צירים בשבוע 20

navyush

New member
צירים בשבוע 20

מזה שבוע אני סובלת מצירים לפעמים חזקים הצירים מפסיקים אחרי מנוחה ארוכה אך מתגברים שוב כשאני קמה ואפילו יושבת לרופאים לא היה פיתרון טוב יותר חוץ מ- לנוח ולשתות... (לא דלקת בדרכי השתן-בדוק) הבנתי שדיקור סיני יכול לעזור ורציתי לדעת פרטים: האם דיקור יכול לעזור לצירים להיעלם? יעני אוכל לחזור לעבודה? כמה בערך עולה טיפול? והאם יש המלצות על מטפלים מנשים שעברו טיפול והצליחו?

מאיר72

New member
בהחלט ניתן להעזר

ברפואה סינית לצורך זה, אבל זה לא מבטיח ב 100% העלות של הצירים, הנחית הרופאים לנוח היא במקומה, גם אם הצירים יעלמו (וזה לא תוך יום או רגע). לגבי מחיר של הטיפול, זה תלוי כמה יקר לך ההריון הזה (צר לי שזה נשמע רע, אבל כאשר מעמדים מצב של הריו/מחלה מול כסף, זה נראה לי שיקול מכריע)

navyush

New member
העניין פה זה לא מחיר ההריון

העניין הוא מחיר טיפול לעומת להמשיך לשכב כמו פוסטמה עוד לא יודעת כמה זמן....

navyush

New member
ימנע או יפסיק?

ואיזה סוג של כדורים?טבעיים? איפה קונים?

0 אור 0

New member
אני לא ממליצה לקחת תוספים על סמך המלצה

מאדם לא מוכר לך באינטרנט. יש להגיע למטפל מוסמך, אשר יאבחן אותך בצורה מלאה, ולאחר שיתאים לך טיפול ילווה אותך ויעמוד לרשותך במתן תשובות וליווי. גם לאדם בריא ושאינו בהריון לא מומלץ לקחת ויטמין C במינון כה גבוה, בודאי שאין לקחת שום דבר בקלות כזאת כשאת במצב רגיש - לא רק הריון, אלא סובלת מצירים מוקדמים.

navyush

New member
באמת היה נשמע לי הזוי

השאלות שלי באו להדגיש עד כמה התשובה לא מפורטת

טאוֹ

New member
כדי לדייק או להדגיש שוב

התשובה בעייתית בהיותה כללית, והיתה יכולה להיות בעייתית עוד יותר לו היתה מפורטת עוד יותר (איזה סוג, איפה קונים וכו'). לא הזוי כמו בעייתי. השורה התחתונה כבר נאמרה על ידי אור: יש להגיע למטפל מוסמך, אשר יאבחן אותך בצורה מלאה, ולאחר שיתאים לך טיפול ילווה אותך ויעמוד לרשותך במתן תשובות וליווי. המשך הריון קל וטוב.

0 אור 0

New member
בתור ד"ר (מאיזה סוג בדיוק?)

אני הייתי מצפה ממך שתדע שמתן מרשם ללא אבחון וללא הכרת המטופלת אינו מומלץ. אנחנו משתדלים בפורום הזה להמנע ממתן "מרשמים" לא אחראיים - אלא לתת עצות בסיסיות מאד בלבד, וגם לגביהן לסייג ולתת אזהרות לגבי מי שהעצה הזו אינה מתאימה לו. רצוי גם להסביר על סמך מה העצה מבוססת כדי שמקבל התשובה יוכל לבחון אם היא רלבנטית לגביו (למשל במקרה שהצירים נובעים מ ... אז תוספת ויטמין כזה וכזה יכולה לעזור) בודאי שאיננו נוהגים להבטיח הבטחות שוא - האם לדעתך בכל מקרה של כל אשה הרה, ויטמין C ימנע את הצירים המוקדמים?, ומה קורה אם הצירים מעידים על בעיה רצינית בהריון. גם אז הויטמין C או כוסות רוח או אכיניציאה ימנעו אותם? ובנוסף, נניח שהיית נותן הסבר מדוע לדעתך זהו הטיפול המתאים ומתי הוא אינו מתאים. האם נראה לך הגיוני לסכן אשה הרה בהמלצה לקחת 5 גרם של ויטמין C , כאשר מומלץ לא לעבור את ה 1 גרם, מחשש לשלשולים והקאות? האם ידוע לך שמינון כל כך גבוה יכול לגרום לתופעות נוספות כמו למשל בריחת נחושת? אמנם תופעות עודף של ויטמין C הן נדירות, כי הוא מסיס במים, אך במינון אדיר כזה הן בהחלט יכולות להופיע. נראה לך הגיוני שמינון כזה ינתן ללא אבחון מוקדם וללא השגחה של איש מקצוע?

hal767

New member
מצטרף לתשובה. ובנוסף

גם אלה שמבינים באמת בתחום, והכוונה לרופאים מהרפואה המערבית, לא ימליצו על טיפול כזה ללא השגחה רפואית רצינית, ואפילו בתנאי אישפוז. בספק רב אם בכלל ימליצו על טיפול כזה. להמליץ לאדם לצרוך תוסף לא מאוזן במינון של פי 50 בערך ממה שהוא צריך, זה שערוריה. בנוסף למה שציינה קודמתי, הצורך של הגוף לאזן את החומציות הגבוהה של עודף הויטמין כרוכה בהפסדים גדולים של סידן וברזל. בוודאי שיגרם נזק לקיבה, לדרכי השתן ולכליות. אני בדעה שאת כמות הויטמין שהגוף צריך ניתן לספק לו בקלות ובאיזון הנכון באמצעות אכילה סבירה של פירות וירקות טריים. זה בוודאי חוסר אחריות לייעץ לאדם שלא מכירים מכל בחינה שהי. זה בניגוד לכללי הרפואה הנכונה.

למעלה