צכה עזרה דחוףףף!!!

crazy eyes

New member
צכה עזרה דחוףףף!!!

אני רוצה להתחפש לשודדת ים סקסית אבל אין לי בדיוק רעיונות איך... כדאי לי לשים חצאית מיני? או מכנס 3/4? תעזרו לי!! תודה!!!

The Flash

New member
אמממ

מכנס 3/4 מנופח עם חולצת בטן עם פסי אדום לבן אולי עם מחשוף איך שבא לך חוץ מזה הרגיל בנדנה על הראש ורטייה על העין

crazy eyes

New member
תודה!!!../images/Emo140.gif

בדיוק עכשיו חזרתי מהחנות תחפושות.. אוף איזה באסה.. לא מצאתי שם כלום!! קיצר חשבתי אולי כדאי לי לשים חצאית שחורה ארוכה ארוכה כמו של הרקדניות פלמנקו שזה קפלים כזה.. וסטרפלס שחור.. ואז לשים את האביזרים: חגורה עם הסימן הזה של הגולגולת ורטייה על העין וחרב ובנדנה אדומה ועגיל אחד מזהב... זה יפה?? בקשה תענו לי... וסליחה על המגילה!

The Flash

New member
סבבה אבל...

תגווני בצבעים לא הכל שחור כי פיראטים הם צבעוניים

crazy eyes

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

אני שמה חצאית וחולצה שחורה וכל האביזרים כמעט הם בצבע אדום.. שודדת ים זה בדרך כלל צבע שחור, אדום, לבן.. לא? עם יש לכם משהו להוסיף.. תרשמו לי!

The Flash

New member
כן זה סבבה

אם את מוצאת משהו עם פסים אדום לבן או שחור לבן זה עדיף מרק שחור אבל אם לא אז זה סבבה

יותם13

New member
או'יי.....החלפתי תחפושת

איך אפשר להתחפש לשודד ים??? אני רוצה שודד ים מאגניב כזה....

לשודדת ים

יותר מתאים מכנס שלושת רבעי כזה מין שרוול... אבל זה לא סקסי במיוחד...

Taste of a Kiss

New member
שודדת ים

בקיץ היו מוכרים את המכנסיים האלה שנצמדים עם גומי בשוק (טיפה מעל הקרסול). תשאלי חברות ובנות מהבצפר שלך אם יש להם כזה בשחור, אני בטוחה ב-100 אחוז שלמישהי שאת מכירה יש מכנסיים כאלה. או שאת יכולה ללבוש מכנס שחור מתרחב ולהכניס אותו אל תוך מגף שחור ולנפח קצת מעל המגף... בעעע אני לא יודעת איך להסביר
בקשר לחולצה, אז את יכולה לקנות חולצה שחורה/אדומה/לבנה צמודה לעשות בה כל מיני קרעים, לצייר ולהדביק גולגולות או לצייר עליה משהו בסגנון מפת אוצר. שיער: מנופח או אסוף חרב רטייה עגילים ארוכים ממתכת וזהו, נראה לי...

b u b a l e

New member
זה רעיון יפה אבל..

איזה נעליים יתאימו? יש לי מכנס שחור 3\4 שקושרים קצת מתחת לברך והוא מנופח קצת אבל אני לא יודעת איזה נעליים לקחת... ואולי יש עוד אביזרים? (אני בת 16 ושזה יראה חמוד ולא ילדותי כמובן..) תודה!

למעלה