צלוּל (2)

צלוּל (2)

טוב, החלטתי לחדש את המסורת שראיתי בדפי הפורום הקודמים, ולעשות כאלה שרשורים מגניבים עם מספרים בסוגריים שלהם: (2) (3) (4)... (29) (30) (31) וכו'. אני בכלל אוהבת את הפורום כמו שהוא היה בהתחלה, יותר מאשר הפורום כמו שהוא עכשיו, אבל אולי זאת רק אני. אז השרשור הזה הוא בעצם השרשור השני במדור שאני מתכבדת לחנוך, שהנושא שלו הוא צלילות. בקיצור, אם זה צלול, זה כאן... קדימה!

תשובה לkung fu מהשרשור הקודם

kung fu, שאלת בשרשור הקודם (ואני מצטטת): "אבל לא הרגשתי שזה משפיע על משהו. אוקיי, זה השפיע על שבירת האינרציה... בעצם מה שקרה הוא שפתאום לא הבנתי...איזה צלילות אני אמורה להגביר? למה הכוונה בצלילות?!? בתרגיל של ראיית המספרים, אני מבינה שהוא מפתח צלילות בהתנהלות היום-יומית. צלילות - עירנות - מודעות. לא לפעול כמו זומביים...אלא להיות מסוגלים לשלוט על כל רגע ביום יום שלנו. מעבר לכך, לא ברור לי איזה צלילות אני אמורה לפתח (אני לא אמורה לפתח כלום...). מקווה שהובנתי אני חושבת בעצם ששני התרגילים האלו מפתחים מודעות לכל שנייה ביום יום. אז אולי כן הבנתי מה הפשר של צלילות כי שנייה לפני קבלת התרגיל, הייתי שקועה בכתיבה בפורום, בלי לשים לב מה אני עושה בכלל" ואני רוצה לענות לך, כן, אני רוצה לענות לך, אבל, שומו שמיים, אני לא בדיוק יודעת מה שאלת בעצם...
אז רגע, איזה בכלל תרגילים מדובר בהם?

kung fu

New member
שני התרגילים הם:

1. את רשמת לי: "שבי על הרצפה ברגליים מקופלות מתחת לישבן (כך שהישבן יושב בערך על העקבים, כמו שיושבים באומנויות לחימה), עצמי את העיניים ואמרי לעצמך פעם אחת או יותר, בקול, בהתכוונות ובפתיחות: "אני צלולה" " 2. התרגיל לראות מספרים על הדלת. לא זוכרת מי רשם אותו.

charlila

New member
בחיאת לוחמים, קצת רצינות בעבודה!

מזכר 223 לגעזונט, המפקד הטפיל התורן. הכל בשליטה, אין מה לחשוש. אנחנו עוברים לתעבורת כלים גדולים ("רכבות", "אוטובוסים") כך שהעברת העדר תבוצע (סוף סוף!) בחריגות קלות בלבד מלוח הזמנים החדש! אנחנו מראים להם קצת אור, מצמידים להם את שליח החלימה בתלבושת אפנתית, או, במידת האפשר, את אחד המאסטרים המסטולים בעלי הקול הנעים, ומספרים להם שהרכבת הזו נוסעת אל מחוז חפצם – ההארה, ההתפתחות האישית, השינוי, ההתחברות לעליון, כל החרטה הזה – בזמן שהרכבת עוברת את נקודת האל-חזור! ויש לנו תכניות אישיות להכנעת הצאן המרדניים ביותר! אנחנו טפילים מצטיינים! ציין אותנו לשבח, המפקד! על החתום שֶׁמֶץ זַיִּן זַךְ מפקד יחידת הסיור המובחרת של הקרציות המנטליות אל טומטום משובח כמה טיפש אפשר להיות? אתה באמת חושב שדי בלינק לאתר התפתחות וירטואלי מסכרין כדי להעלות את החברה האלה לרכבות? מהר תמציא משהו יותר מתוחכם! נכון, הם לוחמים יתומים – אין להם נגואל, ולא שייך, ולא אבא ולא גורו, ואפילו לא קבוצה. טפילים מטומטמים מזילים ריר מעצם המחשבה כמה קל לצוד אותם - אבל הם משחזרים! הם מפתחים גוף חלימה! חזור שנית: מהר המצא משהו מתוחכם יותר – לפני שהמצב יצא משליטה! בתשובה לבקשתך לציון לשבח, אני מעניק לך תואר "טומטום". געזונט המפקד הטפיל התורן. אוף, יא ג'מעה, כמה עבודה עשיתם לי עם התרגיל המפגר הזה! אעלה לפה עוד קטע שכתבתי אז ושמרתי בגניזה: (דיווח כמעט בזמן אמת) 234 מגדלי רידינג ליד חדרה 56 שני מגדלים שראינו בדרכנו צפונה באותו טיול 7 8 עוד שני מגדלים, בעלי עיניים אדומות מפחידות המזכירות את עין סאורון, מאותו טיול 9 האנטנה בקצה בחה קליפורניה, מכסיקו, שיצאתי לדרך אליה והתחרטתי וחזרתי בתחושה שאם אמשיך תתחיל פלישה או משהו כזה 10 11 מגדלי רידינג תל אביב 12 13 והלאה – אינני יודעת בעצמי, אבל כל מספר מודבק למקום מסויים. כל מי שמדביק מספר, שולח אותו אוטומטית לאתר שקבעתי הממוספר בהתאם, ומנקז את האנרגיה הזרה של המקום אליו הודבק המספר ל"אתר הקבע". כשתגיעו ל-22, יא ג'מעה, התחילו שוב מ-1, וחוזר חלילה! בעודי כותבת שמתי לב שעל הצד החיצוני של דלת ביתי (הפתוחה עכשיו פנימה, אל המבוא שבו ניצב המחשב) יש דגם – שורות שורות ובכל שורה לסירוגין – מעויין, ריבוע, מעויין, ריבוע... ספרתי 9 שורות, 30 צורות (כולל האחרונה בכל שורה שרובה חתוך) ואני קובעת סדר נסתר (יותר נכון, קובץ סדרים המתחלפים בסדר מסוים) שבו מתייצבים המספרים, 1-22 וחוזר חלילה. כל אחת מהספרות, בהתמקמה על דלת ביתי, מצטרפת לאחד הפיצולים שפיצלתי (בעבר, לפני שנתיים-שלוש) את עולמות החלימה הכוללים את ארובות רידינג (נדמה לי שלא אסביר את זה אף פעם) לפי סדר ההופעה. או קיי, פג הפחד שזרם אל גופי כשהתחלתי את הקטע הזה, ובמקומו זורמת אנרגייה שהרבה זמן אני מחכה לה. נראה מה יהיה הלאה. הלאה - yom סימן דברים בדרכו לאמסטרדם, ואני העליתי ל-23. לוחמים, בחיאת לוחמים, קצת רצינות! קצת זהירות! לא לעבור את המהירות המותרת כשאתם דוהרים לתוך לוע הטורף!

charlila

New member
התרגיל הזה, של ראיית מספרים עוקבים

בדמיון רשומים על דלת הבית כשחוזרים הביתה, משתלב איכשהו בתכניות הטפילים לשמור אותנו במכלאותיהם ולהמשיך לבלוס לנו ת'אנרגיה. לקח קצת עבודה לפזר את ערימת הטפסים הסדורה הזו ולשלוח אותם לכמה וכמה כיוונים מוטעים. לוחמים, בחיאת, תתחילו לתפוס ש ה כ ל לחימה, ושלחימה, כפי שטען פעם לוקוודו, זה לא משחק ילדים אלא משהו שסכנות אורבות בו בכל מקום, ויש להפעיל שיקול דעת של לוחם קומנדו במעמקי שטח האוייב גם כשאתם נחים לכם בכורסתכם העמוקה ו, נגיד, גולשים ברשת (שטח אויב אחול-חתול!)

קלות

New member
תודה על התמצות!

ממה ששמתי לב אז דווקא התרגיל הזה משפר את הצלילות בהתנהלות היום - יומית איך הוא בדיוק קשור לטפילים?

charlila

New member
תרגיל להגברת צלילות שיעצבן טפילים

מסירת המשימה לזכור כל פעם שמתקרבים לדלת את המקום שהפסקנו בו ולסמנו מחדש באנרגייה ירקרקת - כזו של החומר שקילף קרלוס ממקום פגיעתו בסולדד, למשל, ואת שאר הדוגמאות שהיו לי בראש שכחתי - לגוף האנרגייה, בדומה למשימת בדיקת המציאות, אמנם מגבירה את הצלילות. אבל; באותה הזדמנות, היא מודיעה לטפילים למרבה נוחיותם, בדומה למילוי טופס, את ציונו המעודכן של המתרגל בצלילות. טפילים שונאים בלגן ואי-סדר - זה מעצבן אותם ומוציא אותם מן הכלים. אז למי שרוצה לתרגל צלילות בצורה שתשמח אותם פחות, הרי התרגיל הבא: (עדיין אינני יודעת דבר על התרגיל שאני עומדת לקבל ולהקליד בפיסקה הבאה - ככה אני עובדת) מספרו לעצמכם שגיאות. למשל, שגיאות כתיב שהן תוצאה של שגיאות הקלדה. אל| תקבעו מראש עד איזה מספר תגיעו - החליטו על כך שרירותית תוך כדי תרגול, וכשהגעתם למספר - אם בא לכם להמשיך - התחילו מההתחלה כשאתם משנים את מספר הסיום לפי כלל שתמציאו - המספר הקודם +1, הקודם-1, הקודם בחזקת 3-N בריבוע... סמנו את השגיאות על משהו מתכלה - דף נייר שתכינו לכם למטרה זו, מחולק למשבצות (אבל הסימון הוא בדמיון!) או אריזת נייר של איזה מוצר, או מוטב אפילו (לפחות, לאחר שהתאמנתם קצת) דף דמיון. משסיימתם סדרה (מ-1 עד המספר שהחלטתם עליו כעל אחרון) - פזרו את המשבצות (האמיתיות או הדמיוניות - פזרו בעלילות או בדמיון בהתאמה) במקומות שאינם מקושרים עם מישהו מסויים או עם קבוצה מסויימת (כדי לא להפיל עליהם תיק): פחי אשפה שונים או מקומות ציבוריים שונים (תחנות רכבת ואוטובוס...) היו ערניים - אם תרגישו שהגיע הזמן להפסיק, הפסיקו מיד. לאחר שתתאמנו קצת, תוכלו לפזר את הסימונים מלכתחילה במקומם הסופי (מה שיוריד ממכם קצת לחץ). אפשר לבחור כל שגיאה אחרת שהיא תוצאת כשל מוטורי כלשהו (חפצים שהונחו לא במקומם...) בעצם, אתם יכולים להמציא לכם דגם - נגיד - של השחלת חרוזים, שחוזר על עצמו, ולסמן את שגיאותיכם. או תפוזים שלא נכנסו לארגז, אם אתם עובדים בבית אריזה, וכולי ועד אין סוף. תוכלו למספר גם שגיאות של אחרים - אם כי אז תהיו אחראים רק למחצית שורת המהלכים במשחק - למספר שגיאות כתיב בעיתון או איחורים של קו האוטובוס או הרכבת שאתם נוסעים בו. בהצלחה! ולפחות תיהנו! (שזה, בין השאר, קוד ל:take kare!)

קלות

New member
תגובה

"מסירת המשימה לזכור כל פעם שמתקרבים לדלת את המקום שהפסקנו בו ולסמנו מחדש באנרגייה ירקרקת - כזו של החומר שקילף קרלוס ממקום פגיעתו בסולדד, למשל, ואת שאר הדוגמאות שהיו לי בראש שכחתי - לגוף האנרגייה, בדומה למשימת בדיקת המציאות, אמנם מגבירה את הצלילות." טוב זה מסביר. כל אחת מאיתנו עשתה את התרגיל באופן אחר לחלוטין. אני עשיתי את התרגיל באופן כזה: באתי לבית שלי, עמדתי מול הדלת, ודמיינתי מספר בצבע ירוק. (בלי שאר הדברים שתיארת)

charlila

New member
מתכוונות לאותו תרגיל- פישלתי בניסוח

, אני לחוצה לאללה בימים אלה. באת לדלת, דמיינת מספר בצבע ירוק, ובפעם הבאה שבאת לדלת - מספר= הקודם+1, זהו? ניסית\תנסי את התרגיל שהיצעתי?

קלות

New member
אם הייתי יותר צלולה אז הייתי מגלה

שאני חולמת בזמן השינה. בעצם לא בטוחה שזו הצלילות. אולי אין לי מספיק אנרגיה לזה כרגע.

קלות

New member
מה עשיתם בחמש הדקות האחרונות?

האם אתם יודעים במדוייק מה עשיתם? או שאתם זורמים עם הזמן? כן, זה מאד קשור צלילות.

למעלה