוך את הקוטויות של הLNB ל18V חייבים ליראות שלג נקי במידה ורואים את התחנה מושלגת , יש לסובב את הLNB עד שהתחנה נעלמת לחלוטין ב 18V ורואים רק ב14V אז הLNB מכוון למקסימום ברור אחי . זה סודות מחדר הגגות

כיוון עדין . של הLNB

יש לעלות טליוזיה לגג וממיר אנלוגי . כאטשר רואים תחנה מסוימית ב14V יש להפוך את הקוטויות של הLNB ל18V חייבים ליראות שלג נקי במידה ורואים את התחנה מושלגת , יש לסובב את הLNB עד שהתחנה נעלמת לחלוטין ב 18V ורואים רק ב14V אז הLNB מכוון למקסימום ברור אחי . זה סודות מחדר הגגות

אני דווקה היתחלתי עים צלחת 1.8

בשנת 90 אז המקלטים היו ידניים עים כפתור סיבובי . מי חשב אז על שלט . על מנת לעבור מערוץ לערוץ הייה צריך לקום ולסובב סקלה . וגם הלווינים היו חלשים . ומי חשב אז על דגיטלי אז הייה רק מחשב קומדור עים זיכרון של 64K למישחקים פשוטים ביותר . בשנת 85 הייה לי מחשב שהייה כותב על המסך של הצופים שלי בכבלים בעיברית בגודל 3K זיכרון גם קומודור . ואת הנתונים היו אוגרים על קלטת טייפ היו ימים בנווה שאנן וחוץ מיזה ברוך הבא בצל קורתינו . אבל הבקשה שלך בקשר הקידוד כיצד יותר קשה לביצועה

geostant

New member
זוכר מה אמרתי לך ?

ללכת צעד צעד... ולא לקפוץ על צלחת גדולה על ההתחלה. נכון שזו הדרך ה"יקרה" יותר אבל היא גם הבטוחה יותר. אם הצלחת שלך מכוונת טוב לאירופה, יש לך שם לפחות 217 תחנות כמו אצלי.

למעלה