ציפור קטנה לחשה לי

ציפור קטנה לחשה לי

שמישהו הזכיר את שמי פה עדי תצילי אותי מה זה הפורום המסובך הזה עד שנכנסים ולמה כל הרבה ציורים יש לכל אחד כמעט כמו מחברת לצביעה בכתה א´ גם האותיות כאן יותר גדולות את חושבת שזה בכוונה למתקשים בהבנת הנקרא יענו עברית קלה, טוב שאין ניקוד טוב זה ניסיון ראשדון נראה אם נשאר בחיים אחריו תחזיקי מעמד מזל מהעמק

אני לא מאמינה

חבר´ה תכירו - מזל מהשכונה. מזל אחותי, בסוף מתרגלים, וכל הציורים, זה בשביל להריץ קטעים. למשל אם אני רוצה לתת לך חיפושית במתנה -
, או אם מנהג המים בשבועות הופך למנהג החלב -
. אני מה-זה שמחה לראות אותך פה, יש כאן חבורה נהדרת של אנשים בלי עופרת רותחת, אז אל תלכי לשומקום. נשיקות,

עד שהצלחתי להבין

איך הפורום עובד שם ומי עונה למי ולמה ייקח לי קצת זמן להבין איך ההודעות מסתדרות כאן ואם לא איכפת לך אני לא אשתמש בציורים הקטנים האלה למה ת´אמת אני לא תמיד מצליחה לזהות אותם או מה הם צריכות לציין תמיד מזכיר לי הסיפורים שהיו לנו כשהתחלתי ללמוד לקרוא (וזה לא היה מזמן) ובמקום חלק מהמילים היו שמים לנו ציורים בקיצור אף פעם לא הצלחתי להבין את הסיפורים האלה אז את אומרת שהחברה כאן שווים לבזבז עליהם את זמן יש כאן מישהו שווה מהעמק שיצא לנו גם משהו אישי ולא נלך כל יום לישון עם אחותי המחלואה?

זהבה ושלושת הדובים ../images/Emo85.gif

מה קרה אחותי, פספסת שיעורי אומנות בביצפר בשכונה?? הציורים מגוונים את החיים, ולפעמים גם מסבכים אותם כהוגן
ונראה לי שהחבר´ה כאן שווים לפחות כמו החבר´ה שם, מה גם שיש כאן כל מיני אנשים מעניינים שמבינים בכל מני דברים חשובים כמו אוכל ויין. ויש גם כאלה שמבשלים. העמת יש כאן כמה מהעמק, אבל אחותי, מה תגיד זהבה?

איזה שעורי אומנות נפלו עלייך

אצלנו השעור היה נגמר לפני שהתחיל היו שולחים לנו צפונבוניות כאלה עם עיגולדים מהמכון לאמנות שפתחו יעני בשכונה בשביל כאילו לעשות מאיתנו בני אדם ואיך שההיא הייתה נכנסת מנשה המופרע הייתה מרביץ נחרה כזאת שהייתה מעלה לו את כל המוחטה למוח ואחר כך היה מרביץ יריקה ברוורס לפח שבצד השני של הכיתה וההיא הייתה יוצאת לבנה ירוקה מהשעור אצל זה-אהבלה הכל כרגיל יעני הצליחה לללדת איזה דובון קטן - ולא רואים עליה כלום והתינוק שיצא - מה שנקרא בטל בשישים השבעים קילו שהעלתה בהריון - נשארו עליה ממשיכה להציק לג´קי בעלה המסכן - קדוש מעונה מזל שאני יוצאת ללמד קצת אבל עוד מעט נגמרת השנה אני חושבת שאחזור לעבוד אצל מוריס במול למה 24 שעות איתה.. במקרה הטוב אם יהיה לי אליבי טוב ונצא בחיים מהעסק אחרת...

מזל אצלנו בשיעור אמנות

החלטנו לעשות תבנית לפסל מגבס מהפרצוף של המורה. אבל מה, לא ממש הסתדרה לנו התערובת של הגבס אז איכשהו זה נמרח לה על כל הפרצוף וקראו לכולנו למשרד של המנהלת והחליטו שניסינו לרצוח אותה. ממש עסק לא נעים, אפילו לשכונה ד´. בשיעור זמרה לעומת זאת היתה לנו את נאוה המורה לזמרה וכשהיא היתה מתחילה לשיר כל החלונות בכתה היו נשברים והציפורים שעפו בחוץ היו נוחתות על הרצפה בקול חבטה. יום אחד איזו לפלפית אחת התחילה לבכות באמצע שנאוה שרה לנו איזה שיר דכאוני על ים המלח ונאוה המשיכה לשיר, וההיא צווחה וצרחה בבכי היזטרי אבל נאוה ממשיכה לשיר... עד שהיא גמרה לשיר כל הכתה יצאה החוצה מרוב רעש ורק שתיהן נשארו בכתה, זאתי בוכה וזאתי מזמרת.

עוד לא החלטתי אם התכוונתי לכתוב

האמת או העמק, אבל יצא לי העמת, כמו ערסית אמיתית.

זה השעה המאוחרת

יאללה לכי לישון אבל ראיתי היום שמישהו שומר על המסורת של המים בשכונה ד´ תחזיקי מעמד ודרך אגב ראיתי את התמונה שלך בחברים - לא רע בשביל שכונה ד´ הוא יודע היובל הזה שלך מה יש לו בבית שיתחיל להעריך ביי מזל מהעמק ואל תעני לי לכי לישון!!

את באמת חשבת שאני לא אענה??

אומרים לי לא לענות וללכת לישון, מה חשבת שאעשה?? אז ככה. ראיתי ת´עניין לגבי המים בשכונה ד´, אחותי, הימים לא מה שהיו פעם. כמה חבל שאי אפשר לגמור בסבון וצריך להמשיך לרצח, איכס. והאמת תכננתי ללכת לישון ממש נרדמתי על המקלדת אבל החלטנו לראות את הסרט של LA Law - the Reunion במקום ועכשיו אני כבר לא עייפה. ועכשיו פתאום עולה לי בראש השיר של הקטקטים!!!!!!!! וואללה ירדתי מהפסים (סליחה, תפוז. וואללה פה מילה גסה).

ואגב העמק

מישהו זוכר את "עמק הנהר האדום"? אז קיבלתי את זה אתמול על דיסק ואני מה זה מתמוגגת פה עם שועלים וג´ון בריון.

Gefen

New member
היי מזל מינה עמק .....

באנו..ביכורים עימנו... הך הך הך בתוף חליל בחליל..
ברוכה הבאה.... הבאת איתך צלילים וריחות מן העמק, שיר לשבועות ואפילו ביכורים, סחטיקה..
תופס עוגב, נראה לי שנפתרה התעלומה, האם אני זוכה בארוחה?? גפן

and the winner is.............

חבל שאין איזה ציור של תופים אבל תדמיינו. אז איך, איך עלית על זה תגידי?? וחוצמזה עכשיו את חייבת לנו דיווחים שוטפים מהשטח על הארוחה. YYY מזל, עלתה עלייך גפן. ממש עם דחפור, אז תיזהרי. ונראה לי שמגיע לך אחוזים מהארוחה, או לפחות תמלוגים.

בטח זוכה אם את מוכנה לשבור את הדיאט

נו אז מתי את באה לאסוף את הפרס? (זה לא חולצה ותקליט, אז אי אפשר בדואר
ואל תתחילי איתי שאת רוצה להמיר ל(חולצה) ותקליט
את יכולה בדרך לארץ לקפוץ (כמה חברים שלי כבר עשו את זה). או, שתשלחי לי כרטיס טיסה (לתאם מראש שלא יצא על קונצרטים
)ואני אבשל את הארוחה אצלך
בכל אופן, אני מבטיח בונוס אם תגלי לי מה זה "ישוש מרותי", זה בכלל טוב או לא? (כי זה מה שהוא אומר על הנערה שלו) ומה זה ה"טרחידות" האלה שהאיש בשיר של ביאליק מבטיח להשיט?

למעלה