../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif חוויות
בקצרה: אז בבוקר יום שבת קמתי, אכלתי, התלבשתי ואז הנורא מכל- הייתי צריכה לנסוע להיפרד מהכלבה האהובה שלי כי היינו צריכים לשים אותה בפנסיון. נסענו לנו לבית הלל (השפחה וחברה של אחותי) לי היה צפוף במקצת במושב האמצעי אבל לאנורא
הגענו בסביבות 3 לצימר (שאגב היה פשוט מדהים
) נחנו קצת ואז הלכנו לבריכה בכפר בלופ (כפר בלום...מאז שאני הייתי קטנה אני קוראת לו כפר בלופ). חזרנו הביתה התקלחנו ויצאנו למסעדה מאוד טעימה- פוקצ'ה בר
, אכלתי פיצה ממש טובה
אבל אז נתקע לי מין חוט של גבינה בגרון ואז משכתי אותו החוצה והרגשתי אותו יוצא לי מתוך הגרון... חזרנו לצימר, אחותי וחברה שלה ואמא שלי נשארו שם ואבא השמנמן ואני יצאנו למסע למציאת וודיאומט כדי שנוכל להשאיל סרט כדי לראות בצימר (היה שם דודי [DVD]:-*). חזרנו לצימר ושמנו את הסרט ואז הפלא ופלא שומעים קולות רקע אבל כהאנשים מדברים אז לא שומעים...אני וחברה של אחותי נאבקות עם הדודי ופתאום אחותי ביציאה מוזרה: "יובל, למה האנשים לא מדברים" אחרי חצי שעה בערך של האבקות עם הדודי- ויתרנו... הלכנו לישון- לילה טוב.. הגיע הבוקר
ואבא ואמא חזרנו מהצרכנייה [ככה קוראים לזה שם] עם לחמניות וקורנפלקס ועוד כלמיני דברים טעימים, אכלנו ארוחת בוקר ואז התארגנו לצאת לראפטינג [זה כזו סירה גדולה ששטים בנהר
]. הגענו למקום של הראפטינג, ראינו סרט תדרוך אידיוטי להפליא ויצאנו לדרך עם הסירה- 5 אנשים שמנמנים במיוחד על סירה אחת שכל הזמן שקעה
><. כל הזמן נתקענו על שרטונים ומידי פעם עשינו עצירות ושחינו קצת במים הקפואים ואני בדקתי אם החגורת ציפה שווה משו אז שכבתי על הגב במים ונסחפתי עם הזרם ואז אני כזה: הצילו הצילו" כי לא הצלחתי לעמוד XXXDDDDD. נגמר הראפטינג וחזרנו לצימר היפיוף
כולנו התקלחנו אכלנו צהריים- מרק בטטה זוועתי משקית כזה ומנה חמה- קוסקוס *ישליבחילה*. בערב הלכנו למסעדה בגושרים בשם: "פאב גוש" והיה ממש טעים, נחשו מה אכלתי: פיצה!!! וגם צ'יפס. היה מאוד טעים. בדרך חזרה לצימר עברנו בקרית שמונה כדי להחזיר ת'סרט אבל הוודיאומט התקלקל אז התקשרנו אליהם והשארנו הודעה וחזרנו ליצמר כדי לראות "עקרות בית נואשות" אגב, אחלה פרק! הלכנו לישון ובבוקר קמנו, התארגנו, אכלנו ואחותי נשארה בבית כי היא לא הרגישה טוב ויצאנו לרכז על סוסים. עד שמצאנו את החווה לקח המון זמן, אבל כשהגענו החווה הייתה זוועה ואני לא אפרט, הטיול היה נחמד, היה חם. חזרנו לחווה אחרי הטיול ומשם- לצימר! ארזנו את הדברים והתחפפנו מהצימר, שכחתי להזכיר שאחרי השחננו ת'אוטו בדרך לבריכה אז מצאתי מעטפה ובהתחלה אמרתי "היי! יש בזה כסף" רק צחקתי ואז הסתבר שהיה בזה 80 שקל ותמונה של מישהו מהראפטינג, חיפשנו מי זה היה אבל לא מצאנו- אז הכסף שלי
בדרך חזרה הביתה עצרנו בסופרמרקט על כביש 6 וקנינו ארטיקים, מילקשייק, קפה וחלב מהכסף שלי...לא נורא, לא יקרה שום דבר אם אני אתרום קצת! ואז הגענו הביתה נכנסו לבית ולי היה מוזר שהכלבה שלי לא באה והתנפלה עליי בליקוקים וכשכושי זנב
...ההורים שלי התקלחו ואז נסענו להביא את הכלבה מהפנסיון- היא כ"כ שמחה לראאות אותנו ואני רצתי אליה כמו טוסיק -_-. חזרנו הביתה ואז אמא אחותי ואני נסענו להצגה בר"ג...והשאר- היסטוריה. מי שקרא שיוסיף תגובה.