צירוף מקרים

צירוף מקרים

צירוף מקרים שכזה ... סיפור זה מוקדש לחתולון 6 שנים עברו מאז הצירוף מקרים הזה ובל פעם שאני נזכרת בזה אני מחייכת וצוחקת איך זה קרה לי בעת היותי משרתת בצבא , הגעתי לאזור מחוץ לבסיסי נאלצתי שם להמתין זמן רב לתורי , כדי לקבל אישור זמני היו שם כל מיני חיילים וחיילות ול אחד עמד שם לכל אחד משלו בעיות ואז ניגש אלי חייל במדים והתחיל לשאול שאלות מאיפה את , בת כמה , מכל הבנות דווקא איתי הוא מדבר ואני שבלולה קטנה , מחייכת קלות וגם עונה התחיל להתפתח שיחה קלילה ושסיימנו את התור המייגע ביקש את הטלפון מעט ברעדה קלה מכיוון שאני לא נוטה להעביר בקלות טלפונים נתתי לו את הטלפון בבסיס אמרתי לו שהגיע לשם השתמש בנייד שלי החסוי והתקשר אליו , שהוא יוכל לדבר עימי וכך היה , שיחה קלילה נחמדה סיפרתי לו בינתיים שאני כותבת בחרוזים והוא ממש התחננן לכמה מילים והצלחתי בין לבין להשחיל מעין כמה שירים ורשמתי על שמו ג' י (השם שמור במערכת ) מעין שיר על השיחה שעברנו חלפו ימים , דיברנו רבות בטלפון הוא סיפר לי שיש לו קרובי משפחה באזור צפון ת"א והוא הכיר את העיר ת"א , עירי לשעבר יצאנו 4 פעמים והרבה דיבנו בטלפון כתבנו מכתבים והכל היה נחמד חלפו חודשים , בינתים הכרתי עוד רבים וטובים עברו שנתיים כמעט , שהקשר ההוא היה נוסטלגי ולו במעט ואז חברה טובה הכירה לי את ידיד טוב שלה שגר בשכנות אלי , ולא ראיתי אותו אף פעם בחיי התחלנו לדבר , היינו עם חברים ולאט לאט הקשר קרם עור וגידים הכרתי אותו בשם ג' , לא קישרתי אותו כלל לקודמי ואז כמעט שניהנו חברים קרה דבר מדהים אותו ג' מהעבר התקשר לשאול לשלומי הבנתי לפי מילותיו שעדין לא שכח אותי למרות שיש לו חברה עכשיו היה לי מוזר , איחלתי לו את מיטב הברכות ואז ניזכרתי את מילותיו יש לי משפחה בצפון ת"א ואני נקרא על שם סבי , יחד עם עוד נכד שיש לו שם דומה מאוד לשלי אימות קטן לגבי החבר העתידי ונודע לי בבום שהוא כן רבותי וגברותי בן דודו , כל הכבוד לי . מקווה שסיפור זה יעודד ולו במקצת אתכם חברים וחברות יקרים

למעלה