צירים בלידה שנייה

צירים בלידה שנייה

אז זהו. נראה לי שזה עומד לקרות ממש בקרוב. אני מהלילה עם צירים(נדמה לי אצל ליאן התחלתי עם ירידת מים). כל כמה זמן צירים אני אמורה לצאת לבי"ח . מנסה למשוך כמה שיותר זמן בבית. מצד שני שאני לא אגיע מאוחר מידי לאפידורל כי אני לא אשרוד את זה (גם ככה אני ממש מתה מפחד
)

leelach

New member
אל תמשכי יותר מידיי../images/Emo140.gif

אם יש לך כל 5 דקות אז תלכי לבית החולים שם תהיי לפחות במעקב, שמעתי סיפורים לא נעימים על כאלה שחיכו יותר מידיי שיהיה בשעה טובה ובהצלחה
קדימה לבית חולים ותעדכני

../images/Emo45.gifב-ה-צ-ל-ח-ה

מציעה לך לתזמן 5 דקות ואז לנסוע לבית חולים. מאחלת לך לידה קלה ומעצימה.

תודה בנות. זה עוד לא במרווחים ממש קבועים אז

אחכה עוד קצת ונראה. חברה אומרת לי שכל עוד אני מדברת איתה בטלפון זה כנראה עוד לא ממש זה. בכל אופן אין לי ספק שזה ממש ממש בדרך, זה רק עניין של שעות כנראה.באמת מקווה שיעבור בקלות ושהפעם האפידורל ישפיע כמו שצריך כי נראה לי אצל ליאן משלב מסויים הוא כבר לא ממש פעל, או שנגמר ולא טרחו להוסיף לי. לא רק זה גם בתפירה כשביקשתי זריקה כי הרגשתי ה-כ-ל לא הסכימו לתת.

חמודבה

New member
כל כמה זמן ציר?

אצלי בלידה השנייה אפילו לא הייתי בטוחה שזה צירים, סתם הרגשתי מוזר עם התקשויות לא כואבות. הלכתי ליתר ביטחון וחשבתי שישלחו אותי הביתה והסתבר שהייתי בפתיחה של ארבע. אחרי שעה שעתיים שלא היתה התקדמות בפתיחה והרגשתי סבבה, הצירים הכואבים ואיתם פתיחה של תשע תוך 5 דקות (מזל שלא חיכיתי להם בבית)! מה שאני מנסה לומר, זה שאם יש לך ספק לכי לבדוק... ובהצלחה מותק, מחזיקה לך אצבעות

יו הצלחת להלחיץ אותי. אולי באמנת כדאי למהר

למרות שאצל כל אחת זה אחרת. פעם זה מגיע כל 7דקות פעם כל 20 דקות.אבל אני מאמינה שמתישהוא היום נגיע לבי"ח. אני אעדכן בהמשך.אגב בלידה הראשונה גם לא הרגשת כל כך את הצירים בתחלה?

חמודבה

New member
הלידה הראשונה

התחילה לי אחרת עם ירידת מים. שאני חושבת על זה גם כאן כנראה ירדו לי המים בלילה שלפני ולא ידעתי מזה... בכל מקרה, ברור שכל אחת בקצב שלה וכלום לא מחייב, לא התכוונתי להלחיץ פשוט תקשיבי לאינטואיציות שלך.

בוליפלג

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif בהצלחה....../images/Emo70.gif

אני מצטרפת לדעת השאר...5 דקות נשמע לי יופי של מרווח.

memko

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה