ציץ מציץ

מה ? לא היו לא שיניים? למה הוא לא

ניסה לגעת,ככה סתם,עם היד ?

bali

New member
מנהל
בטח שמשוות גודל

אני הייתי פעם שייכת למועדון ה C... היום עליתי דרגה ל ++C

אוךךךךךךךךך....כמה שאתן יפות !

מה יש בזוג "הבלוטות השומניות" האלה,שמסוגל להוציא מאיתנו הגברים,חומר לבן,שמשפריץ לכל עבר בחמת זעם,ובעונג? חשבתן על הדבר הזה פעם? זוכרות את בסרט "בירדי"? אני נזכר שגם הוא שאל את השאלה הזו.. אז מכל מקום,אני לא יודע איזה אהבתי יותר: כשהתבוננתי בשד ה
י הסתכלתי
ה,וכשהסתכלתי בשד ה
י,הסתכלתי
ה ! בסוף רציתי את שתיהם.... אנחנו הגברים כל הזמן לא שבעים סקס,אחרי כל זיון,מתמלאים קצת,ורוצים עוד.... חיפושית,יש לך עוד דברים כאלה יפים? אני אוהב תחרה..... יש הפתעות ? לילה טוב.

מוצייייי,מה המצב? מה את עושה כאן?

מורעלת.....חחחחחחחחחחחחחחחח........... איך היה בסוף שבוע? פצצה הא? חזרת לכלים?חחחחחחחחחחחח

חוזר מאיזה חבר מאוחר,ומתחיל את

היום בלילה,זה קורא לי הרבה בזמן האחרון,אבל ברוב הפעמים אהיה כאן, בשעות הרגילות.....מה את עושה עכשיו ? היה לי איתך פעם קטע,ולא סיפרתי לך עד היום,ב"מתכונים". זוכרת?

מוצרלה

New member
לך היה קטע איתי? במתכונים???

ספר, ספר וחוץ מזה, אני ערה עכשיו כי אני עושה סוכריות על מקל למישהי שהזמינה ועוד מעט הולכת לישון

היה לי לפני 4 חודשים מכשיר נייד

שממנו גלשתי לפורומים של תפוז. יום אחד בלילה בערך בחצות,היית עם עוד מישהי בשיחה שם,ואני שאלתי אתכן, בנות כמה אתן,.....כי אין שם מסרים,וכרטיסים,ולא רואים כלום. אני זוכר שענית לי:אנחנו ילדות של אמא....משהו כזה.... ואני שאלתי את עצמי,איך ילדות,מבינות כל כך במתכונים. היו לי כל מיני שמות אז... "היועץ" "הזאב" ועוד כאלה.... זוכרת?

מוצרלה

New member
האאאאאאאאאאאאאאא

אז אתה היועץ????????? והזאב????????????????????? האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מוצי ! אפשר שאלה חשובה ?

איך מכינים את התפוחים שמצופים בסוכריה האדומה ? תפוח מתוק? זה קל ? מת לדעת.

מוצרלה

New member
נראה לך שעכשיו אני אסביר לך איך

עושים את התפוחים המקורמלים??? חחחחחחחחח בחיי שהצחקת אותי. מחר כשאהיה בקו השפיות (אם כי גם מחר אני עסוקה) אעביר לך את המתכון. אבל זה קל.

מוצי,אלה סוכריות קרמל?

ניסיתי מתכון,ויצא לי
מה יחס הכמויות של המים סוכר? את שמה גם לימון ?

מוצי,עוד דבר קטן !

זוכרת את הקטע עם הרופא שיניים שלך ? נשבע לך באמש'לי,שמתתי מזה מצחוק לא פעם אחת,מהצורה שכתבת את זה.... ואפילו יום אחד אחרי זה,תוך כדי נסיעה ,צחקתי לבדי.....
אם הבן אדם מצליח להוריד את הגשם,אז איך הוא מזיין ? בטח תותח,המנייק... ובכלל,איך הוא הצליח להשכיב אותך על הכסא? לא פחדת ? שהוא עייף?

מוצרלה

New member
ועוד דבר קטן.

בטח שזוכרת את רופא השינים. ויופי שאתה צוחק, כי אני התעלפתי מצחוק מזה, ודאגתי ששאר הפציינטים יתעלפו מצחוק גם. וחוץ מזה, איך השכיב אותי בלי שאפחד? הבן אדם טייס!!!!! מישהו יכול להגיד לא לטייס????? הטובים לטייח. "שיפתח עלי שיפתח, כל העולם כולו........" יאללה הולכת לישון, נשבר לי מהסוכריות האלה כבר, הרגו אותי. לילה טוב

למעלה