צירוף מקרים?

רחלי228

New member
צירוף מקרים?

השיר של מירי מסיקה (המוכשרת בטירוף) `אני באה אליכם/ילדה שלנו`,מהווה עבורי מעין סימן דרך לאחרונה,כאילו בהזמנה-ביום הראשון,כאשר לקחתי את הנסיכה לפנימיה,השיר התנגן לו בדרך הלוך,ומאז,בכל פעם שאני לוקחת או מחזירה אותה,השיר מתנגן לו בגלגל`צ ,כאילו בהזמנה `ילדה שלנו,כמה התגעגענו,חכי,מעט,לפני שתגדלי`

ע פ ר ל ה

New member
ובהמשך לחתימך רחלי228

נתן לך דברים כל כך יפים להביא לעולם ילדים להאזין לשירים,לראות צבעים הו,מה רבו מעשיך אלוקים נתן לך את הלילה והיום אהבה תקווה וחלום קיץ,חורף,סתיו,אביב נשמה טובה להביט סביב אלוהים נתן לך במתנה... (איתן מסורי)

לביאה11

New member
הצחיק אותי ../images/Emo6.gif איתן מסורי

כסיימתי את הטירונות נסעתי אחה"צ אחד לבקר בבסיס פום שנמצא בדרך להרצליה. כמובן שאז יכולנו לעצור טרמפים ללא חשש ואני חיילת טריה התלהבתי מהעיניין שמותר לי. מי עצר לי...? איתן מסורי בכבודו ובעצמו
דיבר כל הדרך על הא ועל דה, בסוף הנסיעה הוא שואל אותי, שניה לפני שאני יורדת מהרכב, אפשר להתחיל איתך...? חייכתי ושרתי לו... "כל ההתחלות קשות...." הוא חייך והבין את המסר אמרתי תודה יפה ונפרדתי ממנו.
לביאה-בנוסטלגיה ריגעית

קטעים ../images/Emo141.gif

בדיוק אתמול כתבתי את ההודעה הזו בהשראת אותו שיר. כנראה משמיעים אותו ממש הרבה.

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo39.gif שושן

לא הקשבתי לשיר הזה המון שנים,אבל החתימה של רחלי חידדה את זכרוני,וזרקה אותי אל העבר הרחוק והמתוק.

רחלי228

New member
הנסיכה שלך אחראית

על החידודין בעורי. וגלגל"צ באוטו של הנסיך בהלוך או חזור... אתמול כל היום חרשתי על הדיסק, אז הוא הביא לי לאוטו (בדמיון) את הנסיכה שלך, את הבת שלי, ואת הקטעים הנהדרים שלהן ביחד...

Netta79

New member
../images/Emo13.gif זה מקסים !!!

אני תמיד חושבת על ההורים שלי , שאני נוסעת אליהם כל פעם שמשהו משתבש לי ... אין כמו ההורים ...

למעלה