צלול

אוֹריה

New member
צלול../images/Emo35.gif

אני מידיי פעם משוטטת פה, והפעם החלטתי "להפגין נוכחות".
באחת ההודעות בעמוד מנהל הפורום כתב כי "חלום צלול מוגדר כחלום בו את מודעת לעובדה כי את חולמת". אף פעם לא היה לי חלום שלכל אורכו ידעתי שאני חולמת, אבל, בכל פעם שהחלום נהייה מפחיד/ מותח, בשיא של החלום, אני מודעת להיותי חולמת. אני ממש אומרת לעצמי "אוריה, את ישנה, תתעוררי". ברוב המקרים פקחתי עיניים (גל של חום שטף אותי במקביל), והחלום נגמר (אני זוכרת רק פעם אחת שבמודע המשכתי לישון, ובחלום הפסקתי לברוח והתחלתי להילחם במי שרדף אחריי). אלו חלומות צלולים או שמא..? החלומות שלי תמיד מתחילים כמו חלומות רגילים, אבל במידה ויש התפתחות במהלך חלום שמאיימת עליי, המודעות שלי לחלום מתגלה. חוץ מפעם אחת (אותה הזכרתי בסוגריים), אף פעם לא הגעתי לסוף החלום המפחיד. אשמח לקצת סדר בבלגאן. תודה.

jast

New member
ברגע שתידעי..

שזה רק חלום, וזה חלום צלול... כדי שתפסיקי לפחד, כי.. זה רק חלום! ולא יקרה לך כלום.. אם כבר יש לך חלום צלול, תנצלי את זה.:]

silverhawk

New member
אהלן אוריה!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום
כפי שכבר אמרו לך, ברגע שאת מודעת לעובדה שאת חולמת - זה נהיה חלום צלול (את לא חייבת להיות מודעת מתחילתו). כאשר את מקבלת כבר מודעות, חבל שתעירי את עצמך... במקום זה מומלץ לבצע בדיקת מציאות (על מנת לאשש את העובדה שאת חולמת), לבצע כמה מהשיטות להגברת הצלילות (אותן כדאי גם לשלב לכל אורך החלום) ו... להתחיל להנות! זיכרי את זה - בחלום דבר לא יכול לפגוע בך, והכל יכול להיות בשליטתך. בהצלחה בהמשך.

למעלה