ציפיות - רק בכריות?

ציפיות - רק בכריות?

אז ככה עכשיו שסיימנו את כיתה ט' איך היה בשנה שעברה? איך אתם חושבים/רוצים שיהיה השנה? והכי חשוב איזה מגמה/ מגמות אתם? אצלי למשל אני ממש נהנתי שנה שעברה בחיים שלי לא אהבתי כל כך בצפר וגם הכרת מלא אנשים וחברים חדשים שחלקם עזבו לצבא :( בגדול לא היה איכפת לי לעבור שוב את כיתה ט' בקשר לשנה הבאה אני ממש רוצה שהיא תיהיה כמה שיותר דומה לשנה הזאת האמת שאני קצת מפחדת מהבגרות בפיזיקה למרות שאני יחסית טובה ..... אבל בכל זאת אני נמצאת במגמת חשמל שלומדים בזה תורת החשמל , מחשבים , מערכות פיקוד ובקרה ופיזיקה

למרות שהיה שרשור דומה../images/Emo13.gif

אהבתי ת'כותרת ד"א. חח אנסה לענות, בלי לחפור (קשהP:) 1. שנה שעברה הייתה מדהימה. הייתה לי כיתה מגניבה ואנהי שוכרת רגעי צחוקים שלא חוזרים. מבחינת לימודים היה סבבה, וחברתית גם. ללא ספק אחת השנים היותר טובות. 2. אני חושבת ורוצה בערך אותו כיוון, כי אני מנסה לא להיות נגטיבית מדי. מקווה להתגבר על הלחץ, להנות, להשתלב מהר, להכיר אנשים. 3. אני במגמות אומנות
, מה שכבר טוב, וביולוגיה כי עדיף משהו מדעי אחד לפחות, וזה מעניין.

:)../images/Emo110.gif

איך היה בשנה שעברה? מממ מבחינת בצפר וזה? היה נחמד.. סבבה:]] איך אתם חושבים/רוצים שיהיה השנה? בדיוק עכשיו כבר מתחילים לראות מי עם מי ואיפה.. וממממ.. אני מקווה שיהיה כיף
בטוח פחות צחוקים
והכי חשוב איזה מגמה/ מגמות אתם? וואי האמת שאינלי מושגP: שיניתי אתזה לקראת הסופשנה ואמרו לי שיודיעו לי בסוף החופש [תחילת השנה ז"א
].. אבל בהרשמה לבצפר ביררנו כל אחד איזה כתה הוא והבנתי שהכתה שאני בה זה כתה של מדעים [שיניתי תאפשרויות לביולוגיה וערבית או כימיה וערבית..] סתומרת שכנראה אני בבחירה האחרונה שלי:) אני מקווה.. בכל זאת זה היה שהם סיימו לשבץ כבר וזה.. נקווה [שיניתי אתזה נראלי 3 פעמים.. מסכנים
]

DEANC

New member
../images/Emo13.gif

איך היה בשנה שעברה? אחלה, באמת שהיה כיף. גם אני הכרתי הרבה חברים חדשים. הדגש|איך אתם חושבים/רוצים שיהיה השנה? אני חושב שיהיה כיף
הייתי רוצה שילך ל בלימודים בכלל ובבגרויות בפרט. אני רוצה להכיר עוד הרבה חברים, אולי אפילו חברה?
והכי חשוב איזה מגמה/ מגמות אתם? אין לי מושג, אצלנו בוחרים בשלב מאוחר יחסית. הדבר היחיד שאני יודע: התקבלתי ללימודי מדע חישובי וזה אומר שיש לי 5 יח' בזה, 5 במתמטיקה ו-5 בפיזיקה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

איך היה בשנה שעברה? בשתי מילים. חרא מדהים
היו לי כלכך הרבה עליות ומורדות מבחינת מצב חברתי.. הייתה לי אהבה ראשונה באמת והיה כלכך מדהים אבל זה נגמר כלכך מהר ואז הייתה לי תקופה מגעילה.. הממ.. מבחינה לימודית.. היו המון נפילות וירידות של ציונים בכל אבל בכל המקצועות! ומה שהיה לי גרוע שנה שעברה (אנגלית ומתמטיקה) ממש עליתי השנה.. יחסית חחח איך אתם חושבים/רוצים שיהיה השנה? תיכון.. התחלה חדשה-כיתה חדשה-מקום חדש-חומר חדש.. הכל חדש בעצם. זה אפילו יותר נורא מתחיל יסודי או חטיבה (שבאים עם החברים מהגן או מהיסודי) עכשיו ממש מערבבים אותנו ויש לי סיכוי של להיות עם 1-4 ילדים מהכיתה הקודמת.. אני רק מקווה לפתוח דף חדש עם עצמי-עם הלימודים-עם חברים וכאלה.. מאחלת לעצמי לעלות בציונים ולמצוא חברים/חברות XD והכי חשוב איזה מגמה/ מגמות אתם? השנה אני לומדת בעיוני.. שנה הבאה אני לוקחת תקשורת ועוד משהו.. אולי ערבית או מחשבים.

עונהההה

איך היה בשנה שעברה?#הכי שנטי בנטי שיכול להיווווות.... איך אתם חושבים/רוצים שיהיה השנה?#מלאה הרפתקאות נצא למסעות מופלאים.....חחחח סתם ...אני רוצה שיהי טוב .. והכי חשוב איזה מגמה/ מגמות אתם?#תקשורתתתת #תיאטרון!!!!

Behind BlueEyes

New member
עונהנה

איך היה בשנה שעברה? ט' זאת הייתה השנה הכי טובה שלי עד עכשיו!! גם מבחינת לימודים וגם חברתית. אצלנו משנים את הכיתות בין ח' לט'..ככה שהיה כיתה חדשה וגם התחברתי לילדים אחרים והיה מלא צחוקים וכיף :) גם לא למדתי כלוווום היה שכונההה זאת השנה האחרונה שאפשר כזה לא ללמוד..אין בגרויות אין כלום.. קיצר היה הכי טוב שאפשר!! איך אתם חושבים/רוצים שיהיה השנה? מקווה שכמו שנה שעברה :) והכי חשוב איזה מגמה/ מגמות אתם? פסיכו'-סוציו' וגאוגרפיה

Meitarii

New member
אין לכם פסיכו' סוציו' ?

אצלנו כמעט כל הבנות הולכות לזה..

אין לנו פסיכו סוציו

כי אני בפנימייה ימית צבאית אז יש לנו חשמל, מכטרוניקה, חובלים וח"קי (שזאת מגמה ביולוגית)

Meitarii

New member
אמממ..אני

אז ככה עכשיו שסיימנו את כיתה ט' ...
איך היה בשנה שעברה? שנה שעברה באמת הייתה אחת השנים הטובות שלי..מבחינה חברתית ומבחינה לימודית.. בעיקרון כיתה ז' הייתה הכיתה הכי טובה שלי, אבל בכיתה ח' העבירו אותי ממנה על התנהגות.. בכיתה ח' לא הכי התחברתי לכל הכיתה.. אבל בכיתה ט' גיליתי כמה אנשים מדהימים.. בקיצור..סוג של חוויה.
איך אתם חושבים/רוצים שיהיה השנה? אמממ השנה.. אני מקווה שיהיה טוב , אני מכירה חלק מהאנשים שאיתי בכיתה , בסה"כ אני די בקשר עם רוב האנשים שם..
והכי חשוב איזה מגמה/ מגמות אתם? אמממ..אצלנו כבר בוחרים את המגמות בכיתה ט' ובסוף כיתה ט' מודיעים לנו אם התקבלנו.. אז אני התקבלתי לתעשיה וניהול...שזה מה שרציתי
אח שלי גם במגמה הזאת , הוא אומר שהוא די נהנה שם.. יש כל מיני ביקורים במפעלים ודי מגניבב שם ... קצת חפרתי

נליאו

New member
עונה:

אז ככה עכשיו שסיימנו את כיתה ט' איך היה בשנה שעברה? הייתה שנה נחמדה אבל היה קצת לחץ עם התיכונים ולשפר ציונים איך אתם חושבים/רוצים שיהיה השנה? שהשנה תהיה רגועה בלי לחץ גדול על הציונים והכי חשוב איזה מגמה/ מגמות אתם? אני בכיתה מדעית ששמים יותר דגש על מקצועות כמו ביולוגיה ופיזיקה.

Baka Me

New member
../images/Emo185.gif

איך היה בשנה שעברה? מבחינה לימודית אני חושבת שזאת היתה השנה הכי טובה שהיתה לי, הציונים היו ממש טובים, וחבל שבסוף השנה לא חילקו תעודות
ומבחינה חברתית - ככה ככה ז"א הגעתי לכיתה שלא הכרתי שם אפאחד ולמרות שהיה קשה בהתחלה הצלחתי להתחבר שם לכמה אנשים הבעיה היא שהייתי רק איתם כל הזמן וכבר פחות נפגשתי עם החברים הקודמים שלי. ולקרת סוף השנה התחילו להיות לי איתם מריבות. ובעקבות המצב חזרתי להפגש עם החברים הקודמים שלי והם הכירו לי חברים חדשים והרבה יותר טובים מהקודמים
!!!1. וחבל שזה קרה רק בסוף השנה;;;~ איך אתם חושבים/רוצים שיהיה השנה? אני ממש מקווה שיהיה טוב!!!1, יש לי גם תחושה כזאת D= והכי חשוב איזה מגמה/ מגמות אתם? קולנוע

DelbariX

New member
Well

כיתה ט' עברה לי בסך הכל בסדר. מבחינה לימודית הצלחתי ממש טוב ומבחינה חברתית התחברתי לקבוצה של אנשים שלא הייתי קשור אליהם עד היום, ואני ממש שמח להיות עכשיו חלק מהחבורה הזאת.
בקשר לכיתה י', אני מקווה שתעבור בסדר.. קצת מלחיץ אותי הבגרויות, אבל אני אתגבר על זה. מאמין שיהיה בסדר

למעלה