ציפורי לילה סוף סוף הגיע יום ראשון היום בלילה ציפורי לילה מי נשאר? מי יהיה האורח?
A Asgh18 New member 18/1/09 #1 ציפורי לילה סוף סוף הגיע יום ראשון היום בלילה ציפורי לילה מי נשאר? מי יהיה האורח?
I I מ י ר ב I New member 18/1/09 #3 אני../images/Emo45.gif מקווה שיהיו דואטים משותפים. נינט לדאתי בקאברים טובה יותר מאשר שרה שירים של עצמה...
אני../images/Emo45.gif מקווה שיהיו דואטים משותפים. נינט לדאתי בקאברים טובה יותר מאשר שרה שירים של עצמה...
I I מ י ר ב I New member 18/1/09 #6 נראה לי שאני דיסלקטית היום כתבתי לאחותי בפייסבוק העם במקום האם...
כ כלה להשגה New member 18/1/09 #10 כן, מה רע../images/Emo35.gif להזכירך אני מורה לחנוך מיוחד. כחלק מהלימודים בתואר ראשון וגם עכשיו בתואר שני וכחלק מהעבודה בבית ספר בו אני מלמדת, אני למדתי איך מאבחנים... תעודה של מאבחנת אתחיל אחרי שאסיים תואר שני.
כן, מה רע../images/Emo35.gif להזכירך אני מורה לחנוך מיוחד. כחלק מהלימודים בתואר ראשון וגם עכשיו בתואר שני וכחלק מהעבודה בבית ספר בו אני מלמדת, אני למדתי איך מאבחנים... תעודה של מאבחנת אתחיל אחרי שאסיים תואר שני.
כ כלה להשגה New member 18/1/09 #11 אחרי שהיא תגיע אני אגרום לך להשאר במסנ... בואי נקווה שהיא כמו בעז מעודה- לא תגיע...
V veredmp New member 18/1/09 #12 חס וחלילה וחס! להזכירך כשבועז אמור להגיע אין תכנית אני רוצה תכנית, פשוט לא ממש רוצה אותה כחלק ממנה
ב בדרך לגיהנום New member 18/1/09 #13 כרגיל..../images/Emo131.gif צריך לקום ב-6 מחר>< (פעם בכמה זמן אני נכנסת לפורום, כותבת הודעה משעממת במיוחד, ושוב נוטשת לכמה ימים.. מצטערת על זה><)
כרגיל..../images/Emo131.gif צריך לקום ב-6 מחר>< (פעם בכמה זמן אני נכנסת לפורום, כותבת הודעה משעממת במיוחד, ושוב נוטשת לכמה ימים.. מצטערת על זה><)
I I מ י ר ב I New member 18/1/09 #17 התשובה לשאלה הזו דיי רטורית הפורום הזה מקליט כל דבר,אנחנו דיי סטוקרים.חחח
V veredmp New member 19/1/09 #18 סליחה, להקליט משהו שמשודר ברדיו זה לא להיות סטוקר זה להיות אובססיבי, יש הבדל