ציפורניים~!

פלאפאל

New member
ציפורניים~! ../images/Emo47.gif

איך נראות הציפורניים שלכם? אתם בקטע של לק שחור - או שאתם לא עד כדי כך בתוך הסטיגמה? או שמא, חס וחלילה טפו טפו טפו, אתם חושבים שזה יפה גם בלי קשר לסטיגמה?
מהן הציפורניים המושלמות לדעתכם? כמה זמן וכסף תשקיעו בציפורניים שלכם? לאיזה מישהו מפורסם שאפשר להביא תמונה שלו (או סביר יותר להניח - שלה. או ביל קאוליץ.) יש ציפורניים שאתם רוצים לגנוב? פראנץ זה יפה? תוספות שמדביקים מעל? למה זה ציפורניים, כמו שעתיים ויומיים, כשיש יותר משתיים? באופן אישי, הציפורניים שלי לא ראו לק מאז פורים כיתה ג' (ורוד-עור. התחפשתי לארנבת), הקצה קצה שלהן שבור קצת ואני מפנטזת על להפןך אותן ליפות, אבל למי יש כסף לבזבז על זה P: (ואם אתם זכרים חסרי ציפורניים אז א. מה אתם עושים פה [חוץ מנועם, שכבר הבנו שהוא פה רק בגלל המנהלת כן כבר אמרת את זה D:] ב. ענו בתיאוריה. או על הציפורניים האידיאליות לחברה.) ____________________________________________________________________________________________ נ.ב. למאיה ושיר P: הקאוליץ הזה כל כך רשע כי הוא בוּר ולא יודע מה משמעות המילה אמנסיפציה
מוסר השכל - ילדים! הברזת מבית הספר עלולה להפוך אתכם לדיקטטורים פאשיסטיים! אל תנסו זאת בבית!

אוי, מזכיר לי...

היו לי ציפורניים מקסימות, יפות כאלו וארוכות, בלי בניה או משהו כזה, ואז יצאתי לטיול המחלקתי הארור בהרי ירושלים (ארור אזור חיוג 02!!!) והציפורניים שלי נשברו!!!];

PerfectSP

New member
חחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

חס וחלילה לגנוב. אם לא הייתי מנגנת על גיטרה,גם היום היו לי ציפורניים ארוכות לאללה
אבל גזרתי לפני חודשיים כשהתחלתי לנגן על גיטרהD: ואני מנגנת על גיטרה ימנית ושמאלית אז בשניהם אין לי
אבל אני הייתי אוהבת את הפרנצ' השחור לבןD:

PerfectSP

New member
אה,כן,אמ.. ../images/Emo190.gif

הייתי נוהגת לעשות פרנצ' כמו של ביל קאוליץ, אבל אם הוא היה רואה את הציפורניים שלי - הוא היה רוצה לגנוב אותן
כי היו לי יותר ארוכות ויפות יותר
D:

Fall Out Liel

New member
קצר ולעניין../images/Emo168.gif

ציפורנים בכלל מיני אורכים, שחורות ומגעילות. הלוואי שאמא שלי תיזכר לקבוע לי תור ואז אני אזכה לסדר אותן קצת כי אני עילגת בדברים האלה
ואני אוהבת לעשות עליהן קשקושים כאלה בשחור לבן [נקודות,פסים,לרשום על כל ציפורן אות..]. אני מחורפנת
[בסוף זה לא יצא קצר
]

black rock star

New member
אני לא יכולה ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

אני מנגנת על גיטרה, אז אני לא יכולה עם ציפורניים. גם ככה אני והם בברוגז. >< הם די כועסות עליי
נמנמ אימא לא מסכימה לי לק שחור היא חושבת שזה אידיוטי, אבל מי שואל? שיהיה לי מספיק כסף אני אקנה
מועחחעחעחעחע

sweet shir

New member
אני כוססת והן נראות נורא. XD

שיש לי כוח אני מורחת איזה צבע... מה שבא לי באותו הרגע.

חחח../images/Emo223.gif

מאז היסודי הייתי ידועה בגלל הציפורניים הארוכות והיפות שלי [אני לא משוויצה אני פשוט מתגעגעת אליהם] אבל אחרי הרבה ניסינות הבנתי שאי אפשר לנגן על גיטרה עם ציפורניים ובלי ברירה אני נאלצת לגזור אותם אבל זה בעיקר ה4 אצבעות ביד שמאל ומדי פעם ביד ימין כשבאגודלים אני ממשיכה להאריך ואני אוהבת לקים כהים ולעשות מכל מיני קישוטים מוזרים רק שאין לי כוח לזה בזמן האחרון וגם עם איך שהם נראות זה נראה מוזר אם אני לא מסדרת אותם

Billy Shirs

New member
אני מיוחדת../images/Emo9.gif

איך את יודעת שהוא לא יודע מה זה אמנסיפציה? אגב, אני כן יודעת, ואני גם יודעת שהיהודים במזרח אירופה קיבלו את זה אי שם במאה ה-20 (או אולי ה19?). תגידי, גם הברזה שיטתית משיעורי ספורט וחינוך תהפוך אותך לדיקטטור פשיסטי, ואם לא אז למה כן? כי אני חרדה לגורלי.

sweet shir

New member
בשלהי המאה ה-19! ../images/Emo6.gif

מה ששיעורי היסטוריה עושים לבן אדם...

Billy Shirs

New member
לי יש עוד שנה וחצי

ואז אני נפטרת מהיסטוריה באופן סופי ומוחלט. (והיי, רק עוד חצי שנה ואין יותר לשון!)

למעלה