ציפיות לאלבום הבא

parnar

New member
ציפיות לאלבום הבא

בתור אחד שאפשר להגיד ש"חולה" על הדג נחש, הייתי צריך קצת לנוח מהדג האלבום האחרון שלהם חוץ ממספר קטעים לא עשו לי את זה כמו האלבומים האחרים, ואמרתי לעצמי טוב נו נעשה מנוחה מהדג, כדי להגדיל לעצמי את הרעב לאלבום הבא, לא רציתי לשחוק לעצמי את השירים של הדג כמו שעשיתי לחומר מקומי הדיבורים פה בפורום שהיו על האלבום הבא עשו לי רעב לאלבום חדש ולסיבוב הופעות חדש הסיבוב הופעות החדש לא מחדש לי כל כך הרבה... הציפיות שלי לאלבום הבא שהוא יהיה הרבה פחות אלקטרוני מהאלבום האחרון והרבה הרגשה של כלי נגינה, אני רוצה להרגיש את הבראס! שלומי לך בחזרה לסקסופון ותזיז לי את העכוז עם הסקסופון שלך, סלוצקי לא צריך להישאר שם לבד. איפה הFUN שהיו בשירים של הדג נחש... כשהיית מרגיש את זה וכולך מקפץ מרוב אושר ומתחנן שההופעה אף פעם לא תסתיים... בקיצור הציפיה שלי לאלבום הבא היא שהדג נחש יחפשו את עצמם מחדש ושיצילו את עצמם לפני שיפלו לבור...

chen2408

New member
בדיוק חשבתי על זה היום...

אני מרגישה שבשנה האחרונה המוזיקה הישראלית כבר לא משהו וממש חסר לי איזה משהו חדש של הדג נחש. אבל האלבום האחרון, שאני מאוד אוהבת, הוא לא "הדג נחש" הישנים והטובים. יש בו שירים טובים אבל החלוקה הזו של השירה לא ממש עובדת. אין מה לעשות, שאנן הוא האיש למיקרופון! שלומי וגיא חייבים לחזור לנגן יותר, שנרגיש את המוזיקה כמו שהיא, כמו בתקופת לזוז! מה קורה באמת בקשר לזה? הם עובדים על משהו?

AJAX STEELS

New member
ציפיות לאלבום הבא-

שייצא למען השם
!| אבל ברצינות- האלבום האחרון היה הגרוע ביותר מבין הארבעה (למרות שהוא גם היה על הכיפאק). רואים שלאורך האלבומים, שאנן מאבד אט אט את ההובלה- באלבום הראשון הוא היה המוביל בה הידיעה. באלבום השני הוא עדיין היה הרוב המוחלט. בשלישי גיא התחיל להיות שותף פעיל של שאנן בראש, ובאלבום האחרון זה הגיע למצב של 50-50 בהובלה ביחד עם גיא (אם לא יותר). גיא, אני מעריך אותך בטירוף, ואין לך מושג כמה אני מעריץ אותך. אבל את מעמד הסולן, צריך לתת לשאנן. השיתוף פעולה בין שניכם באלבום "לזוז" היה אלוהי, רצוי שיחזור להיות ככה- משהו כמו 70-30 לטובת שאנן אפילו 65-35. שלומי תוציא לעזאזל את החרוזים מהפה ותחזיר את הסקסופון ואת שאר חבריו! אתה לא ראפר, בשביל זה יש את שאנן ובשביל גיוון יש את גיא. זה שאתה מצטרף סתם יוצר עומס בתפקיד. זה טוב מדי פעם להבלחות כמו "מה נעשה" אבל זהו. יש לך קול יפה, ובתור זמר בהופעות בפזמונים אתה עושה תפקיד מצוין, אבל ראפר אתה לא... ואיפה הפאנק? המכונה של הגרוב? הקצב שאף פעם לא רציתי שייגמר כמו ב"קמתי" "לא פרייארים" "הפה לפתוח" "טרומפלדור"? איפה יאיא שנותן ריפים מגניבים בבאסים תוך כדי שילוב מדהים עם הבראס של סלוצקי ושלומי? איפה זה היה ב"הנה אני בא" "קליפורניה" "איזה כיף"? בשירים האלה היה חסר את הפאנק, הגרוב והקצב שכל כך מזדהה עם הדג נחש ופשוט נשכח מעט... טוב אנשים, מה דעתכם על מחשבותיי? אשמח לשמוע ביקורת על הביקורת שלי...

אני חייב לא להסכים איתך בנוגע לקליפורניה

ליא יא יש שם את הריפים הכי מגניבים שיש. זה בכלל שיר שבא לי תמיד תמיד בטוב.

טיפקסית

New member
ציפיות לאלבום הבא

קודם כל להכיר את הסגנון של ניר בגיטרה וכנ"ל בהופעות,תמיד הוא נראה לי כאילו הוא לא באמת מעיז ללכת עד הסוף,כאילו עוצר את עצמו באיזה מקום. אני יודעת שזה לא קל לו כל העניין שהוא נכנס לנעליים של אמיר ,למרות שהם שונים אחד מהשני בסגנון,אבל אין ספק שהוא יצטרך ללמוד לבנות בתוך הדג את הסגנון שלו ולא לפחד ללכת עד הסוף,לבלוט יותר. אין לי ספק ששלומי זמר מצוין וזה מתבטא בהופעות אבל לפעמים זה קצת יותר מדי קדימה בשבילו,גם מבחינת חטיבת הנשיפה חסר הצליל של הסקסופון. יכול להיות נחמד אם הדג יעשו חושבים ויקחו את עצמם לתוך סגנון שהם עוד לא ניסו ולבנות את עצמם בתוכו,ליצור משהו חדש שיהיה סימן היכר שידעו שזה הדג נחש,משהו שאחרים לא עשו לפני כן. מבחינת פרונט מאן גיא ושאנן יצטרכו להתחלק כי שניהם עושים עבודה טובה בפרונט. בעזרת הג'אם טיפה הפתיע אותי כי הוא היה מאוד שונה,אבל חלק מהחומרים שם לטעמי היו יכולים להיות מוחלפים באחרים. לדוגמא אני אישית לא התחברתי לשיר "כל הצ'וצ'ות" הוא הפריע לי באיזה מקום כי הוא פשוט לא התחבר עם הדברים האחרים,ויש להם מספיק שירים טובים שהיו יכולים לבוא על חשבונו. מקווה שהאלבום החמישי יהיה שילוב של כל הארבעה אבל שיהיה בו גם משהו חדש.

שטולמן

New member
הציפיות שלי

זה שפשוט צריך להמשיך באותה דרך של המכונה של הגרוב שהוא אלבום אדיר!!! וגם ללכת קצת בדרכי חומר מקומי וגם מלזוז אבל בעיקר את הפאנק של המכונה של הגרוב!!! ופשוט להשתדל שייצא כמה שפחות כמו בעזרת הג'אם(שלדעתי גם סבבה יש בו קטעים אדירים כמו לוטוס, מה שבא בא, סאגה, איזה כיף) ושאנן חייב להחזיר טיפה ת'מנהיגות כי גיא הוא ראפר תותח והוא סבבה אבל אין כמו שאנן!!

Funky Giraffe

New member
מישהו פה התעורר

ממש תחיית המתים ניגנו היום את POINT G בחזרה דבר איתי!

kombinaizer

New member
מאיך שאני רואה את זה

שלומי חייב לחזור אחורה ולתת לשאנן ולגיא לעשות את העבודה. מבחינת טקסט, אני נהנה משני הטקסטים באותה מידה, אולי כי אני לא מתרכז בלחשוב מי שר מה. בהחלט הם צריכים להחזיר Fאנק לאלבום והרבה פחות טכנולוגיה וכאלה. אירוחים מעניינים גם יעשה להם טוב לדעתי (ראה ערך להביא את המכה).

moshe alfasi

New member
להביא את המכה- אירוח ברצפה.

אולי 3-4 וורסים חזקים היו עושים טוב לשיר הזה, אבל כשמלכתחילה הלחן וכל העיבוד של השיר לא זורם טוב, אז לא שווה את ההשקעה, וחבל על הוורס של אורטגה ואקסטרה ג'י. אני רוצה לראות את הדג נחש חוזרים לגרוב ועם זאת יחד לעוקצנות בטקסטים, כל הצ'וצ'ות זו דוגמא טובה לצד הרע של האלבום, חסר גרוב בכלל, הטקסט של שאנן פשוט לא מדבר והכל נשמע רדום. כ"כ לא אופייני לדג שהשיר הזה פשוט תקוע לו שם באמצע האלבום. אני חושב שאירוחים טובים צריכים לבוא עם חיבור מוסיקלי טוב, ולא על "שנינו מעשנים, יאללה בוא נריץ כמה וורסים", זה לא עובד וזה לא עבד עד עכשיו. אירוח של טי-אן וסגול זה אירוח שבא ממקום שהוא יותר אישי, למרות הצדדים השונים, וכאלה אני רוצה לראות, בכיף הייתי רוצה לשמוע שיר של שאנן עם סאבלימינל או הצל לדוגמא. הלוואי ויהיה משהו מרענן, שיפקח ת'עיניים, לי אישית לא נמאס, ואני חושב שהדרך החדשה ללא יוסי פיין תעשה להם מצויין.

kombinaizer

New member
נההה זה שיר ענק

הוא כזה מוזר ומגניב *סמיילי של המסנג'ר עם המשקפיים*

chen2408

New member
אני דווקא אוהבת את להביא את המכה!

אחת הרצועות הטובות בדיסק! אחרי לוטוס כמובן...

SV Design

New member
הרבה אנשים פה אומרים

שגיא צריך לרדת יותר מהמיקרופון ולהשאיר את זה לשאנן וגם שצריך להחזיר את הפ'אנק מהמכונה ולהוריד את הז'אנר האלקטרוני שהיה בבעזרת הג'אם.. עכשיו גיא הוא דיג'י הרבה מהדברים האלקטרונים זה הוא..(יש מצב אני טועה ?) אז גם פחות לשיר וגם להוריד את האלקטרוניקה..זה בעצם דיי לעמוד בהופעה ולעשות פחות דברים מסלוצקי...

Jimmiet

New member
אתם מה-זה מגזימים.

האלבום הרביעי הוא אחד הטובים. אתם באמת סתם מגזימים.. הטקסטים, מה, מה איתם? ויש גם כיף - "מה שבא בא", "איזה כיף", "סטטיסטיקה", "לוטוס"!!, "הנה אני בא", "להביא את המכה", "סאגה"!. וגם "תרגע" לא רע בכלל, "קליפורניה" נחמד מאוד... לא יודעת. לדעתי הוא הרבה הרבה יותר טוב מהשלישי, ולפעמים אני גם יותר אוהבת אותו מהשניים הראשונים. לא מבינה את האכזבה..

chen2408

New member
מהשלישי הוא יותר טוב וגם מהראשון...

זה דיסק טוב מבחינת ליריקס, אבל המוזיקה היא "הבעיה" בו יחסית לשאר... אני עדיין חושבת שהוא אחד האלבומים הטובים ששמעתי אי פעם...

למעלה