צירוף מקרים?

צירוף מקרים?

השבוע אמא שלי טסה לחו"ל לשבועיים. אולי יש קשר לזה שזה נופל על השבוע של יום השנה של אבא שלי, אבל מיום ליום אני יותר מפחד מהטיסה שלה. אני מפחד מתאונות מטוס, או תאונות בחו"ל, או משהו כזה. בטח תחשבו, ובצדק - אבל תאונות יכולות לקרות גם ליד הבית. הודו לא יותר מסוכנת מישראל. ואולי זה נכון, אבל זה לא מספיק כדי שהנסיעה לא תהיה מסוכנת, וגם כדי שהיא סתם לא תפחיד אותי. אני רק רוצה להגיע לעוד שבועיים וחצי, ולדעת שהנסיעה עברה חלק, ושכולם שבו לארץ בשלום.

eshkolit32

New member
הפחד שלך מובן

איבדת את אבא שלך, וההורה היחידי שנותר לך הוא אימא שלך. טבעי שתדאג, זה לא קשור לסטטיסטיקה, אני מתארת לעצמי שלא ירגיע אותך אם אומר לך שיש מבחינה סטטיסטית הרבה יותר סיכוי לתאונה בכביש מאשר בבשמיים... אתה מבחינתך מפחד, רוצה לשמור על הדבר היקר שנשאר לך. זה ברור ולגיטימי לגמרי..... אני מאמינה שהכל יהיה בסדר. אני מקווה שהזמן הזה יעבור לך מהר ולא בהמתנה מורטת עצבים, ממליצה לך לקבוע לך לו"ז צפוף ומהנה עד כמה שאתה יכול.... ואני מקווה שאימא שלך תהנה לה בחו"ל, זאת המטרה מלכתחילה...

מבינה את הפחד

שלך זה באמת הגיוני ואולי אם הייתי במקומך הייתי חושבת כך גם.

A GIFT OF LOVE

New member
אני חושבת

שהפחד הזה נובע הרבה בגלל שאיבדת כבר מישהו בחייך ואף אחד לא מבטיח שלא תאבד עוד מישהו... אמר מי שאמר "אחרי האובדן הראשוני אין עוד אחר"... [אני במוזה של ציטוטים, מצטערת...] הוא משפיע על הכל ובמיוחד יוצר חרדה בנוגע ליקירים שנשארו לנו. מקווה שהכל יהיה בסדר.

למעלה