ציפלה, גמ ו-SUNBEAM:

fannygirl

New member
ציפלה, גמ ו-SUNBEAM:

ובכן, מדיניות הרופאים לגבי ההצטרפות לסופ"ש הקרוב, היא אישור השתתפותם של אלה אשר בדיקותיהם לא העלו ממצאים חריגים, קרי, נוכחות של חיידקים אלימים ופחות שכיחים (סטף וחברים נוספים את שמם אני לא היה לי העונג להכיר). אני באופן אישי לא יודעת על המדיניות הרווחת בעולם בנושא מאחר וממה שאני הצלחתי להבין , אין מחקרים והמלצות חד משמעיות לא בארץ ולא בחו"ל למרות שקיימת מגמה לכיוון של הפרדה. בכל אופן עמדתי האישית לנושא שנגזרת מן הסתם מעמדתי באופן כללי לחיים: לכל אחד יש את הגבול שלו בין לרקוד את החיים לבין לחיות אותם בצורה סטרילית, מעבדתית (ללא שום נימה של ביקורת או ציניות). מאחר ונסיון העבר שלי - היכולת להנות מפעילויות משותפות עם חולים אחרים שנעשו בעבר לימד אותי, שחרף הסיכונים הקיימים לא ניתן להתעלם מהתועלת הרבה הקיימת במפגשים מסוג זה (ועל כך בהזדמנות אעביר לכם מסמך שגיבשתי אך לא בנמצא כרגע), ובכדי לא להימנע מכך לחלוטין ומאחר וחלק גדול מהחולים לא מודעים לכללי היגיינה בסיסיים שכדאי לנקוט בהם, אני חושבת שניתן להוציא טיול לדוגמא בו מקפידים שכל חולה ישהה בחדר נפרד, הפעילויות תהיינה ברובן באויר הפתוח והמגע יהיה כמה שפחות אינטימי ברמה הפיזית. דליה, ה"קשקושים" לפי ציטוטך שקשה לי להעלות בפורום זה את ההשגות שאינן אמפיריות ולא ניתנות לאומדן מדעי כזה או אחר שלהן יכולים לטעון דווקא אותם אנשים שהם לא אנשי בקטריולוגיה (וטוב שיש גם כאלה לפעמים), אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לו כל הצעדים שהיינו נוקטים היו נבחנות מזוית בקטריולוגית טהורה. (ראי מונולוג הגנום האנושי). לילה טוב ובריא ...

ציפלה

New member
פאני יקרה

בזכות המשוגעים האלה שרואים רק בקטריולוגיה וחידקים מול העינים שלהם את גמ ובתי הגעתם למה שהגעתם. בטוח שלא בזכות שעורי הבלט היוגה והריקי. אלה כבודם במקומם. אני מציעה לך לבקש מערוץ 8 את הפרק שנקרא "שובה של המגפה" סרט דוקומנטרי על ההיסטוריה של המגפות, מהמגפה השחורה באירופה הדבר ועד האיידס באפריקה. תוכנית מהממת.היו נפתחים לך כמה חלונות. (יכול להיות שהקלטתי לפחות רציתי להקליט) אגב, החומר הכתוב שלך לגבי גישתך נמצא בשידה ליד מיטתי ראיתי אותו אתמול.

למעלה