צכה המלצות

epitaph

New member
מאחר ואי אפשר להוריד כרגע...

תתני סגנון ואז אולי יוכלו לעזור לך.

epitaph

New member
אוקיי, בשעה טובה הצלחתי להוריד...

הראשון אגב לא מי יודע מה אינסטרומנטלי, יש שם שירה אחרי הכל. משהו בסגנון הייתי ממליץ לך דווקא על הסאונדטראק של שר הטבעות ותנסי להוריד ברשת גם את קטע הפתיחה של המשחק Final Fantasy 8 (בקישור, הפתיחה עם השיר המדובר) שנקרא Liberi Fatali (שאגב, מתברר שיש עליו ערך בוויקיפדיה, הזוי...) עוד המלצה שטיפה מזכירה את הקטע השני ברוח המלחמתית משהו אבל עם זאת שקטה שלו: King Crimson - The Devil's Triangle (ידוע גם כ Mars) שהוא קאבר ליצירה "Mars: Bringer of War" מתוך The Plants של גוסטב הולסט (מוזיקה קלאסית, אני מצאתי את הדיסק ב40 ש"ח) אולי גם אפשר לנסות את Camel - Dunkirk. טיפה מזכיר...

fire witch

New member
אתה יודע מה הזוי ?

שאתה בכלל יודע שיש לזה ערך בויקיפדיה , יא פרוגר !

epitaph

New member
חיפשתי את השם של השיר בגוגל...

וככה מצאתי, אני לא ממש מחפש את הדברים האלה בויקיפדיה.

FIRE GODDESS

New member
בקשר ליר הראשון-לא התכוונתי

לכל השיר התכוונתי משו בסגנון של ההתחלה (עם הגיטרה) יש משו שאתה יכול להציע לי בסגנון הזה?

epitaph

New member
תכלס...

ההתחלה מאוד הזכירה לי סטייל גיטריסטים כמו סטיב וואי או ג'ייסון בקר בשירים השקטים שלהם, כמו לדוגמא For The Love of God של ואי או Altitudes של בקר. אבל אני די בטוח שאותם את כבר מכירה...

epitaph

New member
אז עכשיו תכירי... ../images/Emo13.gif

אני לא מכיר עוד הרבה קטעים אינסטרומנטלים שקטים של גיטריסטים סטייל סטיב ואי אבל אני בטוח שיש כאן כמה שיותר מתמצאים ממני בנושא. ונזכרתי בעוד קטע אינסטרומנטלי של ג'ייסון בקר ששווה בדיקה , גם הוא שקט. הקטע נקרא Air.

למעלה