ציצים גדולים, הבעיה.

ציצים גדולים, הבעיה.

היי לכולם, הבעיה שלי היא שאיאפשר למצוא חזיות יפות במידה שלי. C80 כל הבחורים שיצאתי איתם אוהבים חזיות מצוירות וכאלה. ובכל החנויות שהייתי יש חזיות יפות רק במדות קטנות זאת אומרת רקעם ריפ וד -מה עושים? תודה לכל העונים.

bugbuster

New member
../images/Emo2.gif בעיות בגן עדן... ../images/Emo3.gif../images/Emo184.gif

צ'מעי, בעיות יש לך מה..????????????
כנסי לפורום הקולגה סטוצים... 'תקשרי למנהלת - דנטל. אלף - זו כנראה המידה שלה, בית.. היא אמרה משהו על רחוב אלנבי? או מישהי ענתה לה? וסיפרה על משהו לא מהעולם הזה - חזייה 120 G ??? יש דברים כאלה
בכל אופן נסי..
ו.. כן... משהו לחבר'ה כאן..? שטיפת עיניים כאילו כזאת..? מה?

שרה היקרה.....

כדי לעזור לך במקצועיות צריך לראות את גודל הבעיה......
תשלחי תמונה נראה.... ותשובה ככה מהמותן? מי צריך חזיה, תלכי בלי, ונפתרו בעיותיך.
הכי טוב בלי

אגלה לך סוד קטן...../images/Emo124.gif

אני בעצמי, בחורה צעירה {תיכף 18}, עם חזה לא קטן, שזה גם יפה אבל גם מבאס..
בראשל"צ, יש חנות מהממת, ויש בה הכל..{שלחי מסר ואני אשלח את שם החנות}..מה גם שברמת גן פתחו את women only, תופרים חזיות עפ"י מידות שנמדדות במקום..חזייה על פי בקשה..כמובן שזה עולה לא מעט כסף {אני מניחה}...והמידה שלי יותר גדולה משלך..כך ש...אפשר להסתדר {למרות שלוקח זמן!!} בהצלחה..

ציצים

שלום לדעתי הבעיה שאת מעלה לא רלונטית וזה מהסיבה כי אני אוהב ציצים גדולים והקטע של החזיות שאינך מוצאת מזכיר לי את הבעיה של נייר אריזה בחנות מתנות כאשר החלק החשוב בסיפור זה הינו מה המתנה ולא מה האריזה והחשוב ביותר הינו כיצד מנצלים הציצים אחרי הורדת האריזה וזו שאלתי הגדולה אליך ואשמח לשמוע מנסיונך ובמידה וחסר לך חומר אשמח להשלים דוד

ur2fast4me

New member
אני שמחה להודיע לך שיש ברשת

לילית וורדה שלוחה חדשה של הלבשה תחתונה סקסית ומדהימה להפליא למידות גדולות,יש להם גם חנות עצמאית בדיזנגוף סנטר(ליד טויס אר אס) וגם ברשת חנויות ג'ק קובה יש דברים לא רעים בכלל,תנסי...לי יש מידה קצת יותר גדולה ומצאתי דברים שחבל"ז............

אילוניק

New member
תפתחי מפעל ליצור חזיות

לכל בעלות הציצי הגדול תהפכי את עצמך לדוגמנית הבית גם תרויחי וגם תהיי מפורסמת

אילוניק

New member
וקחי את בגבסטר לעוזר אישי בתא

המדידות בטוח הוא לא יבקש הרבה משכורת

bugbuster

New member
אילוניק.. אם אהיה שם - מי יהיה כאן

הרע של הפורום?
בית... לא נראה שיהיו חסרים מיתנדבים ללא תשלום כלל, לא?
גימל... מה לגבי התחום שלך? צלילה? הרי אין כמים, כסיוע תמיכה, לפחות תירפי מיד פעם? מההה?

צרות של עשירים

לי יש מידה הרבה יותר גדול משלך DD (E) 85 ואני כן מוצאת חזיות רק את צריכה לדעת איפה לחפש יש חנות שהיא הרבה יותר זולה מהחנות של לילת ורדה היא נמצאת באותו המתחם בצומת בילו לחנות קוראים "את" מומלץ בחום ואם תרצי אני מוכנה לשלוח לך תמונה שלהחזיה האחרונה שקניתי שם חוץ מזה שיש מישהי פה ברשת שמוכרת חזיות בבית הלקוח אם תרצי אני אתן לך את הכינוי שלה השם והפלא רק תשלחי לי מסר בהצלחה

תודה.

אני יודעת שיש מי שלוקח את השאלה שלי בצחוק, אבל אני מודה גם לו. חברים אתם הפורום הכי מגניב בעולם.!

bugbuster

New member
../images/Emo9.gif ג'י תשע תשע.. למה יש לי הרגשה

שאת צוחקת עכשיו?

*g99

New member
חחחחחחחחחח אכן,אבל לא על הבעיה

חלילה..אני אפילו יכולה לשלוך אותה לחניות שמתאימות לה ולמידות גדולות יותר.. לגבי ה"צוחקת"..חחחח מתפקעת באגי..מעניין למה?

bugbuster

New member
לו'דעע.. ככה חשבתי...

מיהי ומאיפוא.. ואולי..? סתתםםםם...?

למעלה