ציפור

DradefulDad

New member
ציפור

מה המשמעות של הופעת ציפור בצד ימין? (נעלמת אם מסתובבים לכיוונה)

DradefulDad

New member
שעת סיפור

קראתי את הספר של קסטנדה (הדרך לאי..) הבנתי שיש משמעויות לגבי צד שמאל (מוות,צללים וכו') האם מצד ימין מופיעים דברים מסוימים (בני ברית)? או בסיפור: הייתי בתחתית מפל שהיו הרבה ציוצים של ציפורים אבל לא ראינו שום ציפור. כשראיתי פעמיים ציפור זה היה מצד ימין וכאשר הסתובבתי היא נעלמה באוויר

charlila

New member
קיבלת רמז בעניין החרות -

הזדמנות לצאת לחרות, שאתה עלול לאבד את עקבותיה ימינה (בצד הנסתר של התודעה) אם לא תהיה די זריז.

DradefulDad

New member
תודה רבה

קודם כל שענית, וגם על התשובה המעניינת אם זה חשוב,אני מרגיש שזכיתי בחירות מחשבתית שרציתי להשיג לפני חודש בלי לעשות משהו מיוחד (או לפחות כך נדמה לי).האמת שזאת תחושה נהדרת שלא ידעתי להסביר בדיוק ועכשיו אני יכול לקשר אותה לוגית. תודה רבה

charlila

New member
"חרות" במובן הקסטנדי- הדון-חואני -

החרות לצאת ל"מסע האחרון" (או בסלנג של שבטי השרף "המסע אל השמש") במקום למות. לא בהכרח סותר את מה שחשת.

loquado

New member
צ'ארלילה

-ה"מסע אל השמש" לא "קורה" כך סתם ברגע של הארה פתאומית, ולהערכתי לא יכול להתרחש עד גיל מסויים-אלא אם כן אומן הנער מינקותו אל עבר האור. לכן כתבתי את 'הלכה החירות'.
הלוגיקה -לפי הבנתי יכולה בשלב הראשוני לשמש רק כחומה שמונעת מלהבין את האוקיינוס שנמצא שם מעבר... סכר של הגיון וים העולמות הבלתי נראים - דימוי טוב למדי.

DradefulDad

New member
הבהרה

לא הבנתי בצורה לוגית את מה שקרה, שפוט אחרי שרשמו פה שזה קשור לחירות, אז אני מצליח ליצור קשר לוגי בין חירות למצב החדש.

charlila

New member
מה אנחנו יודעים?

יש צורך בסיסמה כדי לעבור. או שלא? איך משיגים את הסיסמה? אימונים מפרכים? פרוטקציה? האם יש טרמפיסטים? האם יש נוסעים סמויים? יש כל מיני שיטות.

loquado

New member
-דברי על עצמך

(מי זה אנחנו ?!) מה את יודעת ? -שזה יכול סתם כך "להתרחש" ?! בכבוד רב מחלקת נטיעות קק"ל קורבנות קרבות לקימה

loquado

New member
עצמנו מוסיף...

סיסמה לא נדרשת אך המעבר אינו חופשי לכל מחזיק כרטיס מועדון... חייבים אשראי מוכח. אשראי שלא מקבלים דרך שיחה עם הקופאית הראשית אלא אשראי אמיתי. אשראי וטוב -לא ?! ובהגינות אין קץ : את הים אפשר לחצות רק עם סירה שצפה - שרטוטים ואישורים מהמנהל על ייצור יאכטות לא יעזרו.

charlila

New member
אבחנה בין "עצמנו+" ל"עצמנו-"

לשון האגורה מבחינה בין "נוֹי" - עצמנו, כולל את זה שאנחנו פונים אליו (בדיבור זה) - ל"נִי", עצמנו לא כולל. באגורה, "התכוונתי לעצמנו" יהיה, במקרה זה,"וָי עָצַמְנִי".

למעלה