ציפ ציפ ציפ

אש לי

New member
ציפ ציפ ציפ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

שיט לא הבנתי למה הן עייפות לא מתעוררות התבלבלתי בשעה התעוררתי מחלום רע לחינם איזה כייף לכם מתוקים מתכרבלים חולמים נוחרים... חוזרת למיטה. היום אתם מעירים אותי.

אש לי

New member
מה רק אתה פה?../images/Emo66.gif../images/Emo39.gif

איפה כולם? מישהו ראה את כולם?

היו כמה פה אבל כמוני הם צופים...

לפעמים נראה לי שאני מכיר את כולכם כמעט אישית.... בכל מקרה אני נהנה לקרוא...

אש לי

New member
צופים? אני מהנוער העובד../images/Emo24.gif

אני מבקשת שתתחיל לההשתתף בפעילויות פה שומע? מה זה מהצד?....אמממ....עוד חוטא?
נכון שאתה מכיר את בר´לה?:)))

ברלה???

אחרי בקשה כזאת אי אפשר להתעלם... אבל חוטא???עוד לא...(מה יש לך להציע
?) אופנוען שנותן פול גז במקום...גז של פול

אטיוד5

Active member
אני פה

מחכה לציפצוף. תגידי - מה פרוש "התעוררתי מחלום רע לחינם" ? להתעורר מחלום רע זה תמיד טוב, לא?

אש לי

New member
הפירוש -כאילו כזה דה?

התעוררתי לחינם וחזרתי לישון המילה חלום באה להבאיר לנו.... אוףף איתך כל מילה שוקל כמה כמה היא שקלה? 7? אז התפקשש לי על הבוקר אטיוד? יאללה תביא חיבוקי של דוב
שיהיה לך ולכולם פה אחלה יום.
איימי

אטיוד5

Active member
מצטער ...

לא יכול להביא חיבוק של דוב. מכסימום של דובי. אני ציפציף ציפלוני שחיפי רבע עופי. (טוב, הגזמתי, אבל רק קצת)

מייקי69

New member
בוקר בוקר - הופ! הלכתי!

יום אחרון לפני הפסח בעבודה אז אני לא מרימה ראש. אולי אצטרף אליכם פה לצהריים, בכל מקרה - עברתי לשים נשיקה על השולחן, לא להתנפל בבקשה !!!!!

אש לי

New member
אף אחד לא יתנפל../images/Emo25.gif

אף אחד לא יתנפל אל דאגה הספקתי כבר לקחת את הנשיקה איייי אהההההה הרווחתי נשיקה וחיבוק של דובי מה כבר צריך הבנאדם להתחיל יום חדש?

ואני אספר לך איך התחיל לי הבוקר....

"הצילו, הצילו....המעלית תקועה......עזרה!!!!!!!" ממתי חלומות כל כך מוחשיים???? נבהלתי! הסתכלי בחצי עין על השעון-4:00 בוקר. יאללה אמרתי לעצמי-תפסיקי עם החלומות. לאחר שניות אחדות: "הצילו, הצילו......בבקשה מישהו? עזרה?......" והפעם הקול היה חלוש מעט(מעניין למה?) קמתי!(יש גבול לחלומות מוחשיים) פתחתי את דלת הדירה-נקישות קלושות נשמעו מעבר לדלת המעלית..... השכנה העיראקית ממולי פתחה גם את הדלת, וגם השכן מצד ימין באותה הקומה, והשכנה מלמטה... (למה הם חיכו לעזאזל-הרהרתי)ופתאום בארבע בבוקר מפגש שכונתי-איש העיתונים נתקע במעלית-מסכןןןןןןןןןן! חזרתי בצעדים קלושים אל מיטתי. בשמונה בבוקר-נקישה על הדלת. לאאאאאאאא, לא יכול להיות?! אנשים יודעים שאין עם מי לדבר לפני השעה עשר בבוקר! ושוב הנקישות המעצבנות! קמתי, סהרורית, עייפה -ועוד יותר
מי החצוף המקיץ אותי משנתי????!!!! נער שליחויות חייכן היה בפתח הדירה. זר פרחים ענקי כמעט ועבר את גובהו..... ואני????? אני????? נמסתי בבת אחת. חיוך אווילי התנוסס על פניי. אופו אופו הפתק? ממי זה? מחזר אלמוני? חבר לשעבר? בעל לשעבר??? כווווולם יודעים שפרחים עושים לי את זה...... "ילדה שלי-אוהב אותך לשנה טובה יותר והעיקר חג שמח אבא" רגע, לאהוב את אבא זה איזה שהוא תסביך ,לא???? גם אם כן, מה כ´פת לי-אני מאושרת!!! שיהיה לכם בוקר נפלא פרח

איזה כייף על הבוקר...../images/Emo140.gif

איזה אבא נפלא... שווה יותר מכל לשעבר. קחי עוד אחד ממני
רשפים

מייקי69

New member
זה לא יעזור.... חחחחח

אני רק רואה את הכתב שלך - ישר עולות לי הדמעות. משתגעת מהקטע הזה אוףףףףףףףףףףף !!!!!!!!!!!

למעלה