ציפורי לילה בחצות, www.glz.co.il
ר רומנטיקן מדופלם New member 10/8/08 #6 זה כבר שבוע שלישי שאתה עם הכותרת הזאת וכבר שבוע שלישי אין תוכנית. נקווה שהיום תהיה תוכנית
V veredmp New member 10/8/08 #10 למה פסימיות? אופטימיות זהירה ../images/Emo3.gif כשאני אשמע את קרן וארז אומרים "היי", או אפילו לפני זה, כשאשמע את עדי טלמור אומר "ועכשיו, ציפורי לילה עם קרן פלס וארז טל" אני אהיה רגועה
למה פסימיות? אופטימיות זהירה ../images/Emo3.gif כשאני אשמע את קרן וארז אומרים "היי", או אפילו לפני זה, כשאשמע את עדי טלמור אומר "ועכשיו, ציפורי לילה עם קרן פלס וארז טל" אני אהיה רגועה
I I מ י ר ב I New member 10/8/08 #13 חשוב תמיד להיות אופטימים../images/Emo9.gif ביררתי ואכן יש תוכנית. תבואו מוכנים ומלאי אנרגיה
כ כלה להשגה New member 10/8/08 #17 יש את האופנוע של תומר../images/Emo6.gif חוץ מזה אני בספק אם היא נשארת עד תום התוכנית עד ההצבעה
א אליוש זאת אני New member 10/8/08 #18 אבל תמיד האומן האורח מופיע במהלך זמן ההצבעה ממש לפני שסוגרים את הקווים
כ כלה להשגה New member 10/8/08 #19 תשיר ותסע כמו שכתבתי לא תשאר עד תום התוכנית עד הרגע האחרון וגם אם כן אין פקקים בלילה כמה זמן זה הרצליה- יפו בקיצור הסירי דאגה מליבך
תשיר ותסע כמו שכתבתי לא תשאר עד תום התוכנית עד הרגע האחרון וגם אם כן אין פקקים בלילה כמה זמן זה הרצליה- יפו בקיצור הסירי דאגה מליבך
O OpenYourEyes New member 11/8/08 #23 ואם יהיה איזה פקקון מיוחד אני בטוחה שהחברים מגלג"צ יפרגנו וידווחו...