ציפור קטנה לחשה לי ש... לאמא של מוריה יש יומהולדת היום, ברכות ואיחולים לבבים
מ מנופ New member 4/5/03 #1 ציפור קטנה לחשה לי ש... לאמא של מוריה יש יומהולדת היום, ברכות ואיחולים לבבים
J jif New member 4/5/03 #3 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo142.gif הרבה ברכות ואיחולים לשנים ארוכות של אושר. ממני
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo142.gif הרבה ברכות ואיחולים לשנים ארוכות של אושר. ממני
ס סיגליהיא New member 4/5/03 #6 מירב , מירבי יקרה שעון החיים לנו מודיע יום הולדת למירב הגיע מזל טוב לך יקרה ולעוד שנים ארוכות ומאושרות מאחלת לך.
מירב , מירבי יקרה שעון החיים לנו מודיע יום הולדת למירב הגיע מזל טוב לך יקרה ולעוד שנים ארוכות ומאושרות מאחלת לך.
א אמא של מוריה New member 4/5/03 #7 ../images/Emo24.gif ענק לסיגליהיא המון תודה סיגליהיא, גם על ההשקעה בצירוף הסמלים.
א אמא של מוריה New member 4/5/03 #4 תודה רבה מנופ יקרה באמת יש לי יום הולדת היום לפי התאריך הלועזי. בד"כ אנחנו חוגגים לפי העברי, אבל מה אכפת לי לחגוג פעמיים????
תודה רבה מנופ יקרה באמת יש לי יום הולדת היום לפי התאריך הלועזי. בד"כ אנחנו חוגגים לפי העברי, אבל מה אכפת לי לחגוג פעמיים????
M mariana New member 4/5/03 #9 מזל טוב לך../images/Emo49.gif המון המון איחולים ביים אושר בריאות ופרנסה טובה
S smagi New member 4/5/03 #11 ../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif
מ מיגנובה New member 5/5/03 #13 מזל"ט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif
מזל"ט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif