ציפורניים.......

קרנושה

New member
ציפורניים.......

כל יום אני מפילה עליכם משהו ממעללינו בבית..... והיום-המסכן הוא שוב מתי!! אז ככה בעלי שגזר וגוזר להם ציפורניים מהיום שהגיעו הביתה גזר להם גם היום.....ליהיא-פשפשית עדינה ולא עושה הרבה רעש.....ליאור היסטי ההיסטרית-צורחת כאילו מינימום הורגים אותה...נורא קשה..... מתי-שהיתפרע לו-שנדור חתך לו גם קצת מהאצבע-נשבעת לכם צריך לשלוח את ילדיי לצער גידול ילדים.....אוף......המסכן דימם ודימם ובעלי לחץ ולחץ עד שהפסיק-כשאני ראיתי את זה זה היה נראה טוב יחסית לאך שזה נשמע---דימם ודימם נשמע סוף העולם........אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!! אך מתנהל הטקס הזה אצלכם?

nonana

New member
קרנושה- זה מוכר לי מאד

אמנם היום אין לי בעיה ואנחנו שרים וגוזרים ציפורניים. (הזרת זעירונת, האגודל שמנמונת וכו"). תראי שעם שיר זה קל יותר. ועוד משהו- אני מכירה כאלו שלא גזרו אלא אכלו להם את הציפורניים- אני באופן אישי לא. תנסו לגזור להם בזמן שינה- פטנט נפלא.

טל של 4

New member
העיצה היחידה שיש לי

היא להשתמש בקוצץ ולא במספריים, גם פחות חד וגם פחות מכאיב. חוץ מזה
למתי

רז2

New member
הטקס מתנהל אצלנו פעם בשבוע

בדרך כלל אין בעיות, אני מושיבה אותם מול הוידאו ודי מצליחה לגזור ללא הפרעות.אבל אם ישנה התנגדות אני מראה איך אני גוזרת לעצמי (בכאילו כמובן) ואז הם מוכנים לנסות (לפחות יד אחת..). וכמובן כוסס ציפורניים יותר קל לשימוש.

בר2

New member
נושא מוכר......

אצלי כמו בכל דבר בחיינו אחד אוהב ולא עושה בעיות והשני: עושה סקנדל. מה שבדרכ אני עושה זה להתחיל עם עמית שמאוד נהנה מהעיניין, שרים שירי אצבעות ואז עוברת לשי(שבדק וראה שחיים גם אחרי) הוא משחק קצת עם המספרים , קצת שירים, קצת גוזז לי ואם זה לא הולך ממש בנחמדות , אז מחזיקים וגוזזים. ודרך אגב קראתי השבוע ולא זוכרת איפה על ספר חדש בנושא - לילדים אנסה לחפש ולידע.

madas

New member
פטנט יחסית חדש...

קוצץ ציפורניים פיצפון של GERBER שקונים בסופרפארם כמו של גדולים רק קטן. נוח לאללה, בטיחותי, אמנם יש פיספוסים אבל קטנים יחסית. אני מדברת עם הבנות בזמן הקיצוץ סופרת איתן יחד אצבעות עושה מכל העסק מין משחק כזה בצחוקים ודיגדוגים וזה עובר בשלום בכל פעם. ואצלנו צריך בערך פעם בשבוע.

קרנושה

New member
תודה לכולם...../images/Emo24.gif

כמובן שהמידע עבר לבעלי! אני מעולם לא נגעתי ולא אגע בטריטוריה הזאת!! חחחחחח

גם אני לא מתקרבת לציפורניים

בשביל זה יש מטפלת. ואם לא היא אז אבא או סבתא. לאמא יש פטור מציפורניים בדיוק בגלל שאני פוחדת ממה שקרה לכם היום. תנסו גם אתם לגייס איזו סבתא, הן ממש טובות בציפורניים בהצלחה, ענת

חיבנוקי

New member
איייייי../images/Emo7.gif

אצלינו,זה מתחלק עדן מביאה לי את המספריים בשמחה. שי ודין אם אני לא מזכירה ישמחו לא לזכור. לעומת זאת ליעד...לא משנה מה השיטה, שיר ,צחוק,קלטת ,שינה.ברגע שרק מזכירה לו שצריך מתחיל בכי,משא ומתן וכו´,בעיקר לציפורני הרגליים. הדבר היחידי שאולי מידי פעם מצליח זה לנסות אחרי אמבטיה של שעה +,כשהציפורניים כבר "נמסות"
וגם אז עוד לפני שהתקרבתי מתחיל ה"איייייייייייייייייי" .

למעלה