ציץ מציץ

ציץ מציץ

אנחנו יודעים שבנים מודדים...משווים...מדברים על הגודל... האם גם בנות משוות את גודל הציצי ביניהן? והאם הגודל קובע?

r66

New member
קודם תגידי מה עדיף....

גדול או קטן

רנו'ש , אין כמו בינוני,כזה שמתלבש

ממש על כל היד,אם זה חשוב לכן לדעת... סודות גברים.... גברבר,מה אתה אומר ? רנה !
אותך.

גלית35

New member
בואו ואספר לכם איך ההרגשה להכנס../images/Emo20.gif

למיטה עם שגבר ידוע כחולה ציצים גדולים-וכמה שיותר גדול יותר טוב. כשעוד הינו בשלב של רק דיבורים הוא אמר לי:"השתלת סילקון לא תזיק". כשהגענו לשלב של ה
ההרגשה מבחנתי היתה מסורסת-זה בדיוק כמו שאומרים לגבר וואי איזה קטן יש לך.אולי זה הפריע לי איתו כי הוא היה חשוב לי עם אחרים זה ממש לא מזיז לי. פעם הדבר היחיד שרציתי להגדיל אצלי בגוף {והוא גדול הגוף} זה את הציצים מה לעשות יש לי רק קאפB והקף 90 ס"מ. ועכשיו גם עם ישלמו לי אני לא מגדילה טוב לי איתם

ש ח ף בת

New member
טוב שלא עשית

הסיליקון שנוי במחלוקת,ובתור אחת שלא היה מזיק לה קצת (בעצם הרבה) למדתי שיש גם יתרונות. חיסכון גדול בכסף ....אין חזיות רוב חברותיי סובלות מאד בקייץ, חום ,כובד, ואדמומיות צורבת מתחת למשקל.... מספיק סיבות להרים ראש בגאווה וליישר גב.

r66

New member
ציצקאלאך

ואצלי... מרוצה ממה שיש
ואנ'לא לבד

איזה דבר !,אלוהים..רנה,תקשיבי רגע !

זה לא שד רגיל,עשיתי עליו קלוזאפ,יש שם עוד אחד....

r66

New member
א-חוכמעה

היום יותר כסף מושקע בהשתלות שדיים ובשיווק ויאגרה מאשר במחקר על אלצהיימר. התוצאה היא שבשנת 2020 תהיה אוכלוסייה ענקית של קשישות עם שדיים חינניות וקשישים עם זקפה ענקית אשר לא יהיו מסוגלים לזכור מה לעשות עם זה ...

../images/Emo13.gif מה המצב גלית? רק לחשוב איך זה

היה נראה כשהיא היתה בת 30. עם סיליקון,או בלי ?

אני לא יודעת מה איתכן, אבל החבר

שלי לשעבר התלונן שהם גדולים מדי........ ושאני אוהבת סקס יותר ממנו......... בגלל זה הוא הלשעבר שלי
כבר אמרנו שאלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים?.............

למעלה