ציפורי לילה, 00:07, גל"צ תהנו.
ב בדרך לגיהנום New member 31/8/08 #4 בצפר../images/Emo7.gif../images/Emo131.gif כמה זמן לא יצא לי לכתוב את זה.. חוזרים לשמוע בהקלטות><
ז זאבי הגבר New member 1/9/08 #7 למה בתוכנית שלך בלילה אין שירים שלך אשמח מאוד אם תשימי. במיוחד אם את אלה החיים. תקדישי לנו. מחר חוזרים ללימודים.
למה בתוכנית שלך בלילה אין שירים שלך אשמח מאוד אם תשימי. במיוחד אם את אלה החיים. תקדישי לנו. מחר חוזרים ללימודים.
ר רומנטיקן מדופלם New member 1/9/08 #8 אין שירים שלה כי אסרו עליה בגל"צ היא עצמה לא יכולה לשים את השירים שלה,אבל אם במקרה אחד האורחים רוצה לשים הוא יכול,מקרה כזה היה לפני כמה שבועות שהתארח בתוכנית הזמר קובי אפללו,הוא שם את "אם אלה החיים"
אין שירים שלה כי אסרו עליה בגל"צ היא עצמה לא יכולה לשים את השירים שלה,אבל אם במקרה אחד האורחים רוצה לשים הוא יכול,מקרה כזה היה לפני כמה שבועות שהתארח בתוכנית הזמר קובי אפללו,הוא שם את "אם אלה החיים"
ר רומנטיקן מדופלם New member 1/9/08 #10 אתה יכול לנסות אבל לדעתי הסיכויים לא גדולים. ארז וקרן קוראים פה במהלך התוכנית. אבל את הבקשה שלך אתה צריך לשרשר לשרשור של התוכנית.
אתה יכול לנסות אבל לדעתי הסיכויים לא גדולים. ארז וקרן קוראים פה במהלך התוכנית. אבל את הבקשה שלך אתה צריך לשרשר לשרשור של התוכנית.
מ מיה וזהו New member 1/9/08 #13 איזה באסה איתם הוציאו לי את כל החשק לשמוע חבל שנשארתי ערה נראה לי אני פורשת. . .
K Koala Girl New member 1/9/08 #14 ../images/Emo12.gif גם ככה אני קמה עוד 3 שעות ו-40 דקות אז....נוותר
ג גלגולש New member 1/9/08 #17 הייתה תכנית ממש ממש מהממת לאה שבת התארחה, וסיפרה הרבה בדיחות, היה מצחיק.
B BRANGELINA New member 1/9/08 #20 שמעתי רק שעה ואז הלכתי לישון כי כבר היה מאוחר.. קרן וארז מפחידים אותי שוב.............!! !