ואני אספר לך איך התחיל לי הבוקר....
"הצילו, הצילו....המעלית תקועה......עזרה!!!!!!!" ממתי חלומות כל כך מוחשיים???? נבהלתי! הסתכלי בחצי עין על השעון-4:00 בוקר. יאללה אמרתי לעצמי-תפסיקי עם החלומות. לאחר שניות אחדות: "הצילו, הצילו......בבקשה מישהו? עזרה?......" והפעם הקול היה חלוש מעט(מעניין למה?) קמתי!(יש גבול לחלומות מוחשיים) פתחתי את דלת הדירה-נקישות קלושות נשמעו מעבר לדלת המעלית..... השכנה העיראקית ממולי פתחה גם את הדלת, וגם השכן מצד ימין באותה הקומה, והשכנה מלמטה... (למה הם חיכו לעזאזל-הרהרתי)ופתאום בארבע בבוקר מפגש שכונתי-איש העיתונים נתקע במעלית-מסכןןןןןןןןןן! חזרתי בצעדים קלושים אל מיטתי. בשמונה בבוקר-נקישה על הדלת. לאאאאאאאא, לא יכול להיות?! אנשים יודעים שאין עם מי לדבר לפני השעה עשר בבוקר! ושוב הנקישות המעצבנות! קמתי, סהרורית, עייפה -ועוד יותר
מי החצוף המקיץ אותי משנתי????!!!! נער שליחויות חייכן היה בפתח הדירה. זר פרחים ענקי כמעט ועבר את גובהו..... ואני????? אני????? נמסתי בבת אחת. חיוך אווילי התנוסס על פניי. אופו אופו הפתק? ממי זה? מחזר אלמוני? חבר לשעבר? בעל לשעבר??? כווווולם יודעים שפרחים עושים לי את זה...... "ילדה שלי-אוהב אותך לשנה טובה יותר והעיקר חג שמח אבא" רגע, לאהוב את אבא זה איזה שהוא תסביך ,לא???? גם אם כן, מה כ´פת לי-אני מאושרת!!! שיהיה לכם בוקר נפלא פרח