ציפור על חוט.

aziz joon

New member
ציפור על חוט.

עשר דקות לעליית המסך ואני כבר ישובה מוכנה עם התלבושת עלי. הצגת בכורה ואני די מתרגשת. לקח לי הרבה זמן של חזרות להשתחרר ולהכנס לתפקיד. הטקסט הוולגרי וקטעי המין על הבמה היו קשים עבורי. עכשיו כבר הכל מאחורי וזה רק שנינו על הבמה, והקהל מולנו. הצצה קטנה מבעד לוילון ואני מנסה לראות את חתך האנשים שהגיע לבכורה. הפרסומות היו די פרובוקטיביות וטוב שכך. חבל שמישהו יגיע להצגה ויופתע. המסך עולה ואנחנו על הבמה. יש לי חמש דקות להתרגל לעצמי ולקהל, ואז אני מתפשטת. שנינו מתפשטים. הגוף דרוך, שנינו מרוכזים, והטקסטים נשלפים. הוא קורע מעלי את החולצה ואני עם השדיים הזקורים מול הקהל. שום הגה. עוד רגע ואני מופשטת גם מהחצאית הקטנטונת שעלי. זהו, ללא שכבות מיותרות כולי ערומה מול העיניםפ הבוחנות של הקהל. העינים נעוצות בגבי. אני יכולה להרגיש כל עין ועין. כל נשימה. הוא מטיח אותי אל המיטה כשפני אל הקהל וכך גם שדי. האדרנלין זורם לו אי שם, ועדיין לא לכולם ברור שבסצנה הזו אנחנו הולכים עד הסוף. הוא מפשיל את מכנסיו וידו נשלחת אל פיו. הוא מחליק ומרטיב את שלוש האצבעות על הלשונו והיד הרטובה מחליקה על גבי אל בין ישבני. האגן מתרומם מעצמו ומחכה לבאות. האצבעות מרטיבות קלות את פי הטבעת וללא משחקים מוקדמים הוא קורע את תוך תוכי ומפי נמלטת זעקה של עונג. הזין שלו מפלח אותי מול עיני הקהל ההמום ועיני קרועות לרווחה מביטות לצופה בשורה הראשונה בעינים. הוא מתחיל לנוע בתוכי כשפיו נושך את צוארי ואני נושכת את הכרית. היד שלו מתגנבת אל בין רגלי אל תוכי ומצמידות אותי אליו. עם זין באחורי ויד מלפני אין לי עוד הרבה למה לחכות. העונג שבכאב, הוא משתפשף בתוכי ומכה בישבני ואני בטרוף. היד נשלחת אל ראשי ובמשיכה קלה של הראש לאחור הוא גומר בתוכי. אני מסתובבת על גבי והוא צולל אל בין רגלי לפני שהצופים מבינים מה קורה מולם. אני מרימה את האגן והלשון שלו מחלקה לתוכי, משייטת לי על הדגדגן והראש שלי זרוק לאחור מביט לאולם. האגן מוטח אל פניו והרעידות מתגברות באופן שכבר מזמן לא בשליטתי. אני מפשקת את רגלי כמיטב יכולתי עד שכולי פתוחה לרווחה. הוא עולה אלי ונושך את הפיטמה כשהיד מחליקה אל תוכי ובקצב גובר והולך מביאה אותי לשיאים בלתי נודעים. הידיעה שעשרות צופים בי רק מטריפה את חושי עוד יותר. עוד רעידה ועוד התרוממות ואני שם, כולי רטובה ולשונו בתוך פי. הקהל משתולל ואני קדה קידה כולי תשושה. המסך כבר ירד ושנינו מקופלים לתוך הארגז, עד לפעם הבאה. שלום פיירטה, שלום פיירו.

bugbuster

New member
אוייייייייייי

איזו כתיבה משובחחתתתתתתתתתתתת. שלום וברוכה הבאה. זה מקורי ויפה כל כך.

לפני שהמסך יורד

לפני שהמסך יורד לרדת לקהל מעורטלת רטובה נוזלת ורועדת ולשאוב ממנו את ההערצה לחלק חתימות וחיבוקים

למעלה