צירוף מקרים?

Enderew

New member
צירוף מקרים?

רק אני שמתי לב לכך שבשני הפרקים ששודרו ביום שבת האחרון, גם ב SG! וגם באטלנטיס, שלחו אישות עליונה לאיזה כוכב נידח ושומם (את אנוביס לכוכב קפוא ואת הגוש השחור לשממת מדבר)? ומה שהכי מוזר כאן זה שהרי אישות ה"התעלתה" הופכת לאנרגיה ולכן יכולה לעבור ממקום למקום דיי בזמן זניח לא? לפחות במהירות האור...

SL Anubis

New member
Intelligent energy clouds my ass

הנושא הזה מפוזר לגמרי באיזה שני שרשורים לפחות....(של שני הפרקים שהיו) אז קח בחשבון..... אני לא יודע אם יש יותר מה לדבר עליו. אבל אם בא לכם אפשר לרכז אותו פה. דרך אגב תמיד שנאתי את הקטע הזה של צורות אנרגיה תבוניות....זה פשוט נתפס אצלי כמגוחך. אולי בגלל הפרק הזה בפיוצ'רמה שירדו על סטאר טרק (למי שראה...). פרק דיי חזק....
וסדרה ענקית בכלל.

Enderew

New member
לדעתי אתה פשוט מקנא

אני חושב שאתה פשוט רוצה להיות צורת אנרגיה תבונית בעצמך LOL ופיוצרמה בהחלט סידרה מוצלחת.

subatoi

New member
מי אמר לך שצורות אנרגיה יכולות

לנוע במהירות האור?

Enderew

New member
אולי לא במהירות האור אבל מהר

ראינו את זה גם על אחרים ש"התעלו" שהיו יכולים להגיע ממקום למקום בזמן זניח, וגם, זה הגיוני כי כמעט כל צורות האנרגיה שהן לא חומר (גלי אור, גלי רדיו, גלי קול, וכו') נעות דיי מהר...

lenin972

New member
אני לא חושב שאפשר להסביר את

התכונות של המתעלים ע"י פיסיקה פשוטה שלנו, אנחנו הרי יודעים עליהם כ"כ מעט.

Chelnak

New member
אני מניחה שזה לא קשור להיותם אנרגיה

לדעתי - הסיבה בגללה הם עוברים ממקום למקום במהירות נעוצה בעובדה שהם לא נמצאים במימד שלנו - לכן הם לא באמת עושים את כל הדרך ממקום למקום, אלא פשוט קופצים לשם, ומופיעים שם מידית.

Enderew

New member
הגיוני

מבחינתם יש להם שער איפה שהם רוצים באיזשהו מובן אם ככה... כי הם יכולים באמת לטייל חופשי על ה 4 מימדים בלי הצורך לקפל שום דבר LOL

למעלה