צכה את עזרתכם.

יעל 999

New member
צכה את עזרתכם.

קרה לי משהו מזעזע. מישהו שאהבתי שיקר עלי שנתיים שלמות, תקלטו, שנתיים. ויצא בחודשיים האחרונים עם מישהי אחרת. כשגיליתי את זה, הוא אמר לי: ניצלתי אותך. הייתי איתך אשכרה רק בשביל הגוף שלך. כל הדיבורים של השנתיים האחרונות, הכל בולשיט. עברתי ככ הרבה אתם לא מבינים. ועכשיו, מגיעה הנקמה הגדולה. צכה את עזרתכם. יש מישהו עם רעיון? אני רוצה לנקום בו ביג טיים. כאילו ממש שיהיה לו רע. ואתם לא מבינים איך זה מגיע לו. אז אם יש לכם רעיון, תציעו! תודה מראש.

b0redavid

New member
בד"כ אני מאוד בעד נקמות! אבל...

הכי טוב שפשוט תוציאי אותו מהמערכת שלך כמה שיותר מהר - תמשיכי הלאה ותנסי ללמוד מהעניין. אבל איך שאת רוצה, בענייני אהבה... שום נקמה לא משביעה את הכאב
רק לעבור הלאה. אבל אם את רוצה שמישהו יסדר לו את הפנים מחדש
תשלחי לי מסר (סתםסתם) בהצלחה!

goldy

New member
לפחות הוא כנה

אים אתם לא מאורסים זה נכון לגבי כל אחד.

בד"כ אני מאוד לא בעד נקמות! אבל...

צריך לחשוב על משהו שילמד אותו את הלקח של החיים שלו.

את היית ממש עלוקה ,נכון?

אחרת איך אפשר להסביר את זה שבחור מדבר ככה? כדי להרחיק אותך ממנו זה מה שאמר. בכל זאת,הוא צריך לקבל על הראש כי זה לא לעניין בכלל. אין לי רעיונות לנקמה..אני עונה באותו הרגע. מה שכן, צריך לפגוע לו רק באגו. ככה מאמללים גברים.

hafraapsichotit

New member
את ממש שונאת בנות, הא?

פשוט שמתי לב לתגובות שלך לאחרונה... יכול להיות שחברות שלך כאלה, אבל לא כל הנקבות נקבות. (וכן, יש גם חרא של גברים)

לא, אני פשוט מבינה גברים מצויין.

ולא לכל תגובה אני חייבת להריע. שמעתי והכרתי מספיק סיפורים כאלה. ולרוב,מה לעשות, בנות אשמות בהתנהגות כזו של גברים. חברות שלי לא כאלה אבל במקרים אחרים אני עונה להן באותו הטון.

hafraapsichotit

New member
ואיפה את רואה את זה בסיפור הזה?

הם היו ביחד שנתיים הוא זבל, אז הוא פגע בה בנקודה הכי רגישה, מיניות. אני מצטערת בשבילך שאת מכירה סיפורים כאלה. אני שוקלת ברצינות להכיר לך את החברות שלי. אולי הדיעה שלך על בחורות תשתנה.

לא נראה לי שהוא פגע בה.

הם היו יחד שנתיים, חודשיים הוא יוצא עם מישהי ועכשיו זה מה שהוא אומר לה? אין מצב שאני טועה. הדעה שלי על בחורות השתנתה עם הזמן. וזה בסדר, אני אוהבת את החברות שלי..ובלי התסבוכים שלהם החיים היו משעממים.

hafraapsichotit

New member
עזבי את הנקמה

ואל תתרגשי. בינינו, אף גבר לא נשאר שנתיים עם אותה בחורה רק בשביל הסקס. הוא אמר לך את זה כי הוא רצה לפגוע בך. כי הוא ילד. דפדפי הלאה,אני יודעת שזאת קלישאה אבל הוא לא שווה את הדמעות, ולא את כאב הלב, בטח ובטח שהוא לא שווה את האנרגיות השליליות שממלאות אותך. את פגועה, זה ברור. אבל זה עניין של זמן. זה הכל. אני חושבת שכדאי לך להתמקד בעצמך, בגדילה שלך בתור בנאדם. את יכולה להתקע בעבר, או ללמוד לעתיד. זה בידיים שלך. בהצלחה :) (בלאט, זה יצא קיטשי)

golden energy

New member
../images/Emo45.gif אני גם חושבת

שהוא אמר את זה רק בשביל לפגוע בך, כי אולי את פגעת בו קודם, או שרבתם או סתם כי הוא לא יודע איך לסיים מערכות יחסים.. אני חושבת שאם הוא נשאר איתך שנתיים רק בשביל סקס, היית שמה לב לזה, היית שמה לב שהוא מתנהג אלייך בלי רגש.. אני מכירה מקרה יותר קשה מזה של מישהו שבזמן שהיה עם מישהי, הוא תכנן חתונה עם מישהי אחרת.. ולמרות שהיה לה קשה (וצריך לעבור גם את שלב ה"אבל" על הקשר) היא המשיכה הלאה. אם היא יכולה, גם את יכולה לעבור הלאה.אני בטוחה.כי אם לא, זה יהפוך לאובססיה בחיים שלך ואז יהיה קשה לצאת מזה..

אחרי כל התגובות שהיו...

יכול להיות ששיקר, כמו שליאת כתבה\הגיבה . שנתיים שלמות זה באמת הרבה זמן. אם עשה את המעשה וגם שיקר , זה באמת לא בסדר . אבל כמה שקשה הדבר , את צריכה להרפות . נקמה זה לא דבר בריא . רע ורוע , זה לא דבר טוב ובריא ומשתלם . הפתרון הטוב ביותר , זה לשכוח ממנו , להמשיך עם החיים שלך הלאה , להשתפר בכל תחומי החיים , עבודה , משפחה , חברה. תמצאי לך מישהו שיותר מתאים לך , ושבקשר הבא שלך תיהיה יותר אהבה (יש לי דמעה בעין אני חושב , מבצבצת) זאת יכולה להיות "הנקמה" הטובה ביותר , אם תרצי להסתכל זאת כך.. :)

TEPELA

New member
אם את ממש בקטע של נקמה

תני לזה קצת להתקרר ואז תשלחי לו מכתב כזה שאת ממש עצובה אבל מצאו לך מחלה כלשהי... בקיצור כיד הדמיון... אבל אני לא בעד נקמות.

למעלה