בחיאת לוחמים, קצת רצינות בעבודה!
מזכר 223 לגעזונט, המפקד הטפיל התורן. הכל בשליטה, אין מה לחשוש. אנחנו עוברים לתעבורת כלים גדולים ("רכבות", "אוטובוסים") כך שהעברת העדר תבוצע (סוף סוף!) בחריגות קלות בלבד מלוח הזמנים החדש! אנחנו מראים להם קצת אור, מצמידים להם את שליח החלימה בתלבושת אפנתית, או, במידת האפשר, את אחד המאסטרים המסטולים בעלי הקול הנעים, ומספרים להם שהרכבת הזו נוסעת אל מחוז חפצם – ההארה, ההתפתחות האישית, השינוי, ההתחברות לעליון, כל החרטה הזה – בזמן שהרכבת עוברת את נקודת האל-חזור! ויש לנו תכניות אישיות להכנעת הצאן המרדניים ביותר! אנחנו טפילים מצטיינים! ציין אותנו לשבח, המפקד! על החתום שֶׁמֶץ זַיִּן זַךְ מפקד יחידת הסיור המובחרת של הקרציות המנטליות אל טומטום משובח כמה טיפש אפשר להיות? אתה באמת חושב שדי בלינק לאתר התפתחות וירטואלי מסכרין כדי להעלות את החברה האלה לרכבות? מהר תמציא משהו יותר מתוחכם! נכון, הם לוחמים יתומים – אין להם נגואל, ולא שייך, ולא אבא ולא גורו, ואפילו לא קבוצה. טפילים מטומטמים מזילים ריר מעצם המחשבה כמה קל לצוד אותם - אבל הם משחזרים! הם מפתחים גוף חלימה! חזור שנית: מהר המצא משהו מתוחכם יותר – לפני שהמצב יצא משליטה! בתשובה לבקשתך לציון לשבח, אני מעניק לך תואר "טומטום". געזונט המפקד הטפיל התורן. אוף, יא ג'מעה, כמה עבודה עשיתם לי עם התרגיל המפגר הזה! אעלה לפה עוד קטע שכתבתי אז ושמרתי בגניזה: (דיווח כמעט בזמן אמת) 234 מגדלי רידינג ליד חדרה 56 שני מגדלים שראינו בדרכנו צפונה באותו טיול 7 8 עוד שני מגדלים, בעלי עיניים אדומות מפחידות המזכירות את עין סאורון, מאותו טיול 9 האנטנה בקצה בחה קליפורניה, מכסיקו, שיצאתי לדרך אליה והתחרטתי וחזרתי בתחושה שאם אמשיך תתחיל פלישה או משהו כזה 10 11 מגדלי רידינג תל אביב 12 13 והלאה – אינני יודעת בעצמי, אבל כל מספר מודבק למקום מסויים. כל מי שמדביק מספר, שולח אותו אוטומטית לאתר שקבעתי הממוספר בהתאם, ומנקז את האנרגיה הזרה של המקום אליו הודבק המספר ל"אתר הקבע". כשתגיעו ל-22, יא ג'מעה, התחילו שוב מ-1, וחוזר חלילה! בעודי כותבת שמתי לב שעל הצד החיצוני של דלת ביתי (הפתוחה עכשיו פנימה, אל המבוא שבו ניצב המחשב) יש דגם – שורות שורות ובכל שורה לסירוגין – מעויין, ריבוע, מעויין, ריבוע... ספרתי 9 שורות, 30 צורות (כולל האחרונה בכל שורה שרובה חתוך) ואני קובעת סדר נסתר (יותר נכון, קובץ סדרים המתחלפים בסדר מסוים) שבו מתייצבים המספרים, 1-22 וחוזר חלילה. כל אחת מהספרות, בהתמקמה על דלת ביתי, מצטרפת לאחד הפיצולים שפיצלתי (בעבר, לפני שנתיים-שלוש) את עולמות החלימה הכוללים את ארובות רידינג (נדמה לי שלא אסביר את זה אף פעם) לפי סדר ההופעה. או קיי, פג הפחד שזרם אל גופי כשהתחלתי את הקטע הזה, ובמקומו זורמת אנרגייה שהרבה זמן אני מחכה לה. נראה מה יהיה הלאה. הלאה - yom סימן דברים בדרכו לאמסטרדם, ואני העליתי ל-23. לוחמים, בחיאת לוחמים, קצת רצינות! קצת זהירות! לא לעבור את המהירות המותרת כשאתם דוהרים לתוך לוע הטורף!