ציפור הנפש

ע פ ר ל ה

New member
ציפור הנפש../images/Emo121.gif

כשמישהו אוהב אותנו, מקפצת לה ציפור הנפש בדילוגים קטנים ועליזים. קדימה ואחורה, הלוך ושוב. כשמישהו קורא בשמנו, מקשיבה ציפור הנפש היטב לקולו, על מנת לזהות איזו מין קריאה היא זו. כשמישהו מחבק אותנו,ציפור הנפש, השוכנת עמוק עמוק בתוך גופנו, גדלה וגדלה, עד שהיא ממלאה כמעט את כל המקום שבתוכנו. עד כדי כך טוב לה בחיבוק. ומה שהכי חשוב - זה להאזין היטב לציפור. כי קורה שציפור הנפש קוראת לנו,ואנו לא שומעים. חבל.היא רוצה לספר לנו על עצמנו. היא רוצה לספר לנו על הרגשות שנעולות במגירה שבתוכה.

מצטער

המטבח סגור להיום. תאלצי להכין בעצמך. סגרתי את הבאסטה. יש לי עוד מאמר שלם לתרגם ...

crisRobin

New member
כל כך רוצה

ואת המסעדה האהובה עלי סגרו/העבירו (עדיין לא ברור לי) בפינת הנביאים וקינג ג'ורג. עדיין יכול להרגיש על לשוני את הפאו

crisRobin

New member
ובפינה מימול

כניסה אחת לכיוון כיכר מסריק, יש את הפאב הנהדר בעולם - סילון. חשוך בדיוק בכמות, שתיה במבחר גדול, צוות קטן ומאד סימפטי. אוךךךךך, מת על המקום

אוףףףףףףףףףף איתכם ../images/Emo7.gif

תפסיקו כבר רוצה דים סם
עכשיו
לטבול בסויה ולנגוס יאמייייייייייייייי

mars4

New member
לא סגרו רק העבירו לרוטשילד

פינת אלנבי. זה כמובן אם שנינו מתכוונים למסעדת הדים סאם.

פעם...........

כשהייתי תלמידה ביסודי, המורה לציור ביקשה שכל אחד יצייר את "ציפור הנפש" שלו. מכיון שסוף עונה לא טובה בציור אבל במכירות חיסול, נתתי לדודה שלי שהיא ציירת לצייר לי את הציור הזה תיארתי לה מה אני רוצה, ואיזה צבעים רוצה שיהיו עליה. ויצאה ציפור נפש יפיפיה ומרהיבה ביופיה וצבעיה, מאד אהבתי את הציור הזה אפילו המורה התלהבה (טוב, לא גיליתי לה) אבל באיזה שהוא מקום בלב,ידעתי שזאת לא הציפור שלי אז האם ציפור הנפש הזאת היתה שלי? או של דודה שלי? שאלה

ומה חשבת??? ../images/Emo66.gif

רק ככה שורדים פעמיים סחקיקה תוך 3 דקות??? במה זכיתי

GOLF46

New member
שיש לי היום יום בסחקיקה ואני מעביר

את הסחקיקה לכל החברות והחברים שלי פה

למעלה