צלחת אנדרו 1.80

צכי

New member
צלחת אנדרו 1.80

איפה משיגים בארץ צלחת אנדרו 1.80 ? מי יכול למכור לי צלחת כזו וגם להחליף את צלחת ה1.80 שיש לי? האם LNB של SYNTEC 2000 שאמור להיות 0.3 יתאים לצלחת זו? (LNB כזה יש להשיג רק בחו"ל ,נכון? ) . זה מיועד לקליטת H12607 ביורוברד.

m8m8

New member
andrew 1.80 m

את הצלחות אנדרו אפשר להשיג אצל אבנר צלתות אנדרו הם ממש מעוחות אני מעדיךף להזמין המעפל של אנדרו בגרמניה חבל על הזמן איזה צלחות יש שם מכל הסוגים יש CATALOG 38 עם כל המפרט הטכני GAIN DW אחוזי הנצילות של האטנה בי

77sony

New member
בדיוק תזמין כזה אצל אבנר אני רכשתי

גם אחד ממנו ואני מאוד מרוצה

riadaf

New member
טל´ של אבנר

חברה - איך אפשר להשיג את אבנר בקשר לצלחת אנדרו ?

geostant

New member
אתה מדבר על ה-LNB הזה ../images/Emo35.gif

זה סתם עבודה עיניים... רשום שם 0.2 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

צכי

New member
LNB ואנדרו

תודה על התגובות. כו,זה הLNB , למרות שבאתרים אחרים באנגליה כתוב 0.3 את אבנר אני לא מצליח להשיג בטלפון, אבל אנסה שוב. (יש לי רק את הנייד). אם LNB הזה לא טוב, אז איזה מומלץ לשילוב עם אנטנת אנדרו?

geostant

New member
אבנר הוא המומחה...

שאל אותו, אבל בטח שלא ה-LNB ההוא בתמונה.

geostant

New member
והפואנטה היא...

שאפשר לרשום כל ספרת רעש שרוצים... העניין הוא שזה לא נכון. 0.2 זה נמוך מידי כדי להיות זמין לציבור הרחב בעלות סבירה כנ"ל 0.3 0.4 ומעלה כבר יותר הגיוני... 0.5 מעלה יש כבר בשוק בישראל.

צכי

New member
SYNTEC 2000

Syntec 2000 0.3 dB Universal LNB Ultra High Power Universal LNB for the satelite enthusiast who simply has to have the best.

למעלה