ציפרוהפטדין

• פותח הנושא judyr
  • פורסם בתאריך

judyr

New member
ציפרוהפטדין

שלום לכולם היכן אני יכולה למצוא תופעות לוואי של ציפרוהפטדין החתולה שלי מטופלתבזה מאתמול בלילה על מנת להגביר את התיאבון שלה תודה

תופעות לוואי של ציפרוהפטדין

הי בגדול - זו תרופה בטוחה למדי ואין ממש סיבה לחשוש תופעות הלוואי כוללות טשטוש קל או יובש בריריות הפה תופעות לוואי קיצוניות בחתולים כוללות אגרסיביות אבל נדירות מאד השימוש הוא אכן לעירור תאבון, וכן למצבים של בעיה בזרימת דם - יש סברה שהחומר מעודד צמיחה של כלי דם וחידוש זרימת דם במקרים של חסימת כלי דם ע"י קרישי דם. לגבי חיפוש - הייתי מציע פשוט לחפש בגוגל בצורה כללית. אני מתאר לעצמי שאפשר למצוא נתונים כך על כל תרופה. בהצלחה

judyr

New member
תודה רבה

היא קיבלה כמות לחמישה ימים 2 ליום אחרי הכדור השני שניתן לה אתמול בצהריים (בערך אחרי שעה) היא התחילה להתנהג מוזר היא יללה יללות מצוקה מאוד גבוהות וצורמניות הייתה חסרת מנוחה לגמרי ויכלתי להרגיש שהטמפרטורת גוף שלה עלתה הכפות שלה היו אדומות גם האוזניים הלשון והאף לעומת זאת היא התחילה לנשנש יותר ואפילו לא לחכות בסבלנות לאוכל אלא דחפה ידיים מה שלא עשתה בעבר. אני חושבת שזיהיתי תזזיתיות מוגברת בגוף שלה היא כל הזמן הלכה בצורה מוזרה ולא הצליחה למצוא תנוחה שבה היא יכלה להרגע. החלטנו להקשיב לעצמנו ולהרגשה הפנימית ולא המשכתי לתת לה את הכדורים (לילה לפני זה אחרי הכדור הראשון היא השתגעה ולא ישנה כלל) ואתמול בלילה אמנם לא ישנה ממש שינה עמוקה אבל שכבה רגועה לידנו הבוקר היא התחילה לטרטר אמנם עד עכשיו היא לא ישנה שינה טובה אבל נראית ומתנהגת יותר רגוע אבל מדי פעם אני יכולה לזהות איזה טיק או התנהגות עצבנית של הגוף לשבריר שנייה מה שאתמול הצהריים היו הרבה יותר. היא עדיין חמה אני מניחה שזה בגלל תגובת מערכת הדם לכדורים אבל אין יללות מצוקה והיא באה אלינו ומלטפת אותנו היא בת 16 וקצת ועד לאחרונה הייתה פנתרה של ממש ואני צריכה להבין את המשמעות של מה שעובר עליה יש לה כשל כלייתי של 30 אחוזים והיא מסרבת לאכול את האוכל הרפואי שמתאים לה וניסינו ארבעה סוגים שונים מהשכנים לקחתי קופסית של "פנסי" והיא אהבה ומנשנשת רק את האוכל הרגיל קשה לי להתנתק רגשית ולחשוב הגיונית לדברי הווטרינר היא לא סובלת ולא כואב לה ממצב הכשל הכלייתי (ואני מאמינה לו) אבל אני שואלת את עצמי מתי אני אדע האם נכון או לא נכון ומתי זה בשבילי........ זהו קצת מחשבות קשות

דיברתם עם הוטרינר איפשהו בדרך?

חשוב ליידע אותו - גם על תופעות הלוואי וגם על הפסקת התרופה.

judyr

New member
כן

ותודה רבה על ההתעניינות שלך עושה טוב בלב היא מטופלת אצל ידין ואתמול בצהריים דחברתי איתו והוא אמר שאלו הן התופעות לוואי של התרופה אבל לא עידכנתי אותו על הפסקת הכדורים אני אתקשר עכשיו למרפאה הוא אמנם לא נמא אבל יש ווטרינר אחר ואז הוא יידע אותו על כך אני לקחתי בחשבון שאולי עצם ההפסקה של הכדורים יכולה לגרום נזק אבל לא יכלתי לראות את הטיקים העצבניים ואת התזזיות בגוף שלה היא אפילו לא יכלה לשכב לרגע בשקט אני אנסה לתאר את המראה במילים כאילו משהו עוקץ אותה בכל הגוף והיא לא יכלה למצוא איזון אלא הלכה בצורה מוזרה אז אולי טעיתי הלא אני לא ווטרינר אבל עכשיו... היא הרבה יותר רגועה גם נפשית וגם פיזית וההרגשה שהגוף כבר לא חם הכפות רגליים מתחילות להיות ורדרדות והאוזניים לבנות (עדיין חמימות) והיא מנשנשת (אמנם אוכל רגיל ולא את הרפואי אבל זה שיפורון קטן) אז אני אעדכן ואבקש שיצור איתי קשר מחר בבוקר לראות מה הלאה ולך דר' ארז תודה על היחס כאן ג'ודי

למעלה