ציפורן חודרנית \=

szittoun

New member
ציפורן חודרנית \=

שלום, יש לי ציפורן חודרנית כבר משהו כמו חודשיים עם נפיחות ברמה של אצבע כפולה .. אני לא רוצה ללכת לטיפול של הבית חולים \= יש למישהו עצות ? תודה לעוזרים

ronali3

New member
../images/Emo113.gifכמה חודשים?!

ועוד לא הלכת לרופא? תקבעי כבר עכשיו תור לרופאת עור,ואים אין לה מקום בזמן הקרוב אז תלכי לרופא משפחה ותשאלי אותו מה לעשות.. להרגעת הנפיחות עד שתלכי לרופא שימי את הרגל בדלי/אמבטיה עם מים חמים ועם סבון/מרכך. רצוי להחליף את המים כשהם מתקררים כל ולשים מים חדשים. בהצלחה..

szittoun

New member
הייתי אצל רופא המשפחה השבוע

והוא אמר שהוא במקרה מטפל בזה בעצמו אבל גם אצלו זה כרוך בזריקה הנוראית הזו אז ויתרתי \= לגבי המים אני כל הזמן משרה אותה וגם חובש עם סינטומצין אבל עדיין הנפיחות רק הולכת וגודלת עד לרמה שאני הולך רק עם קרוקס וגם זה בקושי .. יש עוד משהו חוץ מזה ? אפילו טיפה להוריד את הנפיחות כדי שאוכל לגזור אותה בעצמי ? דרך אגב אני בן :]

ronali3

New member
../images/Emo113.gifלא הייתי גוזרת אותי בעצמי..

בשביל זה יש רופא עור.. ואם הרופא אמר שכדאי זריקה אז הייתי לוקחת את הזריקה כדי שזה יפתור לך את זה..עדיף לסבול שניה אחת מאשר לסבול תקופה ארוכה..עכשיו גם קר אז כמה אפשר ללכת עם קרוקס? עוד משהו להרגעת נפיחות לא עולה לי כרגע בראש..אולי תנסה לשים קצת דבש על האיזור.. חוץ מזה שאם זה רק הולך וגדל אז לדעתי אתה חייב לגשת לרופא..במיוחד אם מים חמים לא עוזרים לך. הסכנה הכרוכה בחוסר טיפול ממושך בציפורן חודרנית היא התפשטות הזיהום והיווצרות נמק. בשביל שציפרון חודרנית תעבור צריך לחטות את האזור בעזרת מים חמים וסבון.אתה יכול לשים יוד ואח"כ גרביים. מקווה שעזרתי

ronali3

New member
../images/Emo113.gifאה שכחתי משהו..

להקלה על הכאס אתה יכול לשים לפני השינה חתיכה של בצל טרי על הציפורן החודרנית,ותיכרוך תחבושת מסביב. הבצל יקל מאד על הכאב ואפילו יכול לעזור בריפוי הפצע.

למעלה