ציפיות לעונת 2016-17

picki23

New member
ציפיות לעונת 2016-17

מי תעלה לפלייאוף, מי לא ואיך זה יראה?

מערב:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
16.

מזרח:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
16.

picki23

New member
שלי

מערב:
1. גולדן סטייט ווריורס - כרגע אני לא רואה איך הם מפסידים 15 פעמים.
2. לוס אנג'לס קליפרס - יפתיעו השנה.. אהבתי את ההחתמה של בראנדון באס.
3. סן אנטוניו ספרס - אני לא בטוח שפארקר, ג'ינובלי יספקו את הדומיננטיות שאנחנו מצפים לראות מהם.
4. יוטה ג'ז - קבוצה שהתחזקה יפה מאד השנה. מאמין בסיכויים שלהם לנצח השנה.
5. ממפיס גריזליס - השתקמו.. אני לא בטוח לגבי הבריאות והעומק שלהם. זה יכול לעלות להם בפלייאוף שוב. אני אופטימי
6. פורטלנד טריילבלייזרס - קבוצה נהדרת ועם זאת התחרות קשה.
7. דאלאס מאבריקס - איכשהו, לא משנה כמה עלובים על הנייר, הם תמיד עושים את דרכם לפליייאוף.
8. מינסוטה טימברוולבס/ אוקלהומה סיטי / יוסטון/ סקרמנטו (קרב צמוד) - למינסוטה יש את תיבס. אוקלהומה עם ווסטברוק לא בטוח שווה פלייאוף לסקרמנטו יש מאמן שפוי וליוסטון יש הרבה קלעים אבל מאמן פחות טוב. ההפרשים ביניהם יהיו משחק או שניים.
16. לוס אנג'לס לייקרס - טימופיי מוזגוב ובזה נגמר הסיפור. צעירים מדי, עם הרבה פוטנציאל ואולי יהיה אפילו כיף לראות אותם.

מזרח:
1. קליבלנד - עדיין אין תחרות אמיתית. יכול להיות שיפתיעו אותנו.
2. בוסטון סלטיקס - התחזקות משמעותית עם אל הורפורד.
3. אינדיאנה פייסרס - רק נהייתה עמוקה ומעניינת יותר. לא ברור לי איך ג'פרסון ישתלב שם.
4. טורונטו ראפטורס - בלי ביומבו אבל עם לאורי ודרוזן ועומק מרשים הם יהיו רלוונטיים גם לקרבות פלייאוף כמו השנה.
5. ניו יורק ניקס - באמת שפרגנתי להם. אני חושב שאנתוני ופרוזינגיס שווים פלייאוף ביחד, בלי קשר לרוז ונואה.
6. דטרויט פיסטונס - קבוצה שלא עשתה שיפור הקיץ והדומיננטיות שלה קשורה להאקינג ולסטנלי ג'ונסון. מצפה לשיפור קל.
7. אטלנטה הוקס - שרודר והווארד יכול להיות צימוד דומיננטי ועם זאת הורפורד שווה סקורינג.
8. מילווקי באקס/ שארלוט הורנטס/ וושינגטון וויזארדס/ שיקגו בולס (קרב צמוד) - מילווקי פשוט גבוהים ופיזים וג'ייסון קיד הוא מאמן טוב. אני מאמין שהם יכלו לשבת במקום הניקס בכיף אבל הם צעירים ויאניס ופארקר הם האחראים העיקריים בעיניי על מה שיקרה שם. כל השאר חמודות אבל לא מספיק דומיננטיות.
16. ברוקלין נטס - מאז הטרייד עם בוסטון גורלם נגזר וגם גורל הבחירה בדראפט. המאזן הגרוע בליגה.

בכל מקומות 8 שרשמתי, הקבוצה הראשונה שרשומה היא לדעתי זו שתכנס לפלייאוף

rapgamer4ever

New member
אני אגיב לך, כי אני מסכים עם הרוב

הלייקרס וברוקלין אמנם גרועות אבל לא יסיימו במקום ה-16 בקונפרנס של 15 קבוצות

&nbsp
1. גולדן- לדעתי יעשו עונה רגועה יחסית של 60 וקצת ניצחונות.
2. ספרס- לא האוף סיזן הכי מבריק בעולם אבל פופוביץ' תמיד מוצא דרך לשתף רוטציה רחבה ולסיים בצמרת.
3. קליפרס- אני ממש לא בטוח שגריפין יסיים שם את העונה.
מקומות 4 ומטה פתוחים לגמרי. מאוד קשה לדרג כרגע אבל אני אגיד מי לדעתי ה-5 שיעלו לפלייאוף בסבירות גבוהה:
- יוטה- כמו שאמרת.
- פורטלנד- כמו שאמרת.
- ממפיס- בהנחה שגאסול חוזר מהפציעה אותו שחקן שהיה.
- יוסטון- אם גורדון ואנדרסון יהיו בריאים אין לי מושג איך שומרים על הקבוצה הזאת. מצד שני גם אין לי מושג איך הם ישמרו... אבל בכל זאת יספיק.
- אוקלהומה- מאוד תלויים בשאלה האם ווסטברוק יסיים את העונה בקבוצה.
&nbsp
כמו בכל עונה יש פציעות ואכזבות. לפחות אחת מתוך ה-5 שציינתי יסיימו בחוץ ואני חושב שמינסוטה היא מועמדת טובה להשתחל פנימה.
אם דאלאס הכנסת בתור סוג של באנקר אבל אני מהמר נגדם כרגע.
&nbsp
מזרח:
1. קליבלנד כמובן
2. בוסטון
3. טורונטו אמורים לנצח 50 משחקים גם הפעם.
4. אינדיאנה
מקומות 5-8 פתוחים לגמרי. לפי דעתי יכנסו:
- וושינגטון- בעלת הפוטנציאל הגבוה ביותר.
- דטרויט- כמו שאמרת גרעין צעיר, לא אמור ללכת אחורה.
- מילווקי- אמנם עדיין חסרי קליעה אבל יש לי הרגשה שיעשו צעד קדימה העונה.
- קשה לאללה, אני אפילו לא יודע על מי להמר.
&nbsp
אגב לא ספרת את מיאמי ואורלנדו בתור אופציה אבל לדעתי אי אפשר לפסול גם אותן. נכון לעכשיו יש 13 מועמדות במזרח לפלייאוף.

Cade Foster

New member
חוץ מהצמרת הגבוהה זה מאוד קשה

אני גם חושב שזה קצת מוקדם לדיון הזה כי יהיו עוד טריידים שעשויים לשנות את כל התמונה.
נכון להיום זה המצב:
&nbsp
מזרח:
1. פילדלפיה. קליבלנד נו.
2. באמת שאין לי מושג. כל קבוצה שאני אשים פה יכולה להצדיק את ההימור או לסיים מחוץ לפלייאוף. אני אלך על בוסטון רק בגלל המאמן, לא בגלל שאני חושב שהם יותר מידי חזקים אפילו עם הורפורד.
3. אינדיאנה. האמת שאני לא יותר מידי אהבתי את המהלכים של לארי בקיץ (רובם לפחות) אבל נראה שחוץ מהסלטיקס הקבוצות שסיימו מעליה אשתקד נחלשו והיא לא.
4. טורונטו. קבוצת עונה סדירה טובה אבל כשאני מסתכל על הרוסטר שלהם אין להם ביג מן חוץ מיונאס. חייבים להתחזק.
5. שיקאגו. תהיה להם הגנה מהסרטים.
6. אטלנטה
7. דטרויט
8. שארלוט
16. פילדלפיה
&nbsp
מיאמי הולכת להתרסק העונה לדעתי. יש לי תחושה לא טובה לגבי המשך הקריירה של בוש. בכנפיים הם מסתמכים על האפסייד של ילדים. גם הרכז שלהם בסך הכל ממוצע מינוס.
וושינגטון לא מאוזנת בשיט ותאכזב גם היא, מה גם שאני לא סומך על הבריאות של ביל.
אורלנדו תהיה יותר טובה מאשתקד אבל תישאר מאוכזבת איכשהו
&nbsp
מערב:
1. גולדן סטייט. 68~ ניצחונות.
2. סן אנטוניו
3. קליפרס
4. כאן זה כבר קשה. ממפיס הצליחו להפתיע בקיץ הזה, אני אתן את זה להם.
5. אוקלהומה
6. פורטלנד
7. יוטה
8. דאלאס! אמנם יש שם חור אדיר בסנטר אבל למי אכפת כשיש את קרלייל.
16. לייקרס. באמת שניסיתי למצוא, אבל אין יותר חלשים מהם במערב. מהר מאוד הם יעברו למוד טנקינג כדי לשמור על הבחירה.
&nbsp
יוסטון בתום העונה הולכת לפירוק החבילה, הרייטינג ההגנתי יהיה מהחלשים בליגה.
בניו אורלינס ישנים כרגע, בקושי יש להם סגל לעונה הבאה. חוץ מדייויס הכל נראה שם כמו ואקום אחד גדול.
מינסוטה תסיים 9-10 ובסך הכל תהיה מרוצה. עונה הבאה פלייאוף.

rapgamer4ever

New member
בוגט בדאלאס

עמדה לא חזקה אבל לא חור אדיר. לפחות עד שהוא יפצע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לגבי בוגוט בדאלאס

בסופ"ש פורסם שלגולדן היתה אפשרות לשלוח אותו לדאלאס או ליוסטון וכיוון שהם רצו להיות הוגנים איתו הם נתנו לו את זכות הבחירה והוא זה שבחר ללכת לדאלאס.
&nbsp

ראיתי, זה מעניין. יוסטון צפויה להיות יותר תחרותית מדאלאס

אבל גם אמרנו את זה שנה שעברה אז לך תדע. בכל מקרה בוגוט העדיף ללכת למקצועיות של דאלאס ולא לפוטנציאל של יוסטון. במאבס גם יש יותר דקות בשבילו וסגנון משחק שיותר מתאים לו אז אולי זה יותר קשור לזה בעצם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כן ולא

זמנו של דירק קצוב מאוד וימים הטובים מאחוריו ולעומתו האדן בשיאו כרגע כך שנראה לי שסיכויי ההצלחה של יוסטון אמורים להיות טובים יותר.
אבל זה לא באמת משנה, במקרה הטוב שתיי הקבוצות שוות סיבוב שני וגם זה בחסד.
&nbsp

billc

New member
שלי

למרות שאני חושב כרגע שקלבלנד יצאו מהמזרח, אני לא בטוח מהעונה הרגילה
כי לברון ידוע כאחד שמזייף עד מרץ

1. טורנטו- אני דווקא חושב שהם יהיו יותר טובים בליגה הרגילה, צריך לזכור שקרול היה פצוע רוב העונה הרגילה, ולדעתי ג׳וזף יקבל יותר קרדיט בעונה הרגילה, לכן אני רואה קבוצה יותר יציבה.
2. קלבלנד
3. בוסטון, משתפרת כל עונה, הורפורד תוספת רצינית. מאמן מעולה
4. וושינטון, לדעתי תמיד היה שם הרבה כשרון, מאמן חדש, נראה עד לאן זה יילך
5. אינדיאנה , התחזקו ונראים טוב על הנייר, ככל הנראה יסיימו גבוה יותר, אבל לעכשיו אני שם אותם 5
6. דיטרויט, יש לי הערכה כלפי המאמן, יש להם שחקנים טובים, ולכן אני מאמין שיהיה טוב
7. ניקס, יש הרבה חומר, סיכון לשים אותם שבע, קבוצה שהרבה שחקנים בה יכולים להפצע, ובכל זאת אני אתן להם קרדיט
8. הפתעה, מילווקי באקס, יש משהו בקבוצה הזאת לא יודע איך להסביר, אבל זאת שנה פריצה בשבילם

מערב.
1. 2. שם את גולדן וספרס... לא בטוח מי ראשון, לדעתי לשתיהן הולך להיו עונה חזקה ביותר. אין שום סיבה שלא.
3. קליפרס, אני מאוד מתלבט לגבי זה. או שהם יהיו טובים מאוד, או שהולך להיות פיצוץ והרבה טריידים ועונת חושך, בנתיים משאיר אותם 3
4. יוסטון, כנראה היחידי בעולם שחושב שהם הולכים להשתפר. יש להם הרבה מאוד התקפה, בא נראה אם אפשר לנצח אם רק צד אחד של המגרש
5. ממפיס, קבוצה מאוד חזקה שתהיה בריאה בעונה הבאה, השאלה הכי גדולה זה לגבי המאמן החדש, היה להם מאמן מעולה ונתנו לו ללכת.
6. דאלאס, דווקא חושב שיש להם קבוצה חזקה (שוב במיעוט) וכרגיל מאמן מעולה
7. פורטלנד, קשה להבין איך הם ניצחו כלכך הרבה בעונה שעברה, אני ממש לא בטוח לגבי הבחירה הזאת, אבל שיהיה.
8......שאלה מאוד קשה משאיר את זה פתוח

Roeiii1

New member
שלי

מערב:
1.גולדן
2.סאן אנטוניו
3.קליפרס
4.פורטלנד
5.יוסטון
6.ממפיס
7.מינסוטה
8.אוקלהומה
16.דנבר

מזרח:
1.קליבלנד
2.בוסטון
3.טורונטו
4.וושינגטון
5.אינדיאנה
6.שיקגו
7.אטלנטה
8.ניו יורק
16.ברוקלין

OmriA1984

New member
הציפיות שלי

מערב:
1. הווריורס. בגלל שקר יעזור להם כשהמכונה תחרוק בתחילת העונה. יסיימו עונה עם 15-17 הפסדים (שזה 65-67 נצחונות, ומקום ראשון בפער).
2. הבלייזרס. כן, אני יודע שאני קיצוני. אבל מה אכפת לי. נראית לי כמו קבוצה צעירה, אנרגטית, עם מאמן טוב, ובמרחק שחקן אחד מלהיות שם גדול. אז יגיע להם השחקן הזה מתישהו. 55-57 נצחונות, מקום ראשון בצפון מערב.
3. הספרס. כי לא נס ליחם. כי פופ עדיין שם. כי גם בלי טימי, ואחרי האכזבה מול אוקסי, הם עדיין קבוצה מנוסה עם שני אולסטארים ושחקנים משלימים מהרמה הגבוהה ביותר. מה שכן, העדר הספסל והפציעות של גאסול יורידו להם כמה נקודות. 54-56 נצחונות.
4. הקליפרס. כי כמה אפשר. מספיק להם להיות עם ביתיות בסיבוב הראשון, 52-54 נצחונות.
5. הגריזליס. גאסול יחזור, קונלי בחוזה חדש, פארסונס יביא את מה שרק לבנים יכולים להביא לליגה (לא בטוח מה זה, אבל יש שם איזה משהו). זה הופך אותם לקבוצה של 50-52 נצחונות, וזה מספיק לסיבוב הראשון.
6. הרוקטס. כי ג'יימס הארדן יגיע לפלייאוף כל עונה, כי הוא עד כדי כך טוב ומעצבן, וכי דריל מורי לא סיים את דברו, חלק מהסגל לא יסיים את העונה ביוסטון. 50 נצחונות סוליד.
7. בהעדר אלטרנטיבות, דאלאס. זה ככל הנראה הכי בוגרת והכי טובה שתהיה, וזה מספיק למקום שביעי, כי בוגוט יפצע, אבל בארנס יהיה לא רע בכלל. 45 נקודות, ויותר קרובים ל8 מאשר ל7.
8. כאן התחרות. אוקלהומה? לא, הם יעשו טרייד על ראסל במהלך העונה. יוטה? תלויים יותר מדי בבריאות של גובר. מינסוטה? קינגס? בכל מקרה, יהיה מאבק, והוא יסתיים על 43 נצחונות.
15. דנבר. כי הלייקרס יעשו קולות, וינצחו 28-30 משחקים.

מזרח:
1. קאבס. אין שאלה. 57 נצחונות יספיקו להם.
2. פייסרס. במאבק, עם 54 נצחונות.
3. רפטורס. פוטו פיניש, עם 53 נצחונות.
4. סלטיקס. זה לא יהיה מה שהם קיוו. 50 נצחונות.
5. הוקס. עדיין חזקים, עם האוורד בצבע. 48 נצחונות.
6. בולס. כי ווייד, וג'ימי, ורונדו. זה חייב לתת משהו. 45 נצחונות.
7. פיסטונס. כי למה לא? 44 נצחונות.
8. אני אלך עם הבאקס. כי יאניס. 41 נצחונות, ויתרון פנימי על הוויזארדס.
15. פילדלפיה. כי מגיע להם.

fatnoam

Active member
הולכת להיות עונה גרועה כן, כולם מודעים לזה?

ומה שהכי גרוע בה, זה הסוף הידוע מראש... שוקל ברצינות להחליף את הליג פאס ליורוליג פאס.
&nbsp
מערב:
1. גולדן - לא ינצחו 73 אבל ינצחו הכי הרבה בליגה.
2. ספרס - טימי יחסר (אתם נורא ממעיטים בערך המנהיגות שלו), אבל אני לא מצפה מקבוצות אחרות לאיים.
3. ממפיס - הולכים לתת את העונה הכי טובה בהיסטוריה של המועדון לדעתי, קונלי וגאסול בעונות שיא.
4. פורטלנד
5. ניו אורלינס - אחרי עונת נפל הולכים להיות מצוינים לדעתי.
6. קליפרס - עונת נפילה שתסתיים במקום ה-6 המאכזב והדחה בסיבוב ראשון.
7. דאלאס - עונה דומה לנוכחית.
8. יוטה - אולי אפילו תחליף עם ניו אורלינס, אני חושב שהם יתנו עונה טובה.
&nbsp
16. לייקרס - בהיעדר וטרנים שנותנים תפוקה (לא מוזגוב, לא אתה), הם הולכים שוב להפסיד הרבה משחקים קקי כאלה.
&nbsp
מזרח:
1. קליבלנד - גם בהילוך שני הם צריכים לנצח יותר משחקים מטורונטו.
2. טורונטו
3. בוסטון - התוספת של הורפורד ממקמת אותם פה, אני חושב שאם יסיימו את העונה ללא ביתיות בפלייאוף זו אכזבה אדירה.
4. אינדיאנה - הקבוצה שעשתה את המהלכים הכי טובים הקיץ מלבד גולדן.
5. וושינגטון - יש גבול לכל תעלול בראדלי בול...
6. פיסטונס - יבטיחו את הפלייאוף בשלב די מוקדם
7. אטלנטה - חושב שהם שייכים לדבוקה של "סף פלייאוף" במזרח, אבל מאמין בהם יותר מהשאר.
8. מילווקי - הסגל הארוך והמוזר של הבאקס הולך להיות יותר אפקטיבי השנה. אני חושב גם שנראה עונה טובה מת'ון מייקר הרוקי החדש שלהם.
&nbsp
שימו לב שהשארתי את שארלוט ואת הניקס בחוץ, וגם את מיאמי ושיקגו. לא יפתיע אותי אם אחת מהקבוצות האלה תתפוס את המקומות 7-8, ו-וואללה גם לאורלנדו יש סיכוי לא רע.
&nbsp
16. פילדלפיה. שונא יותר את ברוקלין, אבל פילדלפיה זה התחתית.

עוד טיפה מוקדם להגיד, ובטח נעבור על זה שוב לפני תחילת העונה

אבל לפחות כרגע:
&nbsp
מערב:
1. גולדן
2. ספרס
3. קליפרס
4. יוסטון
5. יוטה
6. אוקלהומה
7. ממפיס
8. פורטלנד
&nbsp
מזרח:
1. קליבלנד
2. טורונטו
3. בוסטון
4. אינדיאנה
5. שארלוט
6. דטרויט
7. שיקאגו
8. אטלנטה
&nbsp

מסקנה ראשונית שלי ממעבר על הרשימות זה שיוטה אנדרייטד בטירוף

ניצחו 40 משחקים שנה שעברה למרות שגוברט ופייבורס פספסו 20 משחקים כל אחד ואלק ברקס 50.

וזה לא שהם השאירו את אותה קבוצה משנה שעברה.
הם מצאו "רכז" שמתאים בול לקבוצה שלהם (ג'ורג' היל), החתימו שני וטרנים שיביאו ניסיון ועוד יש להם גם כדורסל (דיאו וג'וג'ו), מחזירים את אקסום מפציעה ואת הרכז הכי איכותי שלהם משנה שעברה שהגיע רק בסוף העונה (שלווין מאק).
נוסיף שיפור טבעי של רודני הוד שממש יכול לפרוץ העונה ונקבל קבוצה עמוקה ומאוד מעניינת עם הרבה כח בשני הצדדים של המגרש:

ג'ורג' היל / שלווין מאק / דאנטה אקסום / ראול נטו
רודני הוד / ג'וג'ו / אלק ברקס
גורדון היוורד / ג'ו אינגלס
דרק פייבורס / טריי ליילס
רודי גוברט / בוריס דיאו

בהיעדר פציעות רציניות, אני אהיה מופתע מאוד אם ינצחו פחות מ-50 משחקים.

Cade Foster

New member
כמה הערות

1. הם לא הקבוצה היחידה שסבלה ועוד תסבול מפציעות. ממפיס, ניו אורלינס, דאלאס (פארסונס, דרון), יוסטון - כולן יכולות להרגיש שבלי הפציעות הן היו שוות יותר. כבר מזמן הגענו לנקודה שבה הנדיר הוא קבוצה שלא סובלת מפציעות משמעותיות לאורך העונה.
2. אין סופרסטאר. יש הרבה שחקנים טובים אבל אין להם אפילו דרג 2. אני חושב שלכל קבוצה עם שאיפות פלייאוף במערב יש לפחות שחקן אחד שהוא דרג 1-2 (לגולדן יש ארבעה, לקליפרס ולספרס שניים). יוטה ודאלאס הן היחידות שנמצאות בדיבור מבלי שיש להן שחקן שהוא טופ 15 בליגה כשהוא בשיאו.
3. יעד של 50 ניצחונות הוא ריאלי בשביל יוטה, אני רק לא 100% בטוח שזה שווה להם מקום בטופ 5 של המערב. העונה שעברה היא הראשונה מאז 2010/11 שבה יכלת להיות מקום חמישי עם 50 ניצחונות (אם מתעלמים כמובן מעונת השביתה המקוצרת).

מסכים עם כל מה שאמרת בתאכלס

ואני רואה סיטואציה שהיא תסיים מקום 7-8 במערב אבל יש פה מספר אנשים שבכלל לא הכניסו אותם לפלייאוף ושוב, בהיעדר פציעות משמעותיות, אני פשוט לא רואה את זה קורה.

fatnoam

Active member
אני גם חושב שיוטה באנקר בפלייאוף

אבל קשה לי למקום אותם בין 4-8. הם הכי יציבים מהדבוקה הזו של ניו אורלינס - דאלאס - פורטלנד - יוסטון - קליפרס - אוקלהומה, אבל האפסייד שלהם לא הכי גבוה.

למעלה