ציפי הפסידה

אנה משחקת מחר? אין עוד ישראלים בכי

חוץ מאנה והזוגות של אנדי ויוני אין עוד ישראלים מהבכירים בסבב השבוע נכון? אוקון? חדד? סלע?

nitsansh

New member
כנראה שלא

אין השבוע צ'לנג'ר על מגרשים קשים באירופה. יש אחד על חימר אבל לא סביר שהישראלים ירצו לשחק בו, והצ'לנג'ר הכי קרוב על מגרשים קשים הוא בהודו... חוץ מזה אני סומך על שי הגבר שהיה מוצא אם מישהו היה משחק בצ'לנג'ר... הראל לוי בטוח לא משחק עד המוקדמות בסנט-פטרבורג בסוף השבוע הבא. אנדי רם הפסיד במוקדמות היחידים בליון. לא ידוע לי מה התכניות הקרובות של חדד ואוקון. נועם בטח חזר לארץ אחרי שהפסיד בחרונינחן. בשבוע הבא יש טורניר MASTERS SERIES במדריד ואני לא חושב שהישראלים נכנסים אפילו למוקדמות. הראל לוי כאמור אמור לנסות להכנס לסנט-פטרבורג מהמוקדמות. אולי גם אוקון ינסה להכנס למוקדמות באיזה טורניר - יש 3 בשבוע הזה: סנט-פטרבורג, סטוקהולם ובאזל, כך שהסיכויים למישהו מהמאה השניה יחסית גדולים... שבוע אח"כ הראל ישחק בצ'לנג'ר נוטינגהאם. כנראה שהוא לא יהיה שם לבד... לגבי הבנות... אנה תמשיך אחרי פילדרשטאט לציריך ואח"כ לינץ, ובכך תסיים את השנה. ציפי נרשמה למוקדמות בלינץ או לוקסמבורג (2 טורנירים באותו שבוע), ויש סיכוי סביר שהיא תיכנס ללוקסמבורג. שבוע אח"כ היא נרשמה לטורניר קוויבק בתנאי שתיכנס להגרלה הראשית, והסיכוי שזה יקרה הוא קלוש.

למעלה