צירונים ופתיחה של 1.5

zivalea

New member
צירונים ופתיחה של 1.5

שלום לכולם. לפני שלוש שעות בערך חזרתי מבית חולים אסף הרופא, אחה"צ חשתי בהתכוצויות ואפשר לומר שדי נלחצתי היה לי חשש שאלו צירים. הענין הוא שחשתי אחריות גדולה ולא רציתי לקחת סיכון שמה אלו צירים ואני כבר בפתיחה. (בהריון של בני חשתי כמעט אותו הדבר אולי קצת יותר כואב ולא תיארתי לעצמי כשהגיע לבית חולים עם פתיחה של חמש) שלא יהיה מצב זהה להריון הבן שלי. התקשרתי למירב לא רציתי להלחיץ את הזוג שלי התיעצתי איתה והיא ביקשה שאסע למיון להיבדק וכמובן לידע את הזוג, וכך היה. נסענו בדקו במוניטור שלא זעזע את הצוות שם אחר כך עברתי בדיקה וגנלית שהתברר שיש לי פתיחה של 1.5 וכשבדקו אותי שוב ושראו שאין שינוי שחררו אותי הביתה. אז עכשו לידע אותכם הצירונים די נחלשו, אני מתחילה להרגיש עייפות אז לילה טוב לכולם וכנראה שבקרוב אני אלד. קצת חוששת, משתדלת להיות אופטימית בכל זאת בחרתי בלידה רגילה טבעית. כמעט שעה שלא הירגשתי ציר והינה זה בא והילד לא מפסיק לזוז. שוב נעלמה לי העייפות והשעה כבר אחת אחר חצות ולא ישנתי כהרגלי בצהריים. אם לא יהיו לי הפרעות הלילה לבטח אשן טוב אם עד אז לא אלד אני מקווה שיהיו לי הכוחות לשתף אותכם במצב. אם לא נשתמע אז שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה. לילה טוב.

zivalea

New member
העיפות חומקת וחוזרת

היי, כפי שאתם רואים השעה שלוש ורבע בבוקר. כן עדין לא נרדמתי ולבטח תומרו מלחץ או אי שקט?! יתכן אני לא חשה לחוצה או משהו דומה. כשראיתי שאן טעם ללהלחם ולהכריח את השינה לגעת בי, החלטתי לשבת ולכתוב ביומן החיים שלי וגם ביומן של הילוד העתיד להגיע לעולמנו. עכשו אני חשה את העניים מתאמצות וחצי סגורות, אני משארת שאתן ברובכן ישנות. שיהיה לכן לילה טוב, בוקר טוב, יום טוב. יש לי לישון כארבע שעות את החסר אני ישלים בצהריים. בייייייייייי

מירבי*

New member
../images/Emo23.gifזיוה אהובה שלי../images/Emo23.gif

אני מקווה שהצלחת לישון קצת.. אין לי ספק שהיה לך קשה להרדם גם בגלל ההתרגשות הרבה, הפרוייקט הגדול שלקחת על עצמך עומד להסתיים בהצלחה
היה חשוב שנסעתם אתמול לחדר לידה גם כדי להקטין טיפה את החששות של לאן להגיע ואיך יקבלו אתכם.. כשצלצלתי לחדר לידה להודיע להם שאתם בדרך שמעתי התרגשות גם בקולה של המיילדת הראשית איתה דיברתי, היא הבטיחה לקבל אתכם הכי מהר ויפה שאפשר ושמעתי מירקי שכך היה. זיוה, אני מחכה לטלפון ממך שיבשר על אחד מסימני הלידה. מאחלת לך לידה קלה ומהירה. אוהבת אותך

שיווווו איזו התרגשות

אנו מחכים לאיזה סימן קטן לבואו של הנסיך ..... שיהיה לכם בהצלחה ובקלות אמן.

טליה321

New member
היי

אני מבינה לליבך ומתחילה להרגיש גם שהסוף קרב אלי אני בפעם הראשונה בחיי סוחבת בת וכולם אומרים שזה שונה ואני אלד מהר יותר למרות שיש לי תאריך לניתוח וגם אצלי אין כל כך לילות כי הקטנה רקדנית בטן אז אני מחזעקה לך אצבעות ושיהיה רק קל ומהיר גמר חתימה טובה

shiran 25

New member
איזה יופי ואיזה התרגשות

ריגשת אותי ואני מאמינה שאת כולם,מאחלת לך רק טוב ואני ממש גאה בך שהחלטת לנסות ללדת טיבעי ומאחלת לך את הלידה הכי הכי קלה כמו שאומרים שתלדי כמו תרנגולת ואפרופו תרנגולת אנחנו ממש בפתחו של יום כיפור ואולי לפי הסימנים יש סיכוי גדול שתלדי ביום כיפור כמו שחשבת ואני מברכת אותך שתלדי בעיתו ובזמנו בקלות ושתצאו בריאים ושלמים את והעובר ,אנחנו באמת במתח ומחכים לבשורות טובות ומקווים שאת תסיימי הריון ואנחנו נתחיל הריון וככה שנמשיך כולנו להדביק אחת את השניה אז רק בקלות ובמהירות ואני שולחת לך המון אהבה ואנרגיות חיוביות

רחלי555

New member
ב ה צ ל ח ה

זיול'ה בהצלחההההה אני ממש מתרגשת לקרוא את מה שכתבת שיהיה בשעה טובה ולידה קלה שהכל יעבור בשלוםםם אמןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!! רחלי

עָנת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מה קורה עם זיוה../images/Emo35.gif

זיוה
השמיעי קול

למעלה