ציפור זרה

ציפור זרה

(מילים - רחל שפירא) האתמול מביט בך בגבך ואת מצידך לא שוכחת תמיד את משוחחת עם מה שהיה ארוכים שורשי הפחד את פוסעת בעולם לאט ובקוצים רבים את נידקרת האם זהו ורד או קוץ בבשרך שממנו את יוצרת? שמרי נפשך מן התהום ומן הגובה האיום מיאושך שימרי נפשך את שומעת נשמה ואימה, ריקמה עדינה הילדה הקטנה שלא נירדמה האשה את ראשה משעינה ציפור זרה עברה בחלומה על שקיפות עורך מאיר היום כמו נגיעה מיוחלת עכשיו את מסוגלת לראות את עצמך מקבלת אות של חסד שמרי נפשך מן התהום ומן הגובה האיום מיאושך, מיאושך שימרי נפשך את שומעת? נשמה ואימה. ריקמה עדינה הילדה הקטנה שלא נירדמה האישה את ראשה משעינה ציפור זרה עברה בחלומה ************************* אני כל כך מנסה לשמור את נפשי מן התהום אבל ניראה לי כאילו היא רק הולכת ומתקרבת.... והיאוש....כמה שלא אנסה הוא תמיד ישאר כפצע בתוכי. אני כל כך כואבת מפחדת ולא שוכחת. למה אני לא יכולה פשוט להמשיך הלאה? למה זה ממשיך לדקור בי עד מוות? הילדה שבי רוצה כל כך לשכוח.... ולברוח.... אבל בחלום הזה - הכל הוא מציאות. והתהום השחורה הזו..... קורצת לי כל כך. לשכוח....

מייק 48

New member
מאיה שלי... ילדה מתייסרת...

קשה לך מאיה אהובה, עולמך דרדרים וקוצים על כל צעד... אפלה ושחור על כל שעל... תהום מפחידה ושחורה ואת תלויה מעליה על בלימה... מתנדנדת בין יאוש ובין תקוה... קשה לי המחשבה שאת כל כך סובלת, מר לי מר... וליבי נקרע מצער, נשבר... אני קורא את השיר שכתוב למעלה ובא לי לבכות... בקטע שהוספת למטה אחרי השיר, הקטע האישי שלך - שם כבר לא יכולתי לעצור את הבכי... מה אוכל לעשות למענך, אהובה, כדי למשוך אותך החוצה מהשחור והאפלה ? מה אוכל לתת לך שיגרום לך להשתחרר מהייאוש ?? רוצה כל כך שיהיה לך שקט ורוגע... שתוכלי להנות בשלווה מיופיו של העולם... בלי חשש... שלא תהיי ציפור זרה... ציפור פצועה... מאיונת אהובה שלי, ליבי רוצה להתחבר עם ליבך להשקיטו ולחבקו בחום מוגן אוהב אותך כל כך , כל כך שלך בתקוה, שלך לתמיד נשיקה וחיבוק גדול ליל מנוחה, ילדה מתוקה מייק

תרנגולת

New member
מאיה מתוקה..

הרעדת אותי עכשיו.. אני יודעת שקשה- ושדברים כואבים לך עכשיו כל כך.. והיאוש מאיים לסחוף.. אבל יש חיים טובים כאן, קשה לראות עכשיו.. אבל זה יבוא.. כל כך הייתי רוצה שלא יכאב לך כל כך.. מאיה. זה יקח זמן, אבל זה שווה את זה. אני בטוחה שזה יהיה שווה את זה. ואני איתך תמיד תמיד.. אוהבת אותך בכל ליבי.. מקווה שאת חולמת חלומות מתוקים עכשיו.. ונשיקת לילה טוב }{

feelin^lost

New member
מאיוש...

השיר מדהים...אבל... לשכוח...זה קשה...ולוקח זמן תני לעצמך זמן...תני זמן לפצע להגליד את עוד תתעוררי מהחלום-מציאות למציאות טובה יותר...ותנסי בכל כוחך להתרחק מהתהום הזו שמי יודע אם יש לה תחתית... אוהבת מאוד מאוד גיתית

למעלה