צלחת של yes

geu30p402

New member
צלחת של yes

תודה רבה לתשובות שלכם לשאלה הקודמת שלי. בגלל שאני חי בדירה שכורה, אני לא מתעד לקנות ולהתקין צלחת פרטית שלי בזמן הקרוב. השאלה היא האם אני יכול לנצל את הצלחת של YES, שמגיע לי כבל ממנה לתוך הדירה על מנת לקלוט שידורים של ערוצים שלא חסומים ללא צורך בממיר של חברת YES, אלא בממיר אחר שניתן לקנות באופן פרטי ?

geostant

New member
כן זה אפשרי

אתה תקלוט את הערוצים : 2, 10, METV ו-FETV בלבד

scart

New member
../images/Emo91.gifתחבר ממיר אנלוגי בנוסף

לממיר הדיגיטלי ותקבל : דרך הממיר הדיגיטלי ערוצים (בדיגיטל) : ערוץ 10 , ערוץ 2 , FETV,METV. ודרך הממיר האנלוגי תקלוט ערוצים (באנלוג) : הערוץ הראשון, ערוץ 2 , ערוץ 33 וערוץ הכנסת .

geostant

New member
הוא יקבל רק את 33 - בזבוז כסף !

הוא רשם שהוא גר בדירה ולא בבית פרטי

מהפעולת שצריך לעשות

כדי לחבר את ממירים ביחד תפרט בבקשה......אם אפשר SCART.

geu30p402

New member
איזה ממיר צריך ?

איזה ממיר צריך לחבר לכבל שמגיע מהגג מהצלחת של YES ? ואיפה ניתן להשיג אותו ובכמה ? אם יש לי ממיר אנלוגי ישן של הכבלים זה יעזור לי ?

scart

New member
לאאא! אל תחבר ממיר כבלים ללווין

החיבורים שונים. אתה יכול לחבר ממיר דיגיטלי אבל תקלוט רק ערוצים 2 ו 10 ישראלי. עם תחבר גם ממיר אנלוגי תקבל ערוצים 1, 2, 33, הכנסת בשידור אנלוגי . אז השאלה היא אם אתה מוכן לוותר על הערוץ הראשון , ערוץ 33 ,וערוץ הכנסת? אם כן אז שים רק ממיר דיגיטלי ואם לא תחבר שני ממירים גם אנלוגי וגם דיגיטלי.

geu30p402

New member
היכן משיגים ממיר אנלוגי ?

רק על מנת שיהיה ברור, אני לא מנוי על שירותי חברת YES. רק רוצה לנצל את הצלחת שלהם על הגג,ואת הכבל שמגיע אלי לדירה על מנת לקלוט (בחינם) את ערוץ 1, 2 (ואם אפשר את 10). אז הבנתי שממיר אנלוגי יתן לי את המבוקש, אבל מאיפה ובכמה ניתן להשיג אחד כזה ? ואם אני ארצה גם ערוץ 10, אז אני אצטרך ממיר דיגטלי בנוסף, ואז מאיפה אני אשיג כזה ובכמה ?

רייזה

New member
ממיר אנלוגי משומש יכול לעלות כ100

עד 250 שקלים וזאת מכוון שאין בו שימוש נרחב כיום דיגיטלי FTA המשדר ערוצים שאינם מוצפנים תוכל לרכוש בכ600 ש"ח ומעלה אשמח לסייע לך בפרטים נוספים וכמורה ללשון אשמח לתקן את שגיאות הכתב של אנשי הפורום (בתשלום כמובן )

scart

New member
ממיר אנלוגי מחירו בסביבות 300 ש"ח

וממיר דיגיטלי בסביבות 700 ש"ח.

geu30p402

New member
איפה/היכן/מיקום חנות שיש בה ממירים

תודה על התשובות החלקיות. כנראה כולם רואים את השאלה "כמה?", אך לא עונים על החלק של "איפה?"
אז איפה/היכן ניתן לקנות את הממירים ?

satman

New member
שטויות במיץ. אי אפשר לחבר אנאלוג.

לא תוכל לקלוט עם הצלחת של יס ערוץ 1,2,33, כנסת באנאלוג! למבינים שבינכם איך נתתם לבנאדם תשובה כזאת לא אחראית? אתם לא יודעים שהערוצים האלה משדרים בHORIZONTAL? דרך הצלחת של יס הוא יקבל רק VERTICAL. בקיצור, בכל מקרה אתה יכול לראות רק 2,10, FETV, METV אולי אם יתמזל המזל גם תחנות שלא מקודדות זמנית כמו שהיה בפסח MGM או VH1

geostant

New member
זה מה שרשמת כבר בתחילת השרשור !

"הוא יקבל רק את 33 - בזבוז כסף"

למעלה