ציפיתי מהצרפתים ליותר..

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif מה?

אגב, נשכח בהודעה סמיילי קורץ.. נזכרתי בזה רק אחרי ששלחתי.. *ניצלתי את ההודעה שלך, טוב?
*

אני יודעת

רק הבהרתי את מה שרציתי להגיד. ואם הייתי חושבת שירדת עלי לא הייתי מוסיפה סמיילי מחייך

למה ישר אנטי

אולי הם בסדר והם לא אנטישמים כמו שבשואה לא כל הנוצרים הגרמנים היו נאצים (למרות שהיו להם סיבות כן להיות כאלה) יכול להיות שהם לא אנטישמים אז חבל שישר קופצים למסכנות בגלל דעות קדומות

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif בתגובה להלל רשמתי

ששכחתי להוסיף סמיילי קורץ.. למרות שבמקרה בצרפת יש אחוז גבוה של אנטישמיות, אני לא באמת חושבת שזאת הסיבה לכמות הזיקוקים..

עוד פעם-למה ישר לקפוץ למסכנות?

זה היה רק לשם הדגמה רוצה הדגמה אחרת? קבלי- כמו שלא כל הצרפתים אנטישמים ככה גם לא כל האיטלקים אנטישמיים אפילו שיש להם סיבות למה כן להיות אנטישמים אותו דבר לא כל הערבים הם שונאי יהודים ואוהבי מלחמות אני מכיר כמה שהייתי רוצה אפילו שהם יהיו שכנים שלי כי הם אחלה לא כל הערבים בסוף עושים עליך עוקץ שמן ותרמית או גנבה יש גם כמה בסדר כמו הצרפתים לא כל מפגן צרפתי צריך שיגבו אליו ב "אנטישמים..." זאת סתם סוג של גזענות לאומנית וזאת אחת הסיבות שהובילו לשואה כמובן אני רק נותן דוגמא אני לא משווה זאת רק דוגמא די כבר לקפוץ למסכנות כמו איזה פאנטים בואו נהיה אנשים קצת משכילים ונחשוב לפני שאנחנו כותבים כל מיני דברים להאשים משהו באנטישמיות זה דבר חמור מאוד במיוחד אם אין לו בסיס זה כמו הרג היחיד על ידי הרבים כמו הוצאה להורג ללא משפט ישר מסיתים נגד אנשים שלא עשו דבר כלל הם בסך הכל רצו שיבואו לתייר במדינה שלהם ומה הם מקבלים בתמורה "טוווו אנטישמים זבאלות" אני מזכיר לכם שבאירוויזיון הם נתנו לנו 10 נקודותדבר שאף מדינה באיחוד לא נתנה לנו חוץ ממונקו ולא משנה מה הם עושים הם עדין אנטישמיים די כבר יש לנו במדינה אנטישמים בפ"ת אז עזבו את האחרים ובואו נתקן את עצמנו קודם

למעלה