שלי
למרות שאני חושב כרגע שקלבלנד יצאו מהמזרח, אני לא בטוח מהעונה הרגילה
כי לברון ידוע כאחד שמזייף עד מרץ
1. טורנטו- אני דווקא חושב שהם יהיו יותר טובים בליגה הרגילה, צריך לזכור שקרול היה פצוע רוב העונה הרגילה, ולדעתי ג׳וזף יקבל יותר קרדיט בעונה הרגילה, לכן אני רואה קבוצה יותר יציבה.
2. קלבלנד
3. בוסטון, משתפרת כל עונה, הורפורד תוספת רצינית. מאמן מעולה
4. וושינטון, לדעתי תמיד היה שם הרבה כשרון, מאמן חדש, נראה עד לאן זה יילך
5. אינדיאנה , התחזקו ונראים טוב על הנייר, ככל הנראה יסיימו גבוה יותר, אבל לעכשיו אני שם אותם 5
6. דיטרויט, יש לי הערכה כלפי המאמן, יש להם שחקנים טובים, ולכן אני מאמין שיהיה טוב
7. ניקס, יש הרבה חומר, סיכון לשים אותם שבע, קבוצה שהרבה שחקנים בה יכולים להפצע, ובכל זאת אני אתן להם קרדיט
8. הפתעה, מילווקי באקס, יש משהו בקבוצה הזאת לא יודע איך להסביר, אבל זאת שנה פריצה בשבילם
מערב.
1. 2. שם את גולדן וספרס... לא בטוח מי ראשון, לדעתי לשתיהן הולך להיו עונה חזקה ביותר. אין שום סיבה שלא.
3. קליפרס, אני מאוד מתלבט לגבי זה. או שהם יהיו טובים מאוד, או שהולך להיות פיצוץ והרבה טריידים ועונת חושך, בנתיים משאיר אותם 3
4. יוסטון, כנראה היחידי בעולם שחושב שהם הולכים להשתפר. יש להם הרבה מאוד התקפה, בא נראה אם אפשר לנצח אם רק צד אחד של המגרש
5. ממפיס, קבוצה מאוד חזקה שתהיה בריאה בעונה הבאה, השאלה הכי גדולה זה לגבי המאמן החדש, היה להם מאמן מעולה ונתנו לו ללכת.
6. דאלאס, דווקא חושב שיש להם קבוצה חזקה (שוב במיעוט) וכרגיל מאמן מעולה
7. פורטלנד, קשה להבין איך הם ניצחו כלכך הרבה בעונה שעברה, אני ממש לא בטוח לגבי הבחירה הזאת, אבל שיהיה.
8......שאלה מאוד קשה משאיר את זה פתוח