הוו..
ע ענבר עם הקוביות New member 19/1/09 #19 חחח מה יש לכם?../images/Emo103.gif אני בטוחה שיהיו ביצועים ממש יפים! אם לא הייתי צריכה לקום מחר מוקדם הייתי נשארת.. ורד/ אלינור תשמרו לי הקלטה
חחח מה יש לכם?../images/Emo103.gif אני בטוחה שיהיו ביצועים ממש יפים! אם לא הייתי צריכה לקום מחר מוקדם הייתי נשארת.. ורד/ אלינור תשמרו לי הקלטה
כ כלה להשגה New member 19/1/09 #22 לי אפילו לא הציעו נישואין ואני יודעת מה זה טעימות לא סתם קוראים לי כלה
I I מ י ר ב I New member 19/1/09 #23 קרן-אל תתחתני בגן אורנים!! הבעלים של האולם ברח לחו"ל,לקח את כל הכסף וברח.
כ כלה להשגה New member 19/1/09 #25 ../images/Emo6.gif האולם הזה כבר לא מה שהיה פעם... ראיתי את הכתבה בסופ"ש...
V veredmp New member 19/1/09 #26 על זה נאמר, זה לא כ"כ נעים לראות גן סגור? מישהי אצלי בעבודה היתה אמורה להתחתן שם. הלכה המקדמה של 10%. למישהי אחרת יש חבר שהיה אמור להתחתן השבוע, הלך לו 100% מהכסף. פחד אלוהים!
על זה נאמר, זה לא כ"כ נעים לראות גן סגור? מישהי אצלי בעבודה היתה אמורה להתחתן שם. הלכה המקדמה של 10%. למישהי אחרת יש חבר שהיה אמור להתחתן השבוע, הלך לו 100% מהכסף. פחד אלוהים!
כ כלה להשגה New member 19/1/09 #27 מי מתחתן בגן אורנים../images/Emo35.gif לא חסר מקומות שווים ועל הכסף שהלך שישתמש בזה לתרופות אותו גנב
ב בר יעקב New member 19/1/09 #33 תוכנית מעולה נהנה מאוד מכל ההומור המשובח של החבורה והמוזיקה הטובה של נינט, וקרן מזכירה לי אותי בקטע של הריכוז במוזיקה... רק שאני לא עושה כלום אני יכול להקשיב אני לא יכול לעשות שני דברים ביחד.. קרנונה הזו... תטעמו ותתחתנו.
תוכנית מעולה נהנה מאוד מכל ההומור המשובח של החבורה והמוזיקה הטובה של נינט, וקרן מזכירה לי אותי בקטע של הריכוז במוזיקה... רק שאני לא עושה כלום אני יכול להקשיב אני לא יכול לעשות שני דברים ביחד.. קרנונה הזו... תטעמו ותתחתנו.