ציפי משהיד ב-D&D

שמתם לב../images/Emo108.gif

שתמיד כשהיא שרה יש לה 3 ורידים בולטים כאלה במצח? לדעתי היא ממש ממש יפה אבל זה מצחיק לראות את זה..

shuis4ever

New member
זה יותר וריד אחד ענק../images/Emo26.gif

בערך באורך של המוביל הארצי. אפשר להקים התנחלות על המצח שלה.. אבל היא מאמי. ויש לה קול מצוין.

LOL../images/Emo108.gif

היא באמת חמודה ויש לה קול מדהים לדעתי.. מפותח מאוד לפי מה ששמעתי עד עכשיו

NeTuSh2

New member
היא

יש את זה גם ל- אגם רודברג יעל שרוני גו'ליה רוברטס ועוד
*זה כשמתאמצים..
ציפי פשוט מדהימה!! והיא שרה ממש ממש יפה
והיא גם נראית ממש טוב

ילדונת5

New member
ציפי אכן חמודה...../images/Emo66.gif

ויש לה קול מהמם, עם זאת אני חושבת שמגיע הפעם לבן לזכות, במיוחד שהפעם יש לנו בנים כ"כ מוכשרים. ב"מעריב" כתוב בכותרת מאחור שאיזה אנגלי אחד ערך בקר הימורים מי ייקח הפעם וסשה מובילה ומאחוריה 2 ההראלים ונחשו מי עוד? מרציאנו וחנה גור. אז לא נראה לי שהסקר הזה שווה משהו, בכלל עם כל הכבוד לסאשה מגיע לה מקום 2 או שלישי המקום הראשון אתם יודעים למי מגיע...

../images/Emo31.gifציפי סנובית

אני חושבת שציפי משהיד ממש מתלהבת מעצמה, היא בטוחה שהיא הולכת לקחת מקום ראשון... (מה שממש לא נכון) אני חושבת שם היא הייתה פחות מחייכת את החיוך הענקי והמזוייף הזה היה הרבה יותר טוב! בכל אופן אין לאף אחד סיכוי מול הראל סקעת המדהים! הוא הולך לדפוק הופעות שלא יישכחו לעולם...

perrinat

New member
איך את יודעת שהיא סנובית אם../images/Emo103.gif

אף פעם לא דיברת איתה
ומאיפה לך שהחיוך שלה מזוייף
ולא ראיתי שהיא מתלהבת מעצמה או חושבת שהיא הולכת להיות בגמר/לזכות....

שלומית16

New member
נכון איך את יודעת!במיוחד שלדעתי

החיוך שלה בכלל לא מזוייף לי זה נראה נורמלי שהיא מחייכת כל הזמן כנראה היא בנאדם שיודע לחיות!חח וגם היא הייתה עוד ליצנית אז זה גם משקף משהו על החיוך ה"מזוייף" שלה כמו שאמרת

Mr Snufkin

New member
דה ז'ה וו היסטרי..........

ככה בדיוק דיברתם על שירי מיימון. כאילו נתפסים למשהו ומתחילים לקטלג ולזבל ת'שכל... ממש לא במקום! אם הדעות שלכם מעוותות ומטעות אל תפתחו את הפה!

למעלה