ציצים גדולים, הבעיה.

ציצים גדולים, הבעיה.

היי לכולם, הבעיה שלי היא שאיאפשר למצוא חזיות יפות במידה שלי. C80 כל הבחורים שיצאתי איתם אוהבים חזיות מצוירות וכאלה. ובכל החנויות שהייתי יש חזיות יפות רק במדות קטנות זאת אומרת רקעם ריפ וד -מה עושים? תודה לכל העונים.

טאKילה

New member
שירה את טועה יקירתי..../images/Emo4.gif

אני במידה c 85 יותר גדול משלך, ויש לי חזיות סקסיות מחטבות יפיפיות . כנראה שאת לא יודעת לקנות חזיה במקום הנכון . חזיה טובה ומיוחדת תמצאי רק בחנויות ללבני נשים מובחרות .

bugbuster

New member
אופפ טאקקק! כשהגבתי ל-"מיתקמרת"

זה היה רק להיתדמיינות גב מוקשת וניקמר! ועכשיו... אחרי ההיתוודעות, על אחת כמה.. טוב נו מה ששדיים עושים.
אגב, שרה מהמרכז לחצה פעמיים על ההודעה וזו שאת הגבת נשארה בצד. נשארה בצד? כשמדובר בשד?

טאKילה

New member
חחחחחח לא ראיתי אוףףףףףףףף../images/Emo9.gif

לא נורא ככה משכתי אלי תצ'ומי ממך :)

טאKילה

New member
ואם בחזיות עסקינן=אוהלים לציצים ../images/Emo3.gif

יש משהו לגבי גדלים של ציצים וחזיות . אלה כל מידות החזיות למינהן . מחזיה ריקה ועד שופעת לפי הגדלים . כמובן שיש לכל אות מספרים 70-75 75-80 80-85 85-90 90-95 95-100 וכן הלאה . E-אין כלום . B-בסדר כזה . C-סבבה משעשע . D-דאבה DD -דאבל דאבה . זה טוב לבלימת זעזועים .:) והכל בהומור .

bugbuster

New member
../images/Emo9.gif ת'אמת...

אף פעם לא ידעתי ת'מספרים. כשהגעתי לעידן המחשב, וכן, לצ'אטים, היתחזיתי לא פעם לאשה. זו לא גנבה, ומאוד פשוט - כי הרי אנחנו כל כך לא מתוחכמים כגברים, וכיוון שכמה מהם היו ממש "אינטליגנטיים", הרי שאחד מהמבחנים המהירים שהציבו על מנת לוודא אם מי הוא הוא או מי היא היא היה "איזה חזייה את לובשת". מה שכבר למחרתו נודע לי מאחיינתי הדידנית (DD). בכל מיקרה, בתקופת הבורות - קניתי חזייה לאשתי הלשעברית, ולשאלת המוכרת, השתמשתי במידה אמינה ביותר - פתיחת כפות הידיים שהיתה מדוייקת לחלוטין - ולא פחות מיזה - המוכרת היתה מיקצועית מאוד! המידה שקראה מהן היתה C , את ה85 קבעה על סמך תיאור. החזייה היתה מדוייקת, ונשמרה לזמן רב - כיוון שהיתה מורדת מיד אם הילבשה, כל עוד הייתי בסביבה.
כל המגילה הארוכה הזו הינה דרך נוספת לבטא איזה פריט לבוש מסעיר היא החזייה לטעמי.

../images/Emo124.gif רחוב החשמונאים בתל אביב

יש שם חנות אחת של מתנות. את יכולה למצוא שם כל מה שאת רק יכולה לדמיין בנושא חזיות .

למעלה