צ'י! משעמם לי!

Galadriel 3000

New member
צ'י! משעמם לי!

יש לכן תמונות משיבת המלך? (סופסוף ראיתי אותו! עכשיו אני רוצה תמונות.) ואם למישו יש שירים שלמים מהפסקול... אז אפשר לתת קישור? אני אהיה אסירת תודה!

Galadriel 3000

New member
באמת?!?!?!

מורני! את כרגע עשית לי את היום! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! חולה עלייך! תודה! מה גרם לך לשנות את דעתך?! אה? אה? ראית אותו בלעדיי ולא אמרת לי? אה? פוסטמה. אם לא, מה גרם לך לשנות את דעתך? וואי, את לא יודעת כמה אני מאושרת!

OB4ever

New member
ח..אני מרגישה לא קשורה אבל...

אורלנדו כרגע בספרד מצלם חלק ממלכת העדן ביום שני הוא טס למרוקו.... הנה תמונות ראשונות מהסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הן לא הכי ברורות..אבל זה מה שהצלחתי להשיג!!

Galadriel 3000

New member
איזה פלא-

גם שם הוא רוכב על סוס! וואלה אתן שתיכן, בסוף אני אפול על הריצפה מרוב אושר ולא אנשום יותר. וזה הכל יהיה באשמתכן. ואל לך להרגיש לא קשורה, פשוט אחרי שראינו את שיבת המלך, מורנוש אמרה לי שהיא שונאת את הסרט, וככה הוא גרם לה להרגיש כלפי כל הטרילוגיה, ונורא לקחתי ללב ונעלבתי וכעסתי ובכיתי ומתתי, ועכשיו היא מבשרת לי שהיא כבר לא שונאת אותו! אז כולם מוזמנים לקבל את רגשותיי/להצטרף אליהם, ואף לדחות אותם, ככל שיעלה על רוחכם. ככה.עכשיו את מרגישה יותר קשורה? ומורן יקרה, אני עוד מצפה לתשובה.

OB4ever

New member
חחחחחחחחחחח

יופי עכשיו אני מרגישה קשורה!!!! אני משתתפת בשמחתך!!!!! חיחי

moran14h

New member
לא,לא אני לא פוסטמה..לא ראיתי עוד

פעם.. תחשיבי..אם אני שונאת סרט..איזה סיבה יש לי בעולם לראות אותו שוב?? אניווי..אני מניחה שהייתי צריכה להרגע מגולום ,וגם נזכרתי בכל מיני קטעים שאהבתי ..וגם ראיתי כמה קטעים בטלוויזיה..ועכשיו אני כן אוהבת את הסרט.. וד"א העולם מתחלק לשלוש קבוצות של אנשים 1.אנשים שךא ראו את הסרט 2.אנשים שכן ראו את הסרט וחשבו שבסוף הדבר הזה שעף ברוח זה עלים 3.אנשים שראו את הסרט וחשבו שבסוף הדבר הזה שעף ברוח זה קונפטי..כמוני!

Galadriel 3000

New member
תזכירי לי גם

קטעים שאהבתי!!! טוב, לכל אחד יש נקודת מבט שונה על העולם. למשל העולם מתחלק לכמה סוגי אנשים- *אנשים שחושבים שהאורק הראשי יפהפה ונראה כמו החלומות היפים שלהם *אנשים שחושבים שהאורק הראשי מכוער ונראה כמו תפו"א *אנשים שחושבים שהאורק הראשי נראה כמו דובי *אנשים שחושבים שהאורק הראשי נראה כמו מרשמלו *אנשים שלא ראו ת'סרט. *אנשים שלא ראו ת'אורק הראשי.

moran14h

New member
אני משתייכת לקבוצה של

אנשים שחושבים שהאורק הראשי מכוער ונראה כמו תפו"א (מעוות) ואת?

ThisIsJustME

New member
אנשות תקשיבו../images/Emo70.gif

יש גלריות חדשות ולא עושה רושם שמי יודע שמים תמונות...אז בשביל מה הייתה החלפת הגלריות? אני שמתי עכשיו תמונות ב"אורלנדו וחברים" ו"אורלנדו בכבודו ובעצמו" ואני גם אמשיך לשים עוד תמונות אחרי זה אבל באמת...צריך להתחיל למלא ת'גלריות...

למעלה