ציפיות שכר

Nandn09

New member
ציפיות שכר

מה קורה שמעסיק מבקש לציין את ציפיות השכר לפני שדיבר איתך טלפונית, ז"א לצרף למכתב המקדים....האם זה לגיטימי והגון? האם כדאי בכלל לכת על משרה כזאת?
תודה

shapir1

New member
כן, זה בהחלט מקובל.

מה שהכי טוב לעשות הוא לברר קודם כל את מסגרת השכר הנהוגה בתפקיד זה כדי שמה שתצייני יהיה הגיוני וריאלי.
תקבעי לעצמך קו אדום, אחד כזה שמתחת לו את לא מוכנה לרדת, ותגדירי טווח של שכר, בין X-Y ולא את השכר עצמו.
טווח השכר שתגדירי לא צריך להיות נמוך מדי, אך גם לא גבוה מדי, כך שהמעסיק ירצה להזמינך לראיון.

Nandn09

New member
אבל אני

אבל אני מרגישה שאני חושפת פרט שלא הייתי רוצה לחשוף בשלב כזה מוקדם ובטח לא בצורה כזאת, אני מרגישה שזה ממש מעמיד אותי במצב נחיתות כלפיי המעסיק, וגם יש לו יותר מידי פרטים לגביי גם ככה...
בנוסף, הסתכלתי באתר משכורות וכתבתי לך כבר לפני זמן מה שהמשכורות שם(באתר משכורות למשל) לא ממש משקפות את המציאות כך שאין לי מושג איזה שכר לבקש בתור מישהי עם נסיון קל, גם אין לי ממש מי לשאול...אולי יש אתר יותר מהימן או שאת יודעת מה כדאי לעשות.תודה

shapir1

New member
הי, אולי תכתבי לי במסר אישי

מה המשרה המבוקשת, כמה ניסיון יש לך ובאיזה אזור המשרה ואנסה לעזור לך.

את צודקת שזה מעמיד את המועמד במצב נחיתות כיוון שיש הרבה אי וודאות סביב השאלה הזו, אבל אם זה אחד התנאים להתייחסות לקורות החיים שלך, אז פשוט אין ברירה וצריך לעשות זאת. מה גם שכדאי להתכונן לשאלה הזו כי היא יכולה להגיע גם בראיונות עבודה אחרים.

shagy2dup

New member
לדעתי את טועה בטענה שזה מעמדי אותך בנחיתות

המעסיק רוצה לסנן למי להתקשר ולמי לא...
בלי הבקשה הנ"ל הוא היה מתקשר , שואל מה ציפיות השכר וממשיך הלאה...

פה לפחות ידוע לך שאם השכר שתרצי עומד בטווח שלו והניסיון מתאים אז הוא יצור קשר.

למעלה