ציפייה

מישהי 236

New member
ציפייה

טיפות ראשונות של גשם הרטיבו את האדמה החמה, רעש חד של פגיעה בקרקע ומשהו בי נשבר. חתיכת אדמה סדוקה ומיובשת ייחלה לרגע הזה נצח, לי – כבר לא היה למה לייחל. הצפייה הברורה, המתמידה של אותו סדק שפילל למים ליוותה אותו קיץ אחר קיץ. והטיפות? הן לא איחרו לבוא. הציפייה הברורה, המתמידה שלי, כבר לא הייתה מועדת להגשמה. היא נותרה שם מאז, גדולה מכדי ריצוי, מכדי הגשמה. מאז נדמה כי האהבה שלי לחורף נדמה. אולי רעש הטיפות הפוגעות באדמה, חורף אחר חורף, חלחל בי כתזכורת נצחית- הסדק שלי, כבר לעולם לא יתמלא. *** עכשיו חורף. מחוץ לחלון שלי טיפות ראשונות של גשם, בפנים נותרה רק ציפייה למשהו שלעולם לא יתגשם.

asparagos

New member
זו מטפורה לסקס אנאלי

אדמה = טוסיק סדק = רקטום חורף = סקס אנאלי גשם = זרע

45degrees

New member
והסדק שלך לעולם לא יתמלא?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

להתחיל לדאוג כשאתה בסביבה?

kramberg

New member
אה?

שמעתי על היצירה הזו, היא השיר הידוע "טראחה", עכשיו גם ההצגה בקולנוע בכיכובו של לוני גרין-מייל וכRובי לוין. או בקיצור: מה זה החירטוט הזה? "האהבה שלי לחורף נדמה"? דוממי, דוממי.

dbug

New member
../images/Emo5.gif לא כל מה שמתחיל ב SM

קשור לרומנטיקה............

dbug

New member
../images/Emo6.gif וחוץ מזה סדק זו מילה רעה,סדק

בראש,בשילדה,בזרוע וכ"ו אף אחד לא רוצה לשמוע פה על סדקים!!

111SM

New member
בואנה מישהו פה שרוט מהתחת

בפורום הזה הפעם הגזמתם זה בטח פאנגס הוא היחיד שיודע לכתוב ככה כבר הייתה לו כתבה בעבר בעיתון בלייזר שבו הוא מגלה את עצמו מה משעמעם בהוואי????????

kramberg

New member
לא הבנתי

את לא אוהבת גשם? גם אני לא אוהב לרכב שרטוב, כי רטוב ונרטבים ויש טראחות ובוץ מהמכוניות וקקה חלקלק שנקרא מעבר חצייה וכו' אבל את לא רואה אותי כותב על זה שירים!

למעלה