ציפצוף באוזן

dinraz

New member
ציפצוף באוזן

שלום רב לאנשי הפורום. לפני שבוע באחד הלילות, הלכתי לישון ושמעתי ציפצוף באוזן למרות שלא חזרתי ממסיבה. לאחר שבוע ערב אחד הרגשתי לחץ אדיר באוזן אחת, והפעם הציפצוף לפני השינה התגבר בעוצמתו. הלכתי לרופא שבדק אותי ואמר כי לא נראה כי יש היחלשות בשמיעה (בדק עם מקל מתכת) ואמר כי עלי להתעלם מציפצוף ואם לא יעבור אחרי כמה חודשים לחזור ואז נבצע בדיקות..... השלמתי עם זה, עד ששמעתי על מישהו שעבר אותו הדבר בדיוק, רק שאותו שלחו למכון לבדוק את השמיעה, ולבסוף אישפזו אותו מכיוון שהיה לו משהו ויראלי...האם עלי ללכת להבדק בטרם תעבור חצי שנה? הבנתי שאם לא היה הולך להתאשפז היה יכול להתחרש ממש.... אני ממש לא רגוע ואשמח לתשובה.... יום טוב ושבת מנוחה

ירידה בשמיעה וטינטון

שלום יתכן שהיתה ירידה בשמיעה באוזן שגרמה גם לצפצוף (טינטון). חשוב לבצע בדיקת שמיעה גם עכשיו חצי שנה אחרי. תוצאותיה יכולים לכוון המשך בירור וטיפול. יש לפנות לרופא אא"ג. בהצלחה ד"ר אופיר הנדזל

dinraz

New member
ראשית תודה

שנית...לא עברה חצי שנה, בבדיקה עכשיו אצל רופא אא"ג הוא אמר שעור התוף בסדר, אבל לא מאבחן ירידה בשמיעה (השתמש במוט כסוף ששמעתי ) עדיין אני חושש כי אולי כן יש ירידה בשמיעה והבנתי שמצב כזה חייבים למהר, לטענתו יש לחכות חצי שנה ואם לא יעלם הטינטון לעשות בדיקה שוב.... חשוב לציין כי לא נעשתה בדיקת שמיעה במכון.... להמלצתכם מה לעשות?

dinraz

New member
עשיתי בדיקת שמיעה

והתוצאה הייתה שהשמיעה מעולה....יש לי עוד בדיקה של עצב באוזן.....האם יש צאנס שהציפצוף המטורף הזה ייפסק?

למעלה