ציפורניים~!

sweet shir

New member
אתם עושים את הבגרות בהיסטוריה בי"ב?

לי יש שנה וחצי ללשון. >>" לא נורא, לפחות השנה הבגרות תהיה קלה, בגלל השביתה הורידו חצי מהחומר.

Billy Shirs

New member
כן...

עושים אחת בי' ואחת בי"ב. בלשון עושים אחת בי' ואחת בי"א. ומתמטיקה זה אחת בכל שנה ככה שאני בחיים לא אפטר מהמקצוע הזה:\

Billy Shirs

New member
לא הבנת אותי נכון.

אחרי י"ב יש פסיכומטרי ואוניברסיטה וכאלה, וכנראה שאני אלמד בהם מתמטיקה. רק בצבא יהיה לי חופש מזהO0.

Billy Shirs

New member
לא נחשב

זה רק כמה חודשים. אפשר באותה מידה להגיד "ובחופש הגדול?"

sweet shir

New member
אצלנו עושים את הבגרות בהיסטוריה בי"א.

גם אצלנו זה ככה בלשון. לי השנה אין מתמטיקהD: אבל שנה הבאה ואחריה יהיו לי מלא בטח (5 יח"ל). >>"

Billy Shirs

New member
אעע.

מה ההגיון בלדחוס שתי בגרויות במתמטיקה בשנה? בחיי שאין לי מושג. הכי עדיף לפרוש את זה, או לפחות לסיים את המקצוע בי"א.

sweet shir

New member
יש לי חברה שמסיימת עם זה בי', כי היא לומדת

בתוכנית מיוחדת של אוניברסיטת בר אילן. אבל פאק, זה איזה 8 שעות מבחן. O__O"

פלאפאל

New member
כי הוא הבריז מהיסטוריה P:

וגם כי, בנינו, מה הסיכויים שהוא ידע P: אמנסיפציה מגבירה את האנטישמיות, ואני לא אוסיף. תבינו את הרמז לבד B| הברזה שיטתית משיעורי חינוך וספורט הופכת אותך לגנדי הבא, עם שלושים אחוז קפיטליזם. היום הברזתי מחינוך עם אישור מהמחנכת, כי ביקשת יפה O:

Billy Shirs

New member
גנדי הבא?../images/Emo2.gif

זה מתאים כי אני צמחונית והכל. אבל אני חייבת להגיד, יש לי 36 אחוזי קפיטליזם. אז אני כבר לא מתאימה? זה יותר מדי?

פלאפאל

New member
עיקר האידיאולוגיה של גנדי לא הייתה הצמחונותP:

ובשביל להיות גנדי את צריכה להיות היפית. רוצי לפסטיבל בראשית. an eye for eye will make the whole world blind יא מאן

Billy Shirs

New member
איזה משפט גאוני.

האמת רציתי ללכת שנה שעברה אבל לא הסכימו לי כי חששו שאני אתדרדר לסמים או משהו.

פלאפאל

New member
ראיתי אותו על פוסטר D:

הייתה שם תמונה ענקית של גנדי ומתחת את המשפט הזה (שמסתברשהוא מאוד מוכר). נורא רציתי לקנות, אבל כבר יש לי פוסטר של האדם המושלם של דה וינצ'י ויש גבול לגיקיות X: החדר שלי היה נראה כמו ספרייה אם הייתי קונה אותו. אחר כך רק הייתי צריכה אפודה משובצת, עניבה וללכת ללמוד בהארוורד. אז סתם העתקתי את המשפט וזהו P: עברתי לבהות בפוסטרים של הדפ המהולל. ואל תלכי לשם, לא מקום נחמד, יותר מדי סקסמים >.> ואם את הולכת תגידי לי, נלך ביחד.

Billy Shirs

New member
הו אולי נלך ביחד באמת?

מתי זה בכלל? אגב, את מתכוונת לאדם הוויטרובי? ולדעתי הפוסטרים האלה לא יהפכו אותך לגיקית אלא לממש מגניבה
על מישהו אחר זה יכול להיראות גיקי אבל עלייך זה לא נראה לי. לי יש פוסטר של הומר סימפסון
הוא כזה מגניב! הוא הדבר היחיד שטוב בחדר שלי, בחיי. (חוץ מהטלוויזיה והממיר.) כתוב עליו, If something's hard to do, than it's not worth doing.

פלאפאל

New member
יאי אני אהיה ממש מגניבה ^^

הבעיה היא שהדיירת האחרת בחדר יותר בקטע של בראד פיט מרוח על הקיר P: באמת, אחיות... צקצקצק. כנראה האם המשהואובי. ההוא בעיגול וההוא בריבוע. אווו, זה מזכיר לי סיפור שאת חייבת לקרוא! הוא פחות מגניב כשאת כבר יודעת מה זה, אבל עדיין. תפיצי. אני בעד להפיץ את כל כתביה של אור בעולם
ותקראי גם את שאר הדברים שם, זה כל כך חמוד! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=414&msgid=40838078&FlagSybase=1 ואם כבר כתבי-אור, תקראי את זה שהוא פשוט נפלא וגורם לך לרצות לנשק את כפות רגליה O: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=414&msgid=65478296&FlagSybase=1 הומר הוא הכי בעולם O: ובואי נפסיק עם האוף הזה, כי אני רוצה שתקראי אותם לפני שמאיה תמחק לנו הכל P:

PerfectSP

New member
סוף המאה ה-19 היהודים קיבלו כתב זכויות ../images/Emo190.gif

וזה אומר, שהם יכולים להתערות בחברה,והם שווים בדיוק כמו כל אדם אחר. הסיכויים שלהם להתקבל לעבודה צריכות להיות בדיוק כמו סיכויים של נוצרי\מוסלמי. מה שלא היה עד סוף המאה ה-19. היהודים חיו בערים מבודדות מהחברה,ולא ההיה קשר ביניהם לבין השאר בכלל. האמנציפציה הייתה אחת הסיבות העיקריות לאנטישמיות המוזרנית גם
חחח שיוו איזה מושג,נכנס בי שוונג של היסטוריה^^

Billy Shirs

New member
אני מוחה!

כתבתי שאני כן יודעת מה אמנסיפציה. הוצאת אותי מטומטמת
. אני באמת ידעתי את זה, אני נשבעת לך.

PerfectSP

New member
לא אמרתי שלא../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

פשוט היה לי גל של נוסטלגיה מהמבחן היסטוריה שעברD: שקיבלתי רק 86.מנוולללל.

למעלה