צכה פתרון

גבוהית1

New member
צכה פתרון

אז ככה יש לי מלא ארועים עוד מעט בר מצווה של אחי חתונה של בנדוד אחד חתונה של בנדוד שני חברה שמתחתנת ובטח יהיו עוד בקרוב.. אחרי החגים כולם מתחתנים
בכל מקרה אני בבעיה חולצה יפה (אפילו 3 חולצות) אני אמצא.. אני שמנה אבל בקטע של החולצה לא כ"כ בעייתית.. למרות ש.. אני לא אוהבת כ"כ חשוף.. אבל אני אמצא.. מה שכן הבעיתיות מתחילה בקטע של החצאית. אני גבוהה 1.84 ויש לי בטן ולמעט אולי פעמיים 3 שמצאתי חצאיות שישבו עליי ממש טוב.. בלי להבליט כלום.. חצאיות זה משהו שקשה לי למצוא. אז אמרתי לעצמי בשביל מה לשבור תראש וללכת לחפש אני אלך לתופרת שתתפור לי תחצאית. חצאית שחורה, חלקה לא צכה אותה מיוחדת פשוט שתהיה שחורה וחלקה השאלה כמה זה יעלה לי

DREAM111

New member
היי גבוהית

מחיר אני לא יודעת לומר לך בדיוק ואני מניחה שזה משתנה לפי סוג הבד שאותו תבחרי. אני הייתי ממליצה לך ללכת עם החצאית שאת אומרת שמחמיאה לך לחנויות בדים לבדוק מחירי בדים וכמה תצטרכי ומשם כבר גם תוכלי לברר לגבי תופרות ומחירים. אני אישית ככה עשיתי את זה בעירי והגעתי לתופרת שעשתה לכל המשפחה חליפות לאירוע. שיהיה ב

חצאיות בעיצובי

מחירן החל מ250 -900 ש"ח כולל הבד ובמידות אישיות . אשמח כשתבואי אני בסטודיו בשעות 1100-1300 ו1630-1930 . רצוי לתאם פגישה סוף שבוע נפלא

למעלה