צ'יקאס...

original jess

New member
צ'יקאס...

כבר שאלו את זה,אבל לא הייתה תשובה... איך קוראים לשיר שמריצה רקדה פרק שעבר... שהיא ומיה עבדו על המנהל שלולו למדה אותם ריקוד כזה...

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gifאין לי מושג.. נ"ש../images/Emo34.gif../images/Emo26.gif

סתם הכנתי אנימציה כי היה לי משעמם

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gifאוחחח לא עולה../images/Emo4.gif..../images/Emo27.gif

זה לא עולה...
אני אנסה להעלות את זה לקישור איכשהו..

original jess

New member
טודע../images/Emo24.gif

את יודעת אולי איך כותבים את זה בלועזית
ואיפה אפשר למצוא אותו

Ortal D

New member
Coulette Sexy ../images/Emo13.gif קישור להורדה

אין לי את השיר המלא רק חלק ממנו... זה פשוט מוקלט ישר מהסטרפטיז של מיה לכן יש קולות ברקע והוא לא עד הסוף... אבל הוא ערוך הוסיפו לו עוד כמה דקות.. (ככה מצאתי את זה) קיצר העליתי לאינטרנט, אם את רוצה להוריד
תיהני
http://rapidshare.de/files/13250941/Coulette_sexy_camilabordonaba.com.mp3.html

../images/Emo207.gifדיוויד ברוזה ואנה ארונוב ב"אל

רפוחיו"?! ישבתי לי וקראתי בשקט עיתון.. מערבי
ויש מין מיני כתבה קטנה שכתוב בה שדיוויד ברוזה ואנה ארונוב הולכים להשתתף בסדרה ארגנטינאית שהיא המשך למורדים שקוראים לה רולאבוגן... כבר פה הרמתי גבה. אני אל אעתיק את הכל כי אסור מפאת זכויות יוצרים, אני רק אצטט: "חברת ההפקה של הסדרה היא "דורי מדיה" שבבעלותו של של הישראלי יאיר דורי. לאחר פנייתו של דורי למכר הוותיק ברטזה הסכים האחרון להשתתף באחד מפרקי הסדרה,שבו יגלם את עצמו ויבצע את השיר "אני הולך" (חחח היו רושמים ME VOY וזהו=/) מתוךף אלבומו החדש בשפה הספרדית. "צולם ניסיוןראשוני לפני שלושה שבועות ועכשיו אנחנו מדברים הלאה." "כפי שפורסם, גם הרקדנית אנה ארונוב שהשתתפה בתוכנית "רוקדים עם כוכבים", תככב בטלנובלה המדוברת. ארונוב תרקוד ותהיה אחראית על הכוריאוגרפיה בקליפ של שיר הנושא שיעזר לקדמה ברחבי העולם. הסדרה עצמה תשודר גם בארץ בערוץ ויוה החל ב-27 בפברואר". עכשיו, אני שואלת את עצמי. הקליפ פתיהח וכו' כבר צולם, הסדרה על המסכים בארגנטינה כמה שבועות טובים, אז איך בדיוק? ומה הפאקין קשר של דיוויד ברוזה ואנה ארונוב? שוב פדיחה בסגנון ג'ודי שאחר כך חתכו אותה בעריכה?!

למעלה